Fiasko!!!

Jag som hade väntat så länge på dagen med stort D blev bara en enda besvikelse. Jag skulle komma hem som en mycket gladare Jenny och äntligen få må lite bättre. Men så blev det inte...
 
Dagen innan jag skulle få opereras, fick jag veta att dom var tvungen att blåsa av det bara poff så var mina drömmar borta poff poff igen. Pågrund av dålig kommunikation inom sjukvården, jag är så arg, besviken, ledsen så det finns inga ord. Där har man rest genom hela Sverige i tron om  allt ska bli mycket bättre så har det klantat till sig. Jag kunde inte göra nått och dom kunde heller göra nått. Det var bara att åka hem och VÄNTA ÅTERIGEN, så jävla less på den här VÄNTAN. Och nu är det två operationer som jag måste göra inte bara en utan två.
 
Sen på självaste alla hjärtans dag fick jag prata med en doktor och han var ju inte direkt positiv till allt det här, och då brast det för mig. Jag har alltid sån otur med allt. Det här läckaget som jag har mellan förmaket är väldigt ovanligt att man får. Hädanefter ska jag inte läsa nått på google om hjärtan för det är alltid mycket värre för mig än vad det står där. Jag är inte döende, men det krävs så himla mycket planering när man ska göra nått med mig och det är pågrund av att jag har ett enkammarhjärta.
 
En sak som är lite positiv är att jag har lite mera ork så det är ju en liten tröst i allt det här.
 
 
Och folk gnäller om sina jävla förkylningar på facebook, ni är ju förfan inte döende var tacksam att det går över iallfall efter två veckor. Sen kan ni leva erat jävla happy life och göra vad ni vill. Otacksamma jävlar till livet.

Dagen D.

Äntligen är morgondagen nära känns så himla skönt. Jag är lite nervös om jag ska vara ärlig, men vem hade inte varit det? Jag ska försöka vara den kämpe jag är. Och komma hem som en ny Jenny :)

Jag ser det snöa!

Jissies vad det snöar ute, ser så himla mysigt ut. Fast hade jag varit frisk så hade jag nog inte tyckte var lika mysigt med att sopa av bilen kvart i sex på morgonen. Längtar tills jag kan gå på en promenad med Grim och bli sådär röd rosig om kinderna. .
 
Just nu känns det som att man är fast, sitter typ i ett fängelse det är ju inte så men nästan. Har stuckit nosen i vädringsluckan och fått lite friskluft. Jag orkar inte springa ute varje dag då det tar så mycket på mina krafter och det känns ju dumt att riskera nånting nu när man är så nära mållinjen.
 
Idag ska iallfall nya grejjerna på plats och sen är det gammla vanliga sitta och kolla gammla tv serier och snyfta lite till dom.
 
7 dar.

Shop til you drop.

Har haft på mig spenderar byxorna i veckan, har köpt en ny telefon, lite nya vårakläder, shoppat lite grejjer hem ;) När man är sjuikskriven är internet farligt farligt.. hehe! Men jag tyckte jag var värd var enda grejj så mycket som dom har stuckit mig bara nu iår, hela min fot är stucken och blå.
 
Som det var inte nog med det? Så fick jag presenter igår bara sådär, hur kul är inte det? Fick ett krya på dig godispaket i brevlådan igår av en kär vän och det värmde hela mitt hjärta. Sen kom älsklingen hem med en present det är kärlek <3
 
Nu är det endast 9 dagar kvar!
 

RSS 2.0