Taggad&Laddad.

Äntligen har jag fått besked. Jag ska börja skolan till hösten, jag ska inte plugga på helfart bara tre ämnen men det känns så rätt just nu. Jag har verkligen tagit rätt beslut och det här är bara en början på min nya färd bara en hållplats. Jag känner sånt sug att för att  börja studera, men ändå lite skrämmande tänk att jag sa bort mitt vikariat från Coop?! Det hade jag aldrig trott om mig själv.

Idag är jag ledig och åh vad jag njuter av ledigheten jag har sovit 11 timmar och det var välbehövligt. Sen har jag bara suttit i telefon känns det som har ringt folksam och hört med min reseförsäkring om man får nån ersättning när jag blev sjuk i bulgarien. Jag kände mig som världens snålaste tant som ringde om det haha!

Sen ska jag iväg med mor min på stan, jag måste hitta en 18 års present till Dennis men vad? Är så himla svårt att köpa till killar och när han fyller 18 vill jag ge nått speciellet.

 Lite kul hann vi ha!=)

Nattsudderi.

Är verkligen vaken på tok för länge nu, ska kliva upp 05.00 imorgon men jag är inge trött eller jo jag somnar nog när jag lägger huvdet på kudden. I normala fall brukar jag gå och lägga mig vid tio och då är det snäppet försent. Men nu är det ju sommar plus att jag har vilat här på kvällen.

Idag kom min älskade mamma hem och hon var efterlängtad så hon fick en stor kram av mig!:) Så skönt att ha dem hemma, jag är nog en mamma gris trots allt.!:)

Idag fick jag hem H.M katalogen och jissies vad det fanns mycket jag vill ha, har inte hunnit kolla igenom hela men det är många kryss redan. Tror jag ska skicka iväg en beställning som en liten belöning åt mig.

Nu ska jag sova.

Tankeställare.!

Min resa i Bulgarien blev verkligen inte som jag hade tänkt mig. Dem första dagarna var jätte kul, vi solade och badade och strossa runt på stan där drack nån drink också!:). Men sen blev jag sjuk på fredagkväll jag fick hjärtklappningar.

 Så jag  var tvungen att åka in med ambulans på sjukhuset iu Bulgarien  och jag hade en puls på 223 när jag kom in, jag har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Dem fick ner min puls på fredag natt redan men jag var tvungen att ligga kvar till måndag förmiddag. Allt gick ju bra men rädslan att ligga där ensam och bara kunna prata engelska med läkarna var inget roligt. David, Bella och Stefan fick bara hälsa på mig 1 timme om dagen.

Det hade inget att göra med att jag var utomlands eller att jag hade druckit några drinkar utan sånt händer och jag har varit med om det förut men det är aldrig kul med sånt.

Men jag har verkligen fått mig en tankeställare. Jag skäms nästan hur gnällig jag har varit förut över att jag vet inte vad jag ska göra med mitt liv och sånt där tjaffs.. Man ska  leva här och nu istället och vara nöjd över det man har'!:)

Jag är verkligen så lyckligt lottad över att jag har så fina föräldrar, världens bästa pojkvän, underbara vänner!!!:)

Nu lär det nog dröja innan jag far på en resa igen.

Men nu mår jag hur bra som helst och lever som vanligt.


Hej Hej Sommar!!:)

Ihelgen var jag i Kiruna på festivalen men jag tycker att ju äldre jag blir ju mer känner jag mig som tant agda 70+++ haha. Men jag lät ingen stoppa mig ihelgen utan jag rockade loss till The Ark som om dem var mina största idoler jag hann gråta, jag hann skrika mig hes, ta ett foto på Ola!!:) Mina vänner såg mest uttråkad ut medans  jag vrålade som en nybliven 15 åring hahah! Vi hann även ta en sväng på ferrum och oj vad svajade där kändes som att man var på en finlandsfärja!!:)

Här nån helg är det vi som tar byssen till pyyn och tar en dans igen.

Imorgon sticker jag till solen. Med mina kompanjoner det ska bli underbart med sol&värme och jag ska plaska i poolen som en liten fisk, plus att vi ska hinna med nattlivet också!;)

Mitt i allt packning och städning ska vi nu och titta på en lägenhet, håll tummarna nu!!!

Adios


RSS 2.0