Julstök.

Haha hur man nu kan ha det i min etta? Men just nu har jag julgrejjer lite här varstannas men snart färdigt, ids inte sätta fram så mycket eftersom jag inte kommer att vara hemma jul helgen utan den helgen sover jag hos mamma mysigt! Men lite måste man ju sätta fram.

Förra veckan skulle jag och miranda göra peppakaks hus och baka peppakakor, huset gick pajj hela tiden så tillslut slängde jag det och peppakakorna blev brända jag i ett nötskal :P. Miranda sa att sånt här händer aldrig när hongör med sin pappa. Men jag ska nog köpa ett till hus bara för att bevisa att jag klara det haha!

Idag kommer min efterlängtade tv som jag har väntat, tror till och med att jag ska köpa en boxer med fler kanaler just nu har jag bara 1,2,4,6 vilket suger.

fram med julsakerna..


Tomt.

Känner sån tomhet & ensamhet.
 Det lättar väl snart eller så säger ju alla till mig å jag får väl lita på dem. Men det är svårt riktigt svårt med allt just nu.

Jag har bara lust att lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet och vakna upp när allt känns lättare, men man kan ju inte fly.



Suck.

Har total vänt på dygnet sover halva dagarna och är uppe sent. Idag måste jag vända tillbaks på dygnet, men det har varit så skönt att få sova länge!!:) Men nu är det dax för rutiner igen.

Har missat världscupen hela helgen pågrund att ja inte har orkat stiga upp på morgonen men tur att sv play finns :) Imorgon är det jag som köper en tv!!

Imorgon försvinner mitt internet också suck!! Telia har ännu inte hört av sig beställde nytt förra helgen men det verkar inte komma nått papper i brevlådan om det...

jobbar varje helg fram till jul klirr i kassan.





Unna sig själv..

Idag har jag varit och gjort alginpackning med massage det var helt gudomligt underbart :) Kan verkligen rekommendera det! Nu är min kropp len som en baby rumpa igen! :)

Och på måndag ska jag börja skolan igen känns skönt.


Det är inte lätt...

Jag hoppas det lättar snart...


Söndag!!

Är det såhär det ska vara?

måndag.

Hela min värld har rasat...

RSS 2.0