Härligt

Åh det är så himla fint väder ute och det blir säkert finare under dagen. Jag vill också vara ute i solen och promenera eller åka längdskidor gu så härligt. Men det där med längdskidorna ska jag prova på här snart hört genom rykten att det är jävligt kul och hur kul hade man inte på tallbacka när man åkte?!=)

Idag är det första dan jag ska jobba på väldigt länge och det känns väldigt skönt att vara tillbaka och få en vardag igen men den här gången ska jag inte jobba ihjäl mig måste lära mig att sa nej nångång, men det är ju väldigt svårt när man är vikarie. Jag menar ju jag ska vara glad att man har ett jobb i dessa tider!=)

Och idag efter jobbet ska jag iväg på laponiakväll måste titta vad dem har gjort iår. Kanske att jag får med mig Ronny han brukar kunna haka på sånt jag vet att Lena skulle ha gjort det men hon jobbar kväll!

Nu ska jag sätta på lite make up!

Hemkommen!

Äntligen är jag hemma efter fem dars vistelse på lasarettet har legat där med infektion i korppen har nämligen haft urinvägsinfektion och det vara inge vidare, men tur att alla är så gulliga där!=) Jag har inte behövt ha tråkigt på dagrna då jag har haft en massa besök och telefon samtal jag har en sån toppen familj och vänner!=)

Men det var verkligen skönt att få komma hem ligga i sin egen säng och ligga brevid David det var väldigt mysigt=)                   


Ledig.

Är ledig nu i fyra dagar kan inte komma ihåh när jag var ledig så här länge sist! Det ska bli jävligt skönt iallfall

Första veckan har jag klarat av engelskan och det känns riktigt bra så hoppas det håller i sig och att jag kämpar på men det ska nog gå bra det här!=) Har ju min privata engelska lärare som hjälper mig när jag behöver hjälp och uppmuntring!:) Guldvärd! Så nu jävlar ska jag ge järnet!

Ihelgen styr jag och david kosan mot Kiruna ska spendera hela helgen där så det ska bli väldigt lugnt och skönt=) Medans alla andra är och partar men det kommer ju fler helger och jag är inte så speciellt sugen på party!




Godmorgon.

Skulle göra vad som helst för att få gå och sova igen är så trött så ögonlocken trillar igen. Sängen ser verkligen härlig ut sådär varm och skön!=) Imorgon är jag ledig äntligen då ska jag enbart ta det väldigt lugnt inget inplanerat guu så skönt sova hela dagen fast. MmMm jag längtar redan!

Ha en bra dag!


Hej där!

Vaknade halv nio av att mobilen vibrerade och tänkte nu har jag försovit mig eller om jag kan komma tidigare. Men det var mitt gamla jobb som ringde och fråga om jag kunde komma och jobba men jag var tvungen att tacka nej men kul att dem tänkte på mig.

Igår var det gudarnas fint väder lite ångets man hade när man skulle jobba 10 tim men måste tänka pengar och med pengar kan man göra en massa roliga saker! Helgen har varit väldigt lugn som fisken jag mesta dels jobbat men jag har också hunnit vara med David lite smått!=)

Nu måste jag storstäda ghela lägenheten usch så tråkigt ibland önskar jag att man hade ett hembiträde eftersom hushållet inte är min stora favorit hatar att laga mat, städa och diska usch!

RSS 2.0