Back to work!!

Känns väl lite sådär att börja jobba igen har ju varit så skönt med ledighet förra veckan!:) Men man måste ju jobba här i livet så är det. Fick några skift i veckan och det är ju bra det!:) Ska dock jobba hela helgen vi som skulle ut men jag far nog och äter middag plus att jag kan dricka en eller två cider så blir det.

Var ju på tutbingo ingen vinst men svärmor vann 700 spänn inte illa:) Tror att jag tar en repris på torsdag får se men man blir ju jävligt sugen när folk vinner ihiih!

Nu ska jag dricka min smoothi sen sminka mig!


Uppe med tuppen!

Trodde klockan skulle vara närmare tolv när jag låg och vände på mig i sängen men så visade sig att den bara vara kl 8 på morgonen jaja men jag är ju utvilad så det är väl bara att kliva upp och se glad ut!:) Så nu sitter jag här i min ensamhet rätt så skönt ändå bara få vara i like it!

Idag ska jag på tutbingo och vinna stor vinsten yeyey!:)

Bärplockarna!

Skulle ut igår på en lång promenad men när vi ska såg en gubbe plocka blåbär efter björnstigen blev vi så sugna så hopp i bilen och iväg till mamma för att hämta bunkar så vi kan plocka blåbär. Och oj vad det fanns har aldrig sett så mycket och jag är ju inte dirket nått fan av att plocka blåbär men det var riktigt kul men att kan det väl inte bli när Ronny är med haha!

Idag bler det att baka en blåbärspaj och bjuda familyn på det hoppas bara den blir smarrig men jag tror det. Har ju gått med i husmodersförening nu när jag är hemmafru så det enda som jag har kvar är att koka sylt men det tar vi snart:P.

Mysigt när det regnar för engångs skull så man kan bara mysa ner sig och bara vara så skönt!

ciao!


SKÄRPNING!!

Sitter och läser i genom gamla blogginlägg från 2007 och jag tycker tiden står stilla tycker att ingeting har hänt jag är fortfarande lika förvirrad vet inte vad jag ska bli när jag blir stor vill resa,studera, få ett jobb jag brinner för men har jag gjort nått av det? NEJ!!!

NU 'ÄR DET SKÄRPNING JENNY KARLSSON!!!

Nu jävlar ska jag ta tag i saker och ting jag menar det är ju ingen som kommer hem till en och säger här jag har bokat en resa och allt är betalt bara att sätta dig på planet och fara iväg. Eller att nån har fixat in mig på just den utbildning som passar mig som handen í handsken Nä man måste gör allt själv och bara man har den där VILJAN då klara man allt!!!
Men jag är så feg av mig men det kanske är bra att jag inte jobbar just nu för då kan jag ta tag i saker annars blir det lätt att man bara jobba och jobbar och vips så står man där med ring på fingret, två ungar, en näbbig liten hund och undrar vars fan tog tiden vägen?


Ny dag ny möjligheter!

Idag ska jag vara barnvakt nästan hela dagen ska ge middag och troligtvis lägga i säng också bara hon inte protesterar haha! Moiddag blir lätt ska endast göra våfflor vill att det ska gå snabbt och enkelt och oftats när jag är i köket brukar det blir lite kaosartat hur jag än gör men med våfflorna ska det väl ändå gå bra!

Och bilderna jag så stort skulle föra över gick åt pipan vet inte vad för fel jag gjorde men hälften av bilderna kom med resten vette fan vars dem tog vägen har letat men ikke nå bilder voj voj!

Kan ju bjuda på en bild iaf!


Olalal!

Vilket vacket höstväder ute vi har idag!) Idag blir det nog en riktigt lång promenad tror jag bestämtså rakkarns skönt när solen lyser man blir så pigg och glad! Och idag måste jag föra över bilderna från kameran till datorn är hela sommaren på kameran och gode gud vad sur jag hade blivit om det försvinner måste även framkalla så man får fina bilder att titta på i album mycket roligare!:)

Hmm, nu ska jag försöka väcka Ronny fick ett intressant mejl av han facebook!

Ledighetskomitten!

Joinar jag just nu!:) Det känns bra jag behöver få vara lite ledig ibland ladda batterierna så man orkar med hela långa vintern då ska jag jobba och jobba så jag har råd med våran utlandsresa för till Thailand ska jag i år! 

idag är det många som börjar skolan igen kommer ihåg hur nervös man var att börja på gymnasiet ny klass ingen man kände läskigt men samtidigt spännande på nått vis tänk redan fem år sen. Jag och David har varit tillsammans fem år vars försvann tiden? Men jag skulle inte vilja byta jag trivs bra som det är nu bara lite mer spontana äventyr så skulle allt vara perfekt!:)

Nu äta lite frukost!


Kväll/natt.

Längesen sist men jag orkar inte skriva eftersom jag inte gör nått vetiigt förutom att jag är på jobbet men snart är det slut och med handen på hjärtat ska jag säga att det ska bli lite skönt faktiskt känner mig enormt sliten och trött för tillfället. Bara jag får vila ett par dar så är jag på banan igen!

Hmm,. Vad har hänt då? Ronny har fyllt år och då blev det fest kan jag lova er krogen var kul men jag blir så jävla irriterad när man ska köa hur länge som helst och hälften kommer in "Vip" det är ju inte cafe opera direkt! Sern tog vi en pizza på 33:An och jag säger åh herregud det var taget som ur en film haha det går inte att beskriva med ord haha!

Var ju även på rehab i plamelund och jag fick äntligen bada som jag har vänatat på det!:)

Blev bara en masa balja!

Godnatt!


RSS 2.0