Morgonpigg.

Tro det eller ej men jag har stigit upp kavrt i sju idag är redan klar för dagen bara slänga på lite kläder och jobbet börjar inte förrän tolv måste ha ramlat och slagit skallen, men det för att jag alltid ska ha så mycket inplanerat innan jobbet men det brukar alltid gå åt fanders just minuten innnan jag ska fara så då sitter jag här!=)

Längtar tills min näsa och hals har reparerat sig så jag kan börja motionera är less på att vara still hela tiden, sen hade jag även behövt sola lite hade varit skönt månader sen sist.!

kram


Hmm...

Känns som att man varit in snöad i över tre veckor vara bara ute ur idet en kort period, har nog aldrig varit sjuk så här länge äter pencellin men det verkar inte hjälpa är ännu täppt och ont i halsen, men nu är jag less på att sitta hemma som en pensionär och titta tv och ova hela dagarna vill ut och träffa lite folk och börja jobb har ångest över hur mycket pengar som jag förlorat.! 

Helgen kom och for förbi alltid går så fort nuförtiden dagarna, veckorna, månader, bara två månader till julafton gått sjukt snabbt. Och då innbär det att lilla jag måste söka nått nytt jag vill göra efter jul kanske börja plugga iallafall läsa lite på komvux det hade varit bra mn har lite betänketid på mig.=)

Nu är jag och david äntligen sambos och det funkar bra förutom matlagning och diskning jag hatar att laga mat har ingen isnpiration för nått sånt men det går framåt sakta men säkert haha!!

Nu är det strax jobbet!

kram


Sjukt.

Det enda ja ör på daarna nuförtiden är kliva upp titta tv äta lunch för att sen sova i unefär tre timmar sen upp och fara till läenheten hinner bara vara där en stund så kommer febern tillbaka och då hem och sova så har det hållt på i flera daar fast jag sover så mycket har ja sån huvudvärk. Jag hatar att vara sjuk man gör inget allt blir bara uppskjutet hela tiden igår tog jag adjö äntligen flytta hemifrån men när vi har varit och handlat kommer till lägenheten så ska hantverkaren vara där typiskt så hem och sova hos mamma!!

Men ida ska vi göra ett nytt försök och nu hoppas jag att det går. Börjar bli väldigt less på att vara  sjuk vill ju hinna träffa nån också men jag har då verkligen varit social med familjen nu!!=)

tjoo

Ibland.

Så saknar jag trygghet, jag vill tillbaka till skolan och känna tryggheten med mina klassisar hur sjuk det än låter men det är trist att jobb kanske för att man inte trivs så bra visst det är jätte kul ställe men det är verkligen inte min stil jag vet redan vad jag vill måste bara ta steget men jag ska alltid dra ut på saker och ting och tillslut ger jag upp och gör nått man inte riktigt vill konstiga jag.!

Idag ska jag försöka få tillbaka min ork för jag ska försöka packa ner mitt rum ta mina kläder och städa för att sedan bege mig mot mitt nya hem!!=) Måste nog käka en alvedon eller två så jag orkar fara och handla men det ska nog inte vara nå problem!!=)

Puss&kram

RSS 2.0