Kaos.

Är det i mitt huvud allt snurrar i skallen som en virvellvind som bara snurrar fortare och fortare känner mig bara som ett frågetecken. Det är så mycket jkag borde finns tusen saker men jag har ingen ork vill helst ligga i sängen under täcket och bara sova en längre tid så vaknar man upp och allt är som det ska. Men man måste börja nånstanns och det är att sluta vara så negativ och ta tag i saken istället för att dra ut på det och vara mer positiv.

I hope

Att det nu går hela vägen, men jag har en känsla i kroppen att det ska gå den känslan har inte funnits förut men nu tror jag det men bara nästan!:)

Har bara varit hemma hela helgen och inte ett vettigt har jag gjort mitt rum ser ut som att orkanen har slagit enr men jag har mest suttit framför datorn och pluggat. Men nu när man får lite ledighet ska jag städa min garderob och rensa ut saker från rummet.  Hade viljat åka iväg på en rikigt shoppingrunda helst till stockholm och shoppa upp alla min pengar hade varit kul!!:) Men jag har börjat spara så nästan alla mina pengar ska gå till mitt spar konto trist men jag måste!!!

kram


Lördag kväll.

Har varit en lung dag bara strossa omkring pluggat ganska mycklet så jag hoppas verkligen att det nu går hela vägen men jag tror det! Ska läsa lite till sen ska jag nog hoppa i sängen lite pensionärs varning men känner mig helt slut, och det hade vairt skönt att för en gångs skull kunna vara utvilad!!

Hann iallfall träffa David en snabbis idag och det är ju alltid nått men det var bättre när man gick i skolan då hann man ses mer nu krockar det hela tiden vi jobbar hela tiden om varandra.

Nu har jag äntligen fått min ledighet men alla säger att det är så trist att vara ledig så kasnke man hoppas redan i veckan att dom ska ringa och fråga om jag vill jobba? hoppas kan man ju! Tror ändå inte jag kommer att göra nått vettigt bara sova bort hela dagarna elller strossa omkring, men jag har en hel del saker att göra som att läsa engelska usch! men det är verkligen ett måste!!

nu titta tv.


Hotell

Har verkligen trivds som fisken i vattnet den här helgen har varit med David hela helgen underbart skönt, igår for vi iväg mot Övertåneå efter lite felkörningar var vi äntligen på plats där vi blev bjudna på champang och en tre rätters middag helt lovley!!:) Var bara en natt men jag hade då kunnat stannat där en evighet allt är så skönt när man bara kommer bort få göra saker som man annars inte brukar göra och vara med den man älskar!;)

Nu inväntas en lång vecka med jobb och en massa plugg!!

kram

Happ

Jobbade sista skiftet igår på konsum kändes lite trist eftersom jag trivs, men inväntas Lindex plus plugg på sidan om. Känns som att det blir en hektiskt höst för mig men jag gillar när det är lite stressigt!

Förra helgen var vi i lule och det var galet kul!! så jag behöver inte ha så mycket ångets över att jag inte far ut ihelgen och firar! Idag ska vi bege oss till övertåneå och fira davids farfar skönt bara att få komma iväg och vara med david tycker vi aldrig hinner ses nå mer jobbar alltid om varann!!

hejdå


Spänning!

Det vill jag ha i min vardag ha lite pnaik över vad jag sak göra eller så!! Men jag vet redan vad jag ska göra och jag vill inte stå i kassan i ett halvår jag har ångets! Jag vill ut i världen och upptäcka nya saker och komma på vad jag vill bli och vad jag ska!!

Men min höst ser ut så här läsa engelska och jobba på Lindex! Okej jag vet jag ska vara nöjd över att jag har ett jobb men jag vll känna paniken och undra vad jag ska göra till hösten jag är konstig! Men en sak vet jag och det är att jag måste spara en massa pengar nu så att den dagen jag ska klippa navelsträngen och flytta till egen lght så har jag en bra budegt.!

Äntligen ledig dag.

Jag har jobbat en vecka nu och är ledig två dar välbehövligt.
 Jobbade bara till tolv idag tre timmar hur skönt som helst skulle egentligen ha varit ledig men äsch tre timmar gör inget.  Har hunnit träffat Ronny idag kanske sett en till två gånger den här sommaren, men det blir ju så när man jobbar och han passar på att resa runt hela Sverige hade också viljat resa runt men man jobbar får göra det efter jul istället för då ska jag fara nånstans är lite sugen på att söka jobb nånannanstanns men vet inte vars?

Imorrn hoppar vi på tåget och far till luleå på kalaset ska bo på hotell har aldrig gjort ja jag vet jag är 18 år gammal haha! Men det blir nog festligt det här!

Kram

RSS 2.0