Besked.

Herregud förra veckan var kaos kaos hela veckan, men väldigt effektiv också. Vi har ju äntligen fått en ny lägenhet som jag har väntat på det här, nu behöver jag aldrig mer se dom där äckligt fula tapeterna...Som jag har stört mig på vareviga dag haha!
 
Jag har även hunnit vara till sunderbyn där det var läkarundersökning, fick göra ultraljud på hjärtat och allt såg bra ut och det är det viktigaste.
 
Har även fått besked om att det blir operation i London. Och jag vet inte hur jag ska tolka det om jag ska vara ärlig, visst det är verkligen glädjande besked att nånting händer för så här går det ju inte och ha det åka in och ut på akuten varje vecka nej tack. Men samtidigt är man ju rädd, London? Operation utomlands? Sånt läser man ju bara om i tidningarna, att barn får åka utomlands och den bästa vården. Och nu är man där själv..Jag har inte vågat gå in på Google och läsa det känns för jobbigt. Men jag ska kämpa! Jag har sånt fint stöd runtom mig, mina föräldrar, syskon, pojkvän, vänner, Fammo och släkt. Så länge man har dom så ska jag klara av det här.

2014.

Det var det här året som skulle bli mitt. Jag skulle vara starkare, må bättre, kunna satsa på mig själv och våga följa min dröm. Tyvärr så har ju inte jag turen på min sida. Allt känns bara så hopplöst och jag önskar så himla mycket att dom kommer på en lösning och väldigt snart, för det här börjar bli frustrerad. Min enda önskan är bara att dom får bort hjärtklappningarna och man kan börja LEVA! MEN man får ju vara glad att jag mår mycket bättre än förra året i alla fall då kunde jag knappt ta mig ur sängen, så ett steg i rätt riktning är det. Jag brukar ju inte ge nyårslöften men iår har jag gjort det. Och det är att jag ska göra roliga saker minst 3 gånger i veckan, vadsomhelst bara det är kul helst ska man skratta så mycket att man håller på pissa på sig :) Jag tänker inte hamna i det här ekorrhjulet sova,äta,jobba.sova,äta nä usch livet är till för att man ska göra roliga saker och då tror jag att man mår bättre som människa. Så fast att jag mår som jag gör ibland så ska jag göra det bästa av situationen och göra saker, jag tror jag mår bättre av det i längden. Jag ska ändå försöka göra det här året till det bästa. Sen håller jag tummarna att jag väldigt snart får ett glädjande telefonsamtal angående operation!

RSS 2.0