Gomörra!

Har bäddat ner mig i soffan med täcke och en kopp the med Nyhetsmorgon i bakgrunden hej pensionär?! Men det är så mysigt. Hade tänkt fara på stan idag och kika lite i affärerna hade helst behöva köpa en ny klädgarderob mina kläder känns så gråa och tråkiga haha! Har haft folk nu i två dagar och det har varit så mysigt med kompisar och familjemedlemmar :) Man är lyckligt lottad.

Powerkvinna.

Ja nu är jag hemma igen efter 10 dagar på sjukhus. Dom 5 första dagarna låg jag inne för nedtrappning av medicin och hade övervakning hela tiden fick inte lämna avdelningen alls. 
 
onsdag 19/6 var det dax för operation och jag var så nervös och grinade och allt kändes bara så jobbigt. Hade dessutom natten till onsdag hjärtklappningar så jag var i dåligt skick när dom rullade ner mig till operation. Fick pussa hejdå till Tobias. Dom sövde ner mig kl 8 och höll på till 5 tiden på eftermiddag så det var en tuff operation
 
Dom gjorde adblationen, täppte igen hålet och sen när dom var klar så såg dom att pulsen var jättelåg så dom satte in en pacemaker på mig.  
 
Vaknade upp och brevid mig satt Tobias det första jag frågade var om jag kunde spela tennis fråga mig inte varför haha! 
 
Allt har gått jättebra och doktorerna är jätte nöjda med resultatet. Jag är så imponerad av läkningsprocessen helt otroligt. Jag mår själv så mycket bättre och livet känns härligt igen. Har ont i armen men det är det värt!
Dom är så duktiga i Lund allihopa läkare, narkos, sjuksköterskor och undersköterskor alla är verkligen gulvärda! 
 
Jag är så stolt över mig att jag har tagit mig igenom det här. Känner mig som en riktig powerkvinna. 
 
Är så glad att jag har haft med mig min fina pojkvän han har verkligen stöttat mig och funnits vid min sida hela tiden. Den kärleken är oslagbar! 
 
  En pigg och glad Jenny! Fem dagar efter operation. 

Jag blir galen.

Min sömn är helt hopplös, blir så frustrerad när jag vet att jag måste sova men det går inte. Jag är så nervös att åka till Lund, blir illamående bara jag tänker på det. Hade lust att boka av allt och stanna hemma och må så här resten av livet hade varit mycket bättre. Men det är ju såklart inget liv.
Jag har aldrig varit så här nervös förut och tårarna kommer så fort jag tänker på det. Försöker se det positiva och inte tänka så mycket men det är svårt, känns som att allt kan gå snett. Jag har ju inte direkt haft turen på min sida. 
 
Sist jag och pappa åkte ner för att göra min adblation, så blev jag dålig redan på Arlanda fick hårda hjärtklappningar och pulsen låg på 250 så det vara att kalla på hjälp och åka med ambulans in till Karolinska, i ambulansen elkonvertera dom mig men det hjälptes inte. Fick ligga över på karolinska en natt, dagen efter blev det ambulansflyg till Lund. Då hade man ju stora förhoppningar på operationen och kände att man kunde pusta ut för nu var vi på plats. Men det blev en misslyckad operation, dom kunde inte hitta mitt centrum i hjärtat så det var bara att sy ihop igen. Och då var jag vaken hela tiden och var vid medvetande så jag hörde allt vad dom sa och det var inte kul. Den smärtan som jag kände då vill jag aldrig uppleva igen, det kändes som att jag hade lika gärna hade kunnat dött man känner sig så tom, arg, besviken, ledsen. 
 
Det är säkert därför jag är så rädd och nervös nu. Jag åker inte dit med några som helst förhoppningar, det enda jag vet är att det är Sveriges bästa läkarteam och dom är specialister. Dom har haft läkarkonferans om mig och dom är välförberedda och att det finns en plan b. 
 
Den här gången följer inte pappa med utan det blir Tobias. Jag är så tacksam mot Tobias han har stöttat mig hela tiden och funnits vid min sida. Det betyder enormt mycket och jag är så glad att jag har han vid min sida <3

Ligger i sängen ännu.

Lyssnar på lite musik och försöker hitta orken att kliva upp och möta dagen. Har som vanligt legat och snurrat hela natten, tror jag somnad vid 5 imorse jippie!! 
 
Kollade igår prinsessbröllopet så himla vackert och dom såg så himla kära ut. Hoppas jag också får mitt bröllop nångång i framtiden :) 
 
I onsdags var den här tanten ute och svirade och det var så himla kul och allt gick jätte bra. Många kanske det tycker är konstigt att jag var ut en vecka innan Lund. Men jag har mått bra nu i några veckor och jag behöver också få ha lite kul ibland och få lite ny energi när jag ska åka till Lund  för det om något tar på krafterna. Jag vet om att jag har ett allvarligt hjärtfel och jag bryr om det. Men jag tänker inte sluta leva mitt liv för det. 
 
En sak som är kul är att landstinget betalar flyget för Tobias så nu kan vi flyga från Gällivare så himla skönt :) En sten föll från mitt hjärta. 
 
 
 
 
 
 

Dreglar..

Sitter och dreglar över olika klädsidor hittar så mycket fina kläder som vanligt när man inte får köpa varför är det alltid så? Har tänkt spara minà pengar till semestern så kan man göra nått kul då istället :) 
 
Igår var jag och Ronny med söta Elise eller ja Ronny var barnvakt och jag kom dit senare, då skulle hon precis vila så det blev inte så mycket ståhej.
 
Vi stod i fönstret och kollade på åskan det är ju ändå lite mysigt så länge man inte behöver vara ensam hemma haha! Och såklart tog åskan värmen så nu är det som höst ute. Enda mysiga är ju att man kan tända ljus :) 
 
 
Jag&Elise 

19 dagar!

Idag är det exakt 19 dagar kvar till min operation. Fortfarande har vi inte bokat flyg  att det alltid ska tjorva med nått :/. Jag börjar bli van nu med det. 
 
Idag har det varit lite åska blandat med regn lite skönt ändå, jag har bränt min bröst så jag har fått blåsor på dom hur man nu lyckas med det?!? :) Så min kropp behövde nog få vila lite från solen :) 
 
Och lilla Grim är med mig idag, det är så kul med sällskap enda tråkiga är ju att man inte kan gå på långpromenader med han eller busa. Men kanske snart?
 
 
 
 
Bjuder på en bild för omväxlingen. 

RSS 2.0