Sol sol sol! ;)

Åh det är så härligt med sommarvärme, allt känns så mycket enklare och man kan ligga på balkongen och läsa en bok och bara njuuta! :)
 
Ihelgen har varit i sjöfallet och bara myst och haft det bra, skönt med lite miljöombyte. Är väldigt leds på att sitta i lägenheten hela dagarna. Men nu är det bara två veckor kvar till operation och jag är glad men samtidigt är jag så nervös. Tänk att jag har varit sjukskriven i 6 månader helt galet.
 
Det låter som att jag får beviljat att ha med mig följeslagare och det är ju bra.

Promenera/träna.

Jag längtar tills jag kan börja gå långpromenader igen och fara simma ocksånt. Förstå att jag har inte rört på mig sen i december, har gått små små promenader men då har jag varit helt slut efteråt. Vet att motion är bra för hjärtat men när man har läckage mellan förmaken då har man väldigt lågt syre och då har man ingen ork!
 
Nu är det drygt 3 veckor kvar tills vi åker ner till Lund. Jag börjar bli nervös och drömmer endel konstiga drömmar, Och ju närmare tiden kommer så blir jag väl bara mer nervös. Jag försöker tänka positivit och peppa mig själv och hitta på saker så tiden går fortare.
 
Väntar på besked från landstinget om jag får beviljat att ha med följeslagare, dom lät väldigt tveksama. Men hoppas kan man ju alltid. 
 
 

Härliga sol!

Så himla underbart väder idag. Äntligen fick Gällivare också lite sommarvärme :) Sitter på balkongen och bara njuter. Längtar tills man kan börja köpa uteblommor så man får pynta balkongen ska bli så himla mysigt. Igår var det premiär grillning och det var sjukt gott, sen tog Ronny och jag en liten promenad bara så man får lite luft och lite motion för hjärtat. Sen var det hockey åh herregud vilken nervkittlande match det var, trodde där ett tag att jag skulle få hjärtrusningar så spännande var det ;)

Sömnproblem?!?

Sömnen tjorvar igen, jag kan bli galen på det. Har varit trött nu ikväll men när jag väl ska sova då går det inte. Tror det är hjärtat som krånglar lite igen...Då brukar sömnen vara lite si och så tyvärr. Har haft fin besök nu två dagar i rad av vänner och det är alltid så kul när nån vill komma och besöka lilla mig :) Igår var Lena&Ronny här och Lena överraskade mig med en fin present, det värmer i hjärtat :). Idag har det varit fullrulle här med Ellen&Elise och Ronny, sen kom Emma&Max så det vart full fart här hemma men det är bara roligt :) Barn är ju bara för söta! Nu ska jag försöka sova. 

RSS 2.0