ÖNSKAR!

-Klipp&Hårfärgning.
-En helt ny klädgarderob.
-Lägenhet i Gällivare en 2:a, med nya möbler.
- En resa till solen helst 3 veckor.


Skulle vara den personen evigt tacksam, om jag fick allt det :)


Måndag.

Idag har jag jobbat mina ynka timmar hela 4 timmar fick jag ihop idag lycka! Har även varit på lassarettet idag och satt på mig en 24 timmars ekg så det ska bli spännande och se vad resultatet visar. Jag hoppas ju att det vänder nu att alla mina rytmrubbningar har försvunnit, det känns ju som att jag mår bra och orkar mer, men det jobbar jag ju ofantligt lite och sover typ 12 timmar per natt.

Har iallafall haft en välidigt mysig helg, i fredags blev jag bjuden på middag hos fam karlsson där bjöds det på vin och italiensk mat och efterätt smakade gudomligt gott. Lördags lagade vi fajitas och drack en massa vin hos Adam sen tog vi en tur på nex en mycket lyckad krogkväll. Igår bjöds det på tårta hos Bella och sen vart det soffan resten av kvällen.

puss




Godmorgon!

Den är väl inte nu sådär jätte god eftersom klockan är 06.50 på en söndag, men jobbet kallar. Man märker verkligen hur bortskämd/lat man blir när man jobbar endast 15 tim i veckan, det känns ju som att man är ledig hela tiden. Så när man väl kliver upp känns det otroligt jobbigt! Men det är ju bara för stunden... Längtar tills jag kan börja jobba på riktigt igen, vara lite mer i matchen.

Igår gjorde jag tacogratäng och guu så gott det blev, jag kan ju när jag väl försöker och nu när jag inte jobbar så mycket har jag ju all tid i världen att pröva mig fram.

I fredags var jag snosaade på världens sötaste bejbis, hon var så liten söt och alldels klar i sina ögon, dem är ju alldeles för söta dem små liven! :)


Plikten kallar...


LÄTTNAD

Igår fick jag ett roligt besked, och det är en sån enrom lättnad och glädje. Det kunde inte ha kommit mer lägligare.

Sitter och äter min gröt i vanlig ordning, önskar jag kunde vara mer en frukost männsika och rikgit bulla upp på morgonen med massa go saker men jag får som inte ner det.

Ska på staden idag, men jag har köpförbud trist.



ONSDAG!

Onsdag idag då, har jobbat mitt skift idag har inte jobbat sen förra torsdan så idag var det dax igen. Har varit hos fammo där hon bjöd på pottipalt och det satt fint i magen på det blev den en liten semla åå så gott. Här förbreder man sig inte för bechen 2012 :P.

I söndags hoppade jag i bilen och for till Luleå, jepp jag Jenny Karlsson har kört själv ända till Luleå är väldigt imponerad av mig själv då jag är dö rädd och köra stor städer, eller ja jag till och med undviker ju systembolgas korsningen så ni kan ju tänka er att jag hade hjärtat i halsgropen, men det gick smärtfritt gjorde nån felkörning men det är ju inte hela världen. Stannde där och åt sen bar det av till Umeå där vi gick på bio myys. Sen var det raka vägen i säng.

Måndagmorgon var det dax för det jag har fasat över arb ekg, och ja det gick ju inte så bra som jag hade hoppats, blev halvt sjukskriven 1 MÅNAD TILL!!! Jag vill ju bli frisk nu helst igår. Men kroppen säger ifrån hela tiden och det är en endast låång väntan. Har ju försökt lägga om hela mitt liv, dvs stressa mindre, lyssna mer på kroppen, accepterat att jag inte orkar som alla andra, jobbar mycket mindre nu, men ingeting hjälper verkar det som.

Tänk för 5 årsen hade jag två jobb, gick i skolan, cyklade mellan jobben, pluggade teori, roade mig nästan varje helg, flängde som en vante mellan två hem. Och nu har jag ett jobb, ett hem, har bil och tittar mest tv hejj Asta 80 år.!! Hur ska jag orka när jag är 30 år??



Ett nytt hjärta nu tack!


 Såhär vill jag var, ha hela världen öppen.




Lyckades

Har äntligen lyckas vända tillbaka på dygnet. trodde det skulle vara omöjligt då jag har lagt mig halv fyra inatt!!! Skönt och få vakna upp till lite sol och ljus man blir ju så mycket gladare är så less på detta mörker hela tiden.

 Städa bort julen igårkväll, plus att jag sorterade min garderob och jissie vilken oreda det var men nu har jag verkligen vikt och sorterat och vilka minnen man kan ha med par kläder, log för mig själv när jag vikte in dem.

Nästa helg åker jag till Umeå igen och det är med lite blandade känslor, vet att det kommer att gå bra men TÄNK OM? Jag ska göra ett arbets Ekg och bestämma hur jag ska kunna jobba framöver. Det är lite pirrigt ihih.

Idag ska Linus få sova hos mig han har tjatat hela vintern att han vill sova hos mig men jag har inte vågat ta han eftersom jag har mått som jag har mått och mitt humötr har inte varit det bästa den här vintern. Så få se vad vi hittar på? Han brukar inte ha så stora krav ändå, baar han får lite godis och en film så brukar han vara nöjd :)


Nattvak!!

Igår  jobbade jag till 21.00 sen for jag och Ronny på Coop Nära och handla chips och dipp plus Godis, så att vi skulle orka se hockeyn som var mitt i natten . Och vilken match det var så spännande hela tiden så man blev ju nervös, när dem till slut gjorde mål vilken lycka, vi skrek, fällde till och med en liten tår. Och hur jag nu har börjat se hockey och gilla det är en gåta? Men det är så förbaskat kul!

Idag är jag mör som en själ eftersom jag har somnat efter sju och vaknat vid 3!! vadå hej vända på dygnet, en på jobbet sa att jag sover ju som en ungdom men så gammal är jag väl inte? känner mig som en ungdom fast jag är hela 23 bast!!


RSS 2.0