Onsdag.

Sitter vaken mitt inatten kan inte somna fast jag borde vara jätte trött men det känns som att hjärnan är fullspiddad hade kunnat ta en spring tur bra att man äntligen  har fått lite energi i kroppen har varit lite tomt med det. Men alltid bra när det går mot bättre tider det är nog för att solen har börjat glimta fram lite dådå! =)

gonatt.


Ruta ett igen.

Mycket har hänt sen sist jag har befunnit mig på sjukhus i umeå från onsdag till ¨lördag denna gång var det inte jag som var inblandad utan david´s mamma och det var hemskt och jobbigt trodde inte det eftersom jag är ganska van själv att ligga med alla slangar men det var tufft, men alltid har löst sig och det är det ju bästa men att sitta på ett lasarett vill jag helst inte göra om men man hinner tänka på tusen olika saker och jag har hunni stressa av.

Har även hunnit börja på ett nytt jobb som jag lika fort slutade på kände att det inte var rikigt min grej men då undrara jag vad är min grej? kan nån ge mig ett svar och det är nu!!! Eftersom jag är ganka plugg sugen så vill jag börja plugga men till vad vet jag inte. Nåja spendrade några timmar i kassan på konsum och det var helt okej det funkar för mig.

nu ska jag äta middag som jag har gjort helt själv!=)

kram


Efterlängtat.

Min lön har äntligen kommit den har bara varit sådär tre veckor sen men nu har den äntlgen kommit in på kontot efter lite ringandes, och nu är det inte alls länge kvar tills nästa lön kommer men bara bra för mig det har inte gått så mycket pengar eftersom allt gick åt till att handla julklappar.

Så nu ska jag börja spara en massa pengar så man kan hitta på nå kul sen vad vet jag vad jag vill göra om nån månad har iallfall en hel del idéer men måste börja fundera allvar och inte sitta och dagdrömma mig bort om olika saker som kan lät hända när man står och dagdrömmer i kassan så timmarna ska gå fortare haha! Imogon är det förövrigt min sista dag som jag jobbar och jag börjar inse att man kanske måste komma på nått att jobba med men just nu orkar jag inte, jag ser det som ett försenat sommarlov!=)

Nu en stor kopp te!

tjoo

Nya tag.

Igår fick igen besöka sjukhuset andra gången på mindre än en vecka men nu blev det lite mera fart på läkarna och nu kanske dom tog tag i saken jag hoppas då det. Fick iallafall en ökad dos med mediciner så nu ska väl det förhoppningsvis inte krångla något mer.!

När jag låg där så tänkte jag att nu måste jag skärpa mig inte stressa och inte tro att jag är som en annan människa utan jag måste kanske börja tänka om leva på ett annat sätt, men det är så svårt jag vill ju kunna leva ett så normalt liv som det går och visst ska jag göra det bara det att jag orkar inte lika mycket ibland får man stå över vissa erbjudnade men det är så svårt!! Måste inse att jag inte är ett litet barn nå mer och börja se skaer och ting lite annorlunda och inte bara i tre dar!

tjoo

Nytt år.

Som vanligt alla år har jag alltid en massa nyårslöften som att börja träna och umgås mer med familjen och vänner. Men inte år för jag håller det aldrig max två veckor sen är det kört, men en sak jag ska tänka på är att sluta stressa och lova en massa saker måste börja tänka på hälsan för den här hösten har varit riktigt pissig varist sjuk om vartannat och en massa yrsel.

Jag jobbar fyra dar till och sen har jag inge jobb eller jag veckan efter ska jag gå brevidgång som personlig assistent tre dar och sen kanske jag frå jobba extra lite då och då. Och jag behöver alla pengar jag kan få eftersom jag har en hel del planer som jag vill göra en sak har jga då klart!:)

Nyårsafton var kul till en början krogen var sådär vet inte varför jag tycker att krogen är tråkig har aldrig sådär jätte kul som jag hade förra året haha pensionärs varning!!

Var idag och spana in Bella´s lya väldigt fin och stor!:) Så nu är vi två kulldjur kan ses alltoftare kul!
Nu är det bara två kvar sen är det fulländat!=)

ciao!

RSS 2.0