Förkyld.

Känner mig allmänt risg och ont i halsen och täppt näsa. Men jag ska ändå gå och jobba vet inte om jag är korkad? Jag tror det! Har iallfall tagit alvedon och te till fukost lite ska det väl hjälpa? Imorgon är det nyårsafton och den firas i lugnets tecken jobbar nyårsdagen så jag ids inte parta då. Nyår är ändå så överskattat. HAVE A NICE DAY!!

Ligga under täcket.

Idag är det en sån dag då jag helst skulle ligga under täcket och kliva upp till sommaren. Gårdagen var kaos. Allt vara bara så jobbigt och tråkigt var inte alls på humör för en sån kväll. Jag hade mest hemlängtan till sängen. Nu lär det dröja någar månader innan jag sätter på mig party kläderna igen. Har legat hela kvällen och tittat på One Tree Hill och den är verkligen beroende framkallande. Godnatt!

Juldagen.

Så var julafton över oh jissies vilken stressig förmiddag det var jag åkte fram och tillbaka med röda faran. Men jag hann vara på alla ställen jag skulle innan jag kunde till slut slå mig ner till Kalle Anka hemma hos mamma. Då somnade jag och vaknade till middag. :) Jag har verkligen fått jätte fina julklappar av alla. Men det som toppade igår var när jag hade fått ett kuvert som det stod God Jul Jenny på och när jag öppnade låg det lotter där och det var av Dennis gissa om jag blev förvårnad började till och med grina av glädje :) Ja jag vet jag är blödig. Det behövs inte mycket för att jag ska bli glad. Har även fått one tree hill säsong 7 så nu ligger jag här hos mamma och tittar som den nörd jag är :) Men nästa år hade jag gärna viljat fara och jobba i stockholm på stadsmissionen och hjälpa till. Ikväll ska jag ta på mig klackarna och gå ut.

Hatkärlek!

jag har en hat kärlek till julen, ena stunden älskar jag julen och nästa stund så får jag ont i magen när jag tänker på alla stackars barn som riktigt lider under julen pågrund av alkohol, slag , inga julklappar, ingen julmat. För dem är detta en hemsk tid på året. Då man ska vara allra lyckligaste och allt ska vara så himla perfekt. Jag har aldrig uppleva sånt men när man läser i tidningar hur många barn som far illa i Sverige under julen och då gör det ont. Jag är skilsmässobarn och det har inte varit roligt alla gånger och det gör ont än idag i magen att jag kan inte kan fira jul tillsammans med alla mina småsyskon samtidigt. Helst av allt skulle jag vilja att alla barn skulle få en fin jul som är värd att minnas. GOD JUL!!

Tankeställare.

Man kanske ska börja se sig om vilka som betyder nått och om man betyder nått.

Sankta Lucia.

lucia idag, för 7 år sen lussade vi i skolan och for runt på en liten "lucia turne" haha. Idag har jag inte sett en enda lucia men dagen är ju inte slut än. Ska äta middag hos mamma idag gött, har levt på gröt nu i några veckor. Ha en trevli lucia

Arg.

Jag blir så arg på mig själv. Jag hade planerat att imorgon ska jag sova länge och bara ta det lugnt sen skulle jag gå och fika och annat kul. Men jag tog på mig jobba skulle börja klockan 6 men det är alldeles för tidigt eftersom jag slutar 22.12. Så istället börja jag 8 men varför kan jag aldrig säga nej utan att få dåligt samvete? Nåja jag behöver ju pengar och jag hinner ju med den där fikan. Men här sitter jag ännu och hade behövt sova får längesen ju. Är det bara jag som får dåligt samvete?

RSS 2.0