Tillbaka.

Från mina lilla semestertripp vilket var helt lovely har varit stressiga dagar tisdagen åkt jag tåg hela eftermiddan och var framme i umeå vid tio bara att gå och lägga sig eftersom man skulle upp tidigt spenderade hela förmiddagen på sjukhuset gjort en hel del saker där och det är dom bästa läkaran jag har träffat som jag kan minnas jag gick ut därifrån med ett stort leende. Jag som har oroat mig att jag inte kommer att få göra nått men jag är som en frisk människa!=)

Efter sjukhuset får vi iväg på lite shopping vilket var kul och pengarna for iväg ganska snabbt jag som hade tänkt börja bli ekonmisk, men nu gäller det att spara igen så jag kan fara iväg här snart igen på en liten tripp. Tänk att en liten resa kan göra en mycket gladare.

Blir att jobba hela helgen jag som att viljat vara ledig lördag men så titta jag på mitt schema för nästa vecka och det var inget att hurra dirket kanppt nå skift alls, och jag behöver ju pengar.

nu hopp i duschen!

tjing


Bråttom.

Varfö ska man alltid spara allting till sista dan sista timmarna alltid gör jag så, vaknade vid nio imorse hae hur mycket som helst att göra men jag börjar titta film jag lär mig aldrig. Har hunnit damsuga snabbt genom lägenheten och vika in tvätten ska nu bara skölja ur färgen ur mitt hår sen börja packa lite kläder sen är jag klar hoff stressigt där ett tag men jag hann haha!

puss


Ledig

Äntligen en ledig dag efter att ha jobbat i tio dar så är jag äntligen ledig, hade tänkt sova länge idag men jag vaknar kvarti i nio så har legat och titta film hela morgonen skönt. Har hunnit på stan och fikat plus handlat lite kraffs och nu är jag hemma och håller på laga mat eller den är i ugnen så hoppas att det blir en smarrig måltid kyckling och ris muma!
Sen ska jag förbi min far och hinna på laponia kvällen och se vad mina söta syskon har gjort för fint. Alltid har man fullspäckat när man är ledig.

Ny vecka.

Helgen var härlig ledig sen i fredags hann med besök på marknaden, hade även syskonen på besök som sov över här, väldigt mysigt hade vi förutom att Linus blev sjuk och vi sov två i soffan.
Söndag kom David hem från hans lilla tripp vi spenderade timmarna på distrikt sen vara det hem och jag somna på en gång nästan och sen har jag jobbat eftermiddag och jag jobbar hela veckan plus lördagen så det är inte mycket vi hinner ses och till helgen ska han iväg igen!

Fick igår ett roligt samtal att jag ska till Umeå på kontroll om två veckor bra att äntligen få komma dit  där dem kan nånting eftersom jag tycker att läkarna i gällivare är som cykelmontörer. Plus att jag hinner springa lite på stan och kanske hitta nå snygga kläder, och att man får se lite annant än gällivare.

ses.

Solen tittar fram.

Hade varit skönt med en liten promenad men eftersom temperaturen visar nästan 20 minus stannar jag nog hellre hemma under täcket och myser hela dagen, har även tvättstugan och det behövdes verkligen vi hade ett berg av tvätt.

Har jobbat hela veckan och det är ju bra med lite extra slantar vi också några skift nästa vecka alltid bra så man får lite pengar. Hann även igår fort som attan  hem till Bella och Linus på inflyttningsfest hann vara med en timme sen bar det av det till krogen en rikigt lyckad kväll blev det. Idag mår jag bar förutom halsont och en blå fot haha! Blir en rikigt lugn dag titta film och så har jag tänkt kila till kiosken och köpa lite godis!=)


RSS 2.0