Snygg Sexig & Singel

Börjar på tv:n nu och jag har sett den hundrafemtioelva gånger men ändå är den lika bra :)

Är fortfarnade sjuk blir så less, och hostmedicinen jag har fått är inte mycket att hurra över då jag blir yr och får lättre hjärtklappningar så den hoppar vi över. Men snart så är jag fit for fight var så säker!!

Har fått låna Dennis dator då min har gått pajj och jag har inte haft ork att köpa nån ny.


Tufft.

Är ännu jätte risig och den här hostan verkar aldrig ge med sig. Har jobbat hela veckan och det var väl inte så smart med facit i hand, men ibland lär man sig av sina misstag. Men jag tycks aldrig lära mig hur min kropp fungerar, har varit blå i ansiktet och på händerna där borde ju varningsklockorna ringa men icke.

Det är tufft att bara jobba extra man måste jaga dem där timmarna hela tiden,  jag börjar bli less på det.

Nu vill jag ha sommar och sol!!



Sjuuk.

Har gått och blivit sjuk har halsont, ont i kroppen och känner mig allmänt hängig. Jag tror att jag snart kommer och dö om det inte går över snart, okej nu var jag lite drama queen men jag hatar att vara sjuk men vem gör inte det?!! Så trist och bo själv när man är sjuk får då vill man ju att nån ska ta hand om en och tycka synd om en, gärna att nån pillrar en i håret också :)

Sen att youtube har tagit bort alla avsnitt av skilda världar gör ju inte saken bättre!!!


Härliga söndag.

Var igår på grillkväll hos Emma och Joel och guu så gott det var. Vi drack nått hrm några glas vin och satt surra hela kvällen så himla mysigt och trevligt mer såna kvällar i sommar tack.

Var hemma id tolv och somnade på engång så nu har jag vaknat för engångs skulle utvilad åh vad härligt och solen lyser kan det bli mer underbarare? :)

Idag ska köpa en glass och njuta av livet, det går ju bra det här!!



Överkörd.

Känner mig helt slut i kroppen är så trött hela tiden och det enda jag vill göra är att sova. Jag hoppas att det bara är en förkylning om spökar och inte hjärtat. Men men det är bara att sova kroppen behöver tydligen det.

idag börjar jag först 2 så skönt men innan jobbet så måste jag städa här hemma ser ut som en tornado här hemma och disk är det fyy vad tråkigt och äckligt.

tog en promenad igår längs älven och finns det nått bättre än att gå ensam med musik i örat, man hinner verkligen fundera ett och annat under promenaden. Sen blev det te hos Ronny och big brother men den har blivit så tråkig men ändå måste man se hehe.

Nä städning var det ju...

Helgen.

Fredagkväll drack jag och Ronny ett glas vi och åt thai mat sen kolla vi på så ska det låta och Ronny gnällde i 1 timme om att vi var som ett gift medelålders par haha! Sen var det bara att hoppa i säng uppstigning 05.00 för lite work på coop i vanlig ordning, slutade vid tre for hem och la mig på sovan och vilade 1 timme.

Kännde mig inte alls sugen för att gå ut men jag gjorde mig iordning och for till Pontus där vi drack lite vin och spela lite spel och jag har sån jävla otur i spel nuförtiden blir så arg haha. Sen upp på Harrys och jag&Ronny har dansat från det att vi kom till det att vi gick hem en riktigt lyckad krogkväll för engångs skull.

Det var vekligen en lyckad kväll, och nu till helgen är jag äntligen ledig och det ska bli så skönt tror jag har varit ledig tre helger sen i Februari så nu ska jag vara ledig. Men det är ju som svårt att säga nej...


ska strax fara och fika på alla tiders mums.


RSS 2.0