Tillbaka.

Nu är vi hemma igen skönt. Allt såg jätte bra ut hos läkaren och hjärtat klappade på som det ska vi hann även prata lite framtidsplaner om vad jag ska göra och sånt där. Det tog ungefär 20 min besöket och jag har åkt dit söndagkväll och har kommit hem idag. Lite onödigt men då vet jag att det är bra läkare som tittar hur man mår. Och det är ju a och o i en kontroll.

Lite shopping hann jag även med, jag skulle ju inte handla nått men jag kunde ju inte låta bli så nån tröja och ett par byxor plus ett par skitsnygga höstskor men nu är det köpstopp!!!

Idag är det ett måste att plugga matte. Jag har tagit hjälp av Adam så jag kanske blir lite klokare av hans hjälp för jag fattar noll och inget.


Nostalgi.

Har varit på spelkväll idag med Ellen och Ronny vi spela monopol och det är inte ofta man spelar spel,  flera år sen jag gjorde det. Och vi drack såklart Thé som vi alltid gjorde på den gamla goda tiden ;)

Känns så konstigt att det är helg och man har inget att göra oftast brukar jag ha hundra saker att göra och jag brukar ju oftast jobba helger, men inte den här helgen. Så vad gör man under helgen?

Jag har lite lust att springa på stan imorgon men jag blir baar sugen på att handla nått, och jag har stränga order om att inte handla nått. Vi åker ju till Umeå på söndag!:)

Imorgon tar vi nog ett glas vin...:)


BRR..

Det är redan så kallt och det är ännu bara augusti?!! Jag fryser konstant vars jag än är, hur ska jag överleva vintern?!

Nu är jag ledig i fem dar det ska bli helt lovely eller helt ledig är jag inte måste räkna några matte tal och det är rena hebribriska för mig. Men jag ska fixa det om så jag ska sitta hela nätterna så ska jag banne mig klara det, tänker inte ge upp.

Jag är såå sugen på att åka umolnads igen men det finns ingen tid för det. Och det är nog ingen som vill åka med mig heller. Men när skolan är klar ska jag nog unna mig en resa bara om jag klara skolan vill säga. Man måste sätta upp mål.

Nu ska jag på hemligt uppdrag..;)


Bättre.

Klumpen fårn magen är borta, jag har tagit itu med alla måsten och det känns riktigt skönt! Nu kan jag sätta mig på tåget på söndag kväll och andas ut.

skolan går faktiskt bra, lite ångest fick jag när läraren gick igenom på tavlan om x och y hur man ska räkna men det går sakta men säkert framåt man är ju alltid lite ringrostig i början. Nu känns det kul och det här är nått som jag verkligen vill och nu har jag ett mål och det måste man ha.


Klump i magen.

Känner mig super stressad, och det är sån där ångest stress bläää.

Jag är glad att jag har sagt bort mitt vikariet jag hade aldrig kunnat plugga och jobba samtidigt eftersom jag har så mycket hål timmar och det blir långa dagar. Bara den här veckan har varit ett evigt pussel!! Jag har ännu ingen matte bok jag blir galen på mig. Idag måste jag fixa en eftersom jag har matte imorgon

På söndag ska vi åka till Umeå och man måste ha bokat rum där men sjukhuset har ju sina jävla telefontider så det går aldrig att få tag på dem jag blir gaaalen!!

Nu måste sminka mig sen iväg på lektion.

Tjohejs


Allt man behöver.

Iblan behöver man bara  promenad, sol, musik och allt känns genast mycket lättare. Blickade ut över vattnet med musiken i örat och solen i ögonen och man kände sig så levande och man fick en massa ny energi.


Söndagsångest!

Åh nej, jag har inte varit ut igår. Men i fredags var jag och det sitter i ännu. Jag försöker bearbeta det hela gå igenom hela kvällen om och om igen haha. Typiskt mig att alltid göra så stor affär av allting men jag fattar inte att man utsätter sig för detta det är ju hemskt.

Jag har jobbat hela helgen rätt så kul ändå, soft folk som handlar plus att man har bra betalt och det kilrr fint i kassan.
Nu ska jag ta hand om lägenheten det ser ut som sju svåra år som vanligt. Sen ska jag ut på en spring tur känner att jag behöver rensa skallen och pressa mig själv.

tjao


Morgonmys.

Har haft en riktig mysig morgon med en kopp te en filt och såklart några avsnitt av one tree hill jag älskar den serien.

Ligger och lyssnar på musik och känner lugnet, helst hade jag slumrat ett tag men jobbet kallar.
 
LOVE


.

Saker förändras, människor förändras.


Tjabba tjabba!!:)

Nu sticker vi till Luleå och rockar loss!;)

Återseende på söndag.

RSS 2.0