Önskar.

Ibalnd önskar jag ( som ikväll) att jag bodde hemma i mitt flickrum och var 8 år, packar sin skolväska och undra vem man ska sitta brevid och vem man ska umgås med. Pussa mamma och pappa godnatt. För att sen sova en hel natt och bli väckt av mamma och hon säger dax att stiga upp, hon ger frukost och pussar en hejdå och står i vinkar i dörren.

 Allt var så mycket enklare då och bättre. Ibland önskar jag att det gick att vrida tillbaka klockan fast bara för en kväll och få uppleva detta.

 Istället sitter jag här i min egen lägenhet och går och lägger mig ensam...!

Godmorgon.

Har just ringt till Umeå och prata med dem så hon skulle informera min läkare så får han bedöma. Men å andra sidan kan dem lika gärna glömma lappen dem ska ge åt han det har jag varit med om förr. Men nu är det bara att hålla tummarna. Så att jag kanske vågar på mig en utomlands resa i Februari det hade varit guld. OM nu nån vågar åka med vill säga? haha! Men min reskompis hade rätt inställning bra. Jag vägrar uppoffra saker i mitt liv bara för att jag har problem med hjärtat och det mottot gå jag efter. Jag vill och ska kunna leva som en normal människa. Sitter och slurpar i mig the med tänt ljus myspys. Är ledig nu i tre dagar så himla skönt och inget är inplanerat skönt. :) Julen ska bort från lägenheten iallafall.

Less

Att det aldrig kan vara bra med en. Är det inte det ena så är det andra. Tur att jag är ledig ihelgen då blir det VILA.

I hope.

Att jag förmodligen snart sticker till varmare bredgrader ungefär i mitten av Februari till Gran Canaria och det ska bli så otroligt skönt :) Den här resan kommer så passande! Och det skadar ju inte heller att man har semesterdagar att ta ut heller :) Beställde igår lite sommarkläder från HM och blir det nu ingen resa så har man ju till sommaren :P

Ta mig.

Till solen! :)

Finally!!

Är nyår över och även året 2010. Det har varit ett hemskt år eller snarare en mardröms höst. 2011 har jag inga förväntningar på. Jag gillar inte att ge nyårslöften eftersom jag aldrig kan hålla dem mer än två veckor. Men jag ska inte släpa mina fötter och vara som en drömmare det är inte ett löfte utan snarare en order åt mig själv. Firade tolvslaget igår hos mamma är sjuk så det blev inget storlsaget och lika skönt var det. hoppas ni hade en bra nyårsafton.

RSS 2.0