Blue bird.

woooho vilket väder helgen har bjuditi på sol nästan hela helgen. Har varit ute och promma båda dagarna, och oj vad jag blir glad av solen den gör så himla mycket både för kroppen och själen. Så nu hoppas jag att det är blue bird under hela min sjukskrivning ;) Längtar tills man kan gräva ner sig i en grop och grilla korv och bara njuuta av solen. Förra året spenderade jag hela våren innne på Coop Forum det ska jag inte göra iår.

Har tagit det så lugnt ihelgen men det ha varit så mysigt, har verkligen myst på och tagit tillvara på ögonblicken :) Känns som att man har lärt sig att uppskatta mer av livet nu.


 





Sköönt!

Äntligen är jag hemma igen, det har varit en väldigt lång vecka på sjukhuset. Man inte har fått lämna avdelningen eller kunnat duscha normalt, och man har delat rum med tre andra och ingen tv. Varför jag inte har fått lämna avdelningen är för att jag har haft ekg på mig och dom har radiosändare i taket och dom bevakar min rytm, och det är därför jag har varit inlagd för att rytmen är ojämn.

Man uppskattar verkligen allting mycket mer nu. För tre veckor sen var jag jätte sur över att jag inte kunde jobba som alla andra plus att min ork inte var så bra heller jag var hela tiden tvungen att vila och vila och jag blev så less när det är så, för jag vet att jag har sån jävla engeri annars.

Men nu är jag sjukskriven på heltid och jag har varit tvungen attt inse att om det är det som gör att jag ska må bra så är det väl bara att gilla läget, jag menar jag är ju heller hemma och har min pojkvän, familj,vänner runt mig än att ligga på lassarettet och inte kunna göra nått.

Och nu är verkligen bollen i rullning så nu ska mitt hjärta bli frisk! Eller ja frisk blir det aldrig men bättre iallfall. Känner att jag mår redan nu bättre men som sagt nu är det en dag i taget. Ibland är det bra att man får ett litet "wake up call", och då är allt annat obefintligt, ja jag har lite utväxt på håret och min kropp är inte så fit, men bara hjärtat mår bra så löser sig resten tänker jag.

Ta hand om er!


Okej.

Befinner mig i Umeå på universitet sjukhuset, är inlagd här sen i torsdags. På ett sätt känns det väldigt skönt att dom kollar upp allting ordentligt och tar tag i saker och ting eftersom jag har inte mått bra på väldigt länge. Även om jag har försökt lurat mig själv att allt blir bra så har det ju alltid slagit tillbaka som en käftsmäll i ansiktet.
 Men på ett sätt känns det så himla hemskt att jag ska vara här lilla jag? 23 år gammal och ligger inlagd på hjärtavdelning, där medelåldern är 60+.

Men jag vet att jag kommer må så mycket bättre när dom har gjort nånting och det är ju här hjälpen finns.

Nu ska jag bara ta hand om mig själv.




Helt okej!

Helt okej helg, bättre än förra helgen då man var instängd i sin lägenhet pågrund av kylan och bilen startade inte.
 Har hunnit vara ute lite i det fina vädret som helgen har erbjudit var och premiär åkte på dundret igår dock blev det bara ett åk eftersom "jag är en sån pinsam storasyster" numera. Bara och inse att jag inte är den där roliga systern nå mer utan kompisarna går i första hand och allt är pinsamt ;)

Har även premiär åkt med längdskidorna idag, det gick ju rent sagt åt helvete då jag inte orkade inet åka långt och redan i första backen fick jag bröstsmärtor och tappade lite synen plus att luftrören pep som aldrig förr! Men jag ska banne mig prova på och åka i veckan igen för jag ska klara och orka det jag ger inte upp i första taget.

Man blir så mycket gladare när solen äntligen tittar fram och termometern visar behaglig temperatur så jag hoppas att det håller i sig :)

Har varit hos mamma och ätit middag det var mycket gott, mammas mat är ju alltid bäst. Vi hann även gå ut på en liiten promenad med hundarna också så dem fick leka av sig lite, fast ibland undrar jag om hunden är ute och går med mig istället haha!

Nu ska jag förska sova! Gonatt



Liiite Ångest

Fy bubblan vad det är kallt ute nu, nästan -40 i viva la kos. Har lite ångest över att jag måste bege mig ut i kylan med vovven men det blir bara en kortis ikväll.


Bjullar på lite härliga sommarbilder...

     Ge mig sool nu!



 




RSS 2.0