Grattis till mig själv!=)

Idag är det min födelsedag men den firandes igår!:) Men David har ännu inte firat mig så det har jag framemot att se jag vet jag är som ett litet barn!:)

Nu är vi snart påväg ska bara sätta sakerna i bilen så ska vi börja bege oss mot Luleå kanske man hinner en vända på affärer där!:)

Tjiing

Phuuu.

Jag hann med allt jag skulle göra idag!=)

Och firandet blev en succe jag har en sån härlig släkt&bekantskapskrets tusen tack för allt!=)
Och nu har vi hunnit packa ner allt så imorgon är det uppstigning sen far vi kan ännu inte smälta att vi är snart påväg ska bli så skönt, men än har jag ingen resfeber kommer väl imorgon!!=)

Nu ska jag hoppa i sängen och invänta morgondagen!=)

Ha en bra vecka!

kram

Stress stress..

Idag är der verkligen stressigt här i kos. Jag är sjuk hemma från jobbet. jag fyller år imorgon men har tårta idag massa folk ska komma, plus att vi inte har hunnit packa nått och imorgon åker vi till turkiet. Haha! Men vad ska man säga det är jag i ett nötskal jag gör jämt så här lär mig aldrig fast jag borde ha gjort det vid det här laget.

Helgen min var lugn som bara den kan bli fast det är den ju varje helg nuförtiden antingen så jobbar jag eller så är jag fär trött för att orka gör några utsvängnigar och det är trist och skönt på samma gång. I lördags gick jag och la mig tio verkligen pensionärs varning här men då sov jag till halv ett haha!

Igår hade jag en såndär ångest dag då jag inte riktigt vet hur man ska göra och måste rådfråga andra och helst vill jag att dem tar beslutet åt mig. Men så funkar det ju inte. Men det blev bra ändå men ibland önskar jag att man var liten...Bara ibland!

Ha en trevlig dag.

Lördag.

Sitter här med halsont och ont i kroppen inte bra det här. För om fyra dar åker vi och då måste jag vara frisk som en nötkärna så är det. Så om det är nån som har en bra mirakel kur får ni gärna hör av er!

idag måste jag på stan och uträtta ärenden ska ta med mig min söta lillasyster!=)

tjing

Gäääsp.

Idag var det riktigt segt att kliva upp hade gärna kunnat sova nån timme till men icke det. Först på fredag får jag sova så jag hoppas dem här dagarna går riktigt fort.=)

Idag jobbar jag hela dagen från det vi öppnar till vi stänger det känns väldigt tungt bara jag tänker tanken men jag får tänka dubbelt betalt då känns det lättare haha!
Hyrde en film igår men jag orkade bara se början sen var det gonatt hyr alltid så dåliga filmer dem låter bra men sen är dem värdelösa haha!

nu äta frukost.

Ha en bra dag

Lovely

Idag är det sån här hälrigt höst väder ut så jag ska bara klä på mig och gå ut och promenera innan jag börjar jobbet jobbar hel helgen och det är så jobbigt men man måste tänka pengar!=)

Jag älskar hösten det är så myigt när man får tända ljus och klä på sig lite mer och bara mysa hela tiden och dricka en stor kopp med te mm så lovley!=)

Har ju varit och klippt mig i veckan och ja jag blev väldigt nöjd lite ovan men jag skulle ha en liten förändring och det blev det. Så nu slipper jag gå runt med hästsvans och träningsbrallor hela sommaren känt mig grå och tråkig haha!

En promenad nu!

Ha  en bra dag

Uttråkad.

Sitter och har så tråkigt vet inte vad jag ska hitta på sängen ser lockande ut och bara vila några minuter men jag vet hur det brukar bli sen sover jag flera timmar och är som ett odjur när jag vaknar så jag kan lika gärna hopp över den biten.!

