Slut

Min ledighet har redan tagit slut trodde två dar skulle ta lång tid hade gärna varit ledig nån dag till känner mig ändå utvilad och behöver inte ha ångets att jag legat framför tv:n för det har jag då verkligen inte gjort hunnit med allt jag skulle och det var att vara socia med mina vänner!

Börjar känna panik nu eftersom det är inte länge kvar tills mitt teoi pov och jag behöver lägga på en rem och börja plugga tror nästan jag skipper luleå nästa helg och pluggar, tråkigt jag vet!! Men jag behöver verkligen klara teroin nu så jag får mitt efterlängtade körkort nångång!!=)

Många tankar som far som en karussell i min skalle just nu allt går så himla fort och det enda jag hade viljat göra är att gå skolan ett år till, vet inget just nu det enda är att jag har jobb till jul och det är ju bra!


Krypa under täcke ett tag till!

hejs

Sol

Har jobbat hela dagen så jag har inte hunnit ligga och sola nått men äntligen tittar den fram och man slipper regn och det är ju bra det eftersom jag cyklar var je dag till jobbet, bara den lyser nu hela veckan så hinner man få lite bränna!:)

Jobbat min andra dag på konsum gick ju väldigt bra trodde kassan skulle vara väldigt tråkig och jobbig men rätt så skönt att få sitta och inte stå hela dagarna!

Helgen var jag ut med Bella& Hannah hade skit kul hade inget sug först trodde inte det var så mycket folk ut osv. men det var mycket folk och kul hade jag. Men då mådde jag piss på söndag och sov nästan halv dagen.
Helgen blir lugn tänkt först fara till piteå och bo med min familj men jag ändra mig ganska snabbt jobbar både lör, sön. Helgen efter hade jag tänkt fara till lule kalset måste bara fixa boende och höra om Ronny är på!!

kram

Glad.

En bra dag idag, var först hos läkaran där såg allt bra ut och det slutade med att jag måste åka till umeå på kontroller men det är bara bra eftersom där kan dom nå mer sin sak än här!

Sen har jag jobbat till fyra fick veta att jag får ett vik ända till jul och vem är inte glad över det? slipper vara arbetslös plus att kjag får jobba på en affär där jag trivs!:) Var dock inte så många timmar i veckan men man kan ju alltid ju jobba extra och allt är bättre en ett fjutigt studiebidrag!:)

Nu en fika!

Kram

Less.

Är less på allt och inget, vill göra nått? men eftersom man jobbar hela dagarna är man trött på kvällen och orkar inte sätta ut näsan genom dörren ska mitt liv alltid vara så? Eller så är min kropp inte gjord för att arbeta. Bryr mig inte ens om att det är sol eller regn ute har inge panik nå mer att fort ut och sola utan kan ligga gärna krypa under täcket och sova när solen lyser som mest.

Men jag måste få motivation till att orka göra nått vara social med folk, och jag saknar min vänner efter studenten har vi setts en eller två gånger kanske?! Måste börja hinna ses mer?

Är ledig två dar under näsat vecka och då fundera jag på att fara till Piteå och umgås med familjen hinna på stan och shoppa och hinna få lite solbränna så har man iallafall varit brot från Gällivare två dar. Nästa helg hade jag en plan om att fa ut och festa?! men får se om orken finns och om det är mycket folk ute.

Hade en plan på att börja vara lite hurtig var ute och sprang i veckan med mamma&Dennis eller sparng och sprang gick mest men det var ändå skönt plus att jag cyklar varje dag till jobbet jag och cykeln i sommar känns det som haha!

Nu ska jag hoppa in i duschen!

Kram


Ny Vecka.

Den här veckan blir det inte så mycket jobb och det är skönt då hinner jag vara soical med min avänner eftersom det inte har blivit nu på ett tag efetersom jag bara jobbar tycker jag. Börjar först tolv idag och slutar redan klockan fyra så hinner kanppt koma dit så slutar jag skönt!:)

Måste även rycka upp mig och börja plugga teori har varit alldeles för slö för sånt och nu ska jag ha det där kortet är less på att snylta på andra och då kan jag Ronny åka vars vi vill när vi vill!:) Hlegen var enbart lugn jobbade lördagen sen låg vi bara och myste jag och david och när har vi gjort det senaste en lördag kväll? länge sen!! 
 
Vi hade även en del planer på att hitta på nått till helgen men eftersom Ronny åker bort igen så får vi ta det helgen efter istället. Jobbar bara den här veckan och nästa på Lindex sen blir det konsum i tre veckor!!:)

Kram

Energi.

Det har jag vill göra tusen saker på en och samma gång, vill åka jorden runt och uppleva alla en massa sakerförst då är jag nöjd!:) Tror david och familjen håller på bli knäpp på mig när jag tjatar hela dagaran om vars jag vill åka och får mina ideér. Men jag vill verkligen hitta på nått? jag vill inte bara sitta hemma hela dagaran och glo ut okej, jag jobbar och hinner kanppt ses med nån, men jag får en sån e´ngeri när jag är utanför gällivare blir verkligen som ett lyckopiller!!:).

Måste hitta på nått jag ska göra efter sommaren nått roligt jag har ju n ide men vet inte om jag är för oerfaren för den idén men jag ska iallafall höra vad dem säger. Har jobbat  fyra timmar idag sen legat framför sovan hade planerat att sola när jag sluta men eftersom regnet öste ner, så fick tv:n vara min kompis och skönt var det.

hejs

Helgen

Har varit kul hade inte några förväntningar på den här helgen eftersom dem andra åren har inte varit lika roligare men nu kommer man in öltält och allt bli genast roligare plus att jag inte skulle jobba den här helgen!:)

Var på begravning i fredags var den finaste jag har varit på och jag hoppas att hon har det bra där vars hon är nu så hon slapp lida här.

Ronny stack till stockholm idag och jag hade mer än gärnat haka på men eftesom jag har jobb så går inte men jag hoppas att jag kan fara dit i augusti skulle vara så mysigt. Är ledig ända till på onsdag väldigt skönt ska sova ut och slappa är inte rikigt förtjust att jobba men bara att vänja sig. Måste komma på vad jag ska göra till hösten?!

Nu titta tv!!

kram

RSS 2.0