yummi yummi!

Har varit en rikigt yummi dag idag har bara strossa omrking sovit länge haft besök hela dagen har varit och handlat middag har haft middags gäst och bara varit så härligt!:) Mer såna här dagar! Annars när man är ledig har man ju miljoner saker att göra man ska hinna socila, städa, tvättstuga men allt det har jag brytt mig om idag förutom om att var social!:)

Hyrde två filmer igår ena var så dålig att jag slog av efter fem minuter. Den andra var jätte bra och några tårar fick jag släppa fram känslig som jag är!:) Jobbar imorgon sen är jag ledig wihoo!

Godnatt

"Solen i ögonen.."

Har varit och promenerat idag igen men det blev en kortis och lite missnöjd är jag över den men det dök hade viljat gå lite längre men äsch det kommer ju fler dagar. Vi la oss på några stenar och sola sen hade vi bråttom hem men det visade sig att det inte var så bråttom så vi la oss och sola på balkongen åh gu så varmt det var!:)

Hade tänkt vara duktig och laga middag nu, men David hann bara in genom dörren så åkte han  ut på jobb och ska inte vara borta så länge kommer vid nio hmm typiskt!

ciao!


Promenix!

Har hunnit vara på två promenader idag! Den förtsa var mer seriös den andra blev en riktig kortis men det duger bättre att röra på sig lite grann. Men typiskt mig att allt gå ut hårt i början sen ids jag inte i två veckor och då är det att börja om från noll igen. Tänk om jag kunde hålla det nu!

Har varit ledig hela vekcna och det ska jag fortsätta med tycker jag är värd det eftersom jag ska jobba hela sommaren plus att jag jobbar som en dåre redan nu! Så den här vekcan är jag en hemmafru men bara för det så betyder det ju inte att jag har hemmet städat och maten på bordet nej! Jag rantar runt mest och är social!=)

Ska ta hand om disken nu!


Söta Pontus!


Jadu.

Helg igen eller den är ju snart slut den kom så fort hann inte känna av den kan ju vara för att jag jobbar hela helgen men jag klagar inte! Skönt att göra lite nytta så uppskattar man ledigheten mer!:)
Idag har jag skyndat mig hem från jobbet och snabbt gjort mig lite fest fin eftersom vi skulle på 40 års firande men jag körde så för mig blev det alkoholfritt men nästa gång tar jag nog drinken haha! David sa att han inte skulle dricka men än har han inte kommit hem haha!

Förra helgen var det ju valborg och det är jsukt längesen jag har haft så kul det var verkligen en kombinerad helg med både uteliv,umgänge och jag hann även jobba en dag!:) Plus att jag äntligen fick grilla en korv åh så gott! Och solen var på våran sida en helt fel det!

Nu blir det sängen!

RSS 2.0