Försöker komma på vad vi ska äta till middag hoppas det bli nått gott iallafall är så tom på idéer när det gäller att laga mat man skulle ha en personlig kock det hade varit fint!=) 

Jag har fortfarande inte varit ut och svängt på mina lurviga det känns som evigheter sen sist  och jag är grymt sugen på en galen utekväll haha!så kanske nästa helg man kan ta en korgrunda hade inte suttit fel måste bara locka med mig nån gissar att Ronny är nog less på allt som har med alkohol och göra när han kommer hem eftersom dem har partajat mycket i Aiya napa!=)

Jag jobbar hela helgen men det ger ju pengar så det bara att le och vara glad att man har ett jobb bara det är ju ett stort plus haha! nu vart det bara en massa svammel.

Ha en kul kväll!!

Mys dag.

För mig själv ligger i soffan ska strax göra lite frukost sen slå på en film och bara vara det är så härligt och det är inte ofta jag gör sånt nå mer. Det är alltid en massa måsten som kommer ivägen hela tiden man ska hinna med allt möjligt med när man är ledig.
Och idag måste jag komma ihåg och fara och för filmen till Linda jag är sämst på att lämna tillbaka saker jag lånar alltid av en massa folk sen glömmer jag bort tills dem för påminna mig att jag har deras saker..

Nu ska jag slå på filmen!

Ha en skön söndag



 

Lördagmorgon.

Sitter här och läser lite grann på olika sidor och lyssnar på musik ska strax äta frukost sen börja göra mig irodning för lite jobb. Har redan hunnit vara ute på en morgonpromenad imponerad av mig själv!!=) Hade ingen promenad kompis så jag ringde Ronny som jag kunde vara lite social med och i övermorgon åker han till varamare bredgrader jag är väldigt avvis på han=) Men snart så åker vi också lite över två veckor kvar wiii!

Är ensam hela helgen och har även ingen bil så jag känner mig väldigt låst förtillfaället men ringde Jessi och gullig som hon är ska hon köra mig till jobbet och mamma ska hämta mig!=) Sen Måste jag förbi mamma och äta lite tårta eftersom Roger fyller år så det blir braa!!!=)

Ha en bra dag!!

Jag vill Ha!!

En egen bil är så less på att alltid vara så beroende av andra, jag vill kunna hoppa i  i min egen bil och köra vars jag vill när jag vill. Så nu ska jag spana efter bilar på blocket och köpa en snarast.

Har jobbat hela dagen idag en seg dag. Sen promenerade jag halvägs hem med Fia i telefon och hon kommer hem ihelgen så då ska vi hinna ses.=)
Nu ska jag titta på idol.

kram

Godnatt.

Starx ska jag lägga mig i sängen tänkt dricka en kopp te först om jag orkar göra iordning känner mig rätt slö idag. Men imorgon får jag sova lite längre vad skönt hatar att stiga upp tidigt på morgonen och jäkta iväg eftersom man låg för länge i sängen typiskt man lär sig aldrig.

Jobbar tills på lördag så är jag ledig en dag så jobbar jag hela veckan men jag får pengar och det behöver jag eftersom jag har varit på shopping humör och beställ kläder och saker hem i veckan!=)

Till helgen väntas nog en liten drink försöker få med mig Ronny och han är ganska lätt övertalad!=)

gonatt

Telefonskräck!!!

Jag fasar för att ringa såna där jobbiga samtal som ringa till sjukhus eller nått annant viktigt det tar alltid år innan jag lyfter upp den där luren och slår numret alltid innan jag ringer så måste jag ringa och repetera vad jag ska säga så imorse blev det ronny så fick hjälpa mig haha! Ringt hundra gånger till han tillslut fick jag mod och ringde och det var ju inte så svårt men det är alltid början så är jobbig haha! Vilka världsliga probelm man har.

Idag hade jag en väldigt kort arbetsdag jobbade fyra timmar, så nu sitter jag hem och dricker tranbärsjucie inte nån hitt direkt men då kanske jag slipper gå till doktorn och det är mycket bättre!!

kram


RSS 2.0