Yr i skallen.

Det har jag varit hela dagen mår verkligen inte bra har till och med varit tvungen att vila på en buss hållplats idag för så illa var det, trodde det skulle gå över men ikke så det blev inge jobb idag inte imorgon heller för den delen känns så fjantigt att ringa och sjuk anmäla sig för lite yrsel men det är verkligen jobbigt, skallen värker och jag fryser och svettar vara och varan minut konstigt  bara jag iallfall är frisk till på lördag då har vi långöppet och lite mer klirr i kassan nu nrä jag är borta från jobbet i två dar dåligt!!

Fyllde förretsten år i måndags det är verkligen inge kul att fylla år nå mer helt onödigt om man frågor mig mycket roligar när man var liten och det pirrade i magen och man hade stort barnkalas med massa paket och barn och en massa ballonger över hela golvet haha! Fick mig ändå ett skratt när mina vänenr besökte mig och dem kom mina presneter åt mig blev då glatt överraskad av dem haha!=)

nu bäda ner mig under filten och titta tv!

tjoo

Ta tag i saker.

Det måste verkligen jag börja och göra nu, men jag har ingen ork elelr lust men nu börjar det bli brådis.När man för engångsskull är ledig så är det alltid tusen saker man ska göra så man får ändå inte den där sovmorron man alltid drömmer om när klockan ringer sju på morgonen och ha en hedag på jobbet, utan då har man endast en dag på sig att uträtta massa ärenden hinna ses lite folk och ja kanske bara ta det lugnt också. 
 
íadg ska jga iallfall fara och kika på lite möbler ocksånt kul!=)

tjoo

Lördag.

Nu är jag ledig en dag ska bli skönt känns som att man har mycket saker att göra packa upp väskan plus börja packa ner lite saker och rensa garderober och lådor men det orkar jag inte idag, sen måste jag planera om vad man ska handla för saker men jag är alltid lika seg.många som ska säkert ut idag men jag har verkligen ingen lust eller ork jag vil bara krypa under täcket och mysa sånt gillar jag.!=) Hade varit skönt med promenda men tror att det får bli badet  istället!!=)

Have a nice day!

Inspiration.

Kan jag få det nångång? jag är så sjukt less på att läsa teroi kommer aldirg att bli motiverad hur jag än gör tänker att jag sak flytta hemifrån men ändå ids jag inte plugga är så tråkigt!! Men jag måste verkligen ha det här körkortet måste bara få lite motivation nåstanns ifrån hade tänkt sitta och plugga hela helgen men jag orkar göra två teoriprov sen är jag less!! Måst komma på en ny plan så att jag tycker att det blir roligare! Imorgon är det ett måste att fara till bilskolan eller så ringer jag har inte sån lust att cykla upp till malmberget nog för att jag för motion men jag ringer, så om jag bokar en körning så kanske jag blir lite med motiverad.

Det är grått och trist ute men på ett sätt tycker jag att det är skönt slippa ha ångest med att man måste vara ute kan få sån panik ibland konstigt men jag är konstig.

Nu är det inte alls länge kvar tills jag ska bli stor och flytta hemifrån det är lite skrämmande eftersom jag kan inte laga mat och jag hatar att städa och har ingen ordning på papper eller saker undra hur det ska gå? David kommer att vara tokig på mig men jag måste ju börja lära mig nånstanns kanske gå på matlagnings kurs?!=)

Nu är det snart en nya vecka tycker jag inte håller ordning på dagaran utan det är som att man går på en timer jkliva upp fara på jobbet hem äta sova och så rullar det på usch så trist det är jag längtra tillbaka till skolan där man kunde ha kul på jobbet måste man vara rakryggad och jobba hela tiden eller så är det att jag är slö på att jobba?! Har kanske inte rikgit vant mig men det tror jag aldrig kommer att göra jag vill ha ett jobb som jag tycker det är roligt och intressant att hjälpa människor. Inte stå i en kassa och höra en massa gnälliga kunder!!

tjoo

Lördag.

Det är jag just nu, men ändå skön att bara vara hemma och ta det lugnt tror jag håller på att åka på en rejäl förkylning känns som det är så täppt i näsan och ont i kroppen inte bra har varken råd eller tid att bli sjuk eftersom jag jobbar hela veckan och just nu behöver jag varenda krona så jag kan handla en massa fina saker till vårat hem!!=) Känns sjukt att jag ska bli så stor och flytta hemifrån men samdtidigt så skönt slippa på i en väska bara ha sakerna på ett enda ställe hinna ha kläderna i garderoben för just nu är dom överallt.

Min plan att läsa upp min engelska gick ju inte så vidare bra men känns inte som att jag har tid med att plugga inte då i höst iallafall. Kanske man börjar med det till våren och läser några andra ämen tex matt b är ju bra att ha om man ska plugga vidare vilket jag hade tänkt nångång!! Jag vill göra nå kul fara på en liten semester behöver inte vara till varmare breddgrader bara nånstannas helst till stockholm eller göteborg!! 

gonatt!

Glad/Trött

Det är jag just nu samtidigt sjukt. För jag är så jädrans trött så jag hade kunnat gå och sova nu för natten ändå har jag sovit ungefär tio timmar inatt förstår inte på mig!! Hade nog somnat vars som helst fast stående haha!
Men jag är väldigt glad och lycklig just nu har haft mina små dep men nu kan jag bara le hela dagarna och skartta åt allt haha!

Ska snart hem till davi bara ligga i sängen och titta film och mysa sånt gillar jag!! Inget stress plus att man inte behöver ha en klocka på ringing imorgon sova ut det är vad jag behöver sen ska jag locka med nån på en rikgit lång prommis!!

puss

Svårt att bestämma.

Det har vi just nu vet inte rikgit hur vi ska göra just nu men vi kommer aldrig att få ett sånt här tillfälle jag tycker att vi tar den men min karl är lite tveksam, men jag hoppas verkligen jag vill flytta nu!!!!=)

idag jobbar jag endast fyra timmar sen är jag ledig lör,sön det ska bli väldigt mojsigt men jag hoppas man gör nått och inte logger i sängen hela dagarna finns en viss risk för det haha! men det är ju också mojsigt!

Har lust att ta en rikgit lång prommis i helgen längesen sist har blivit så lat på senaste men trist att gå själv och när man inte har nån musik i örat!! Men jag cyklar varje dag till jobbet och hem så lite motion får jag iallafall!!

kram


Energi.

Känns som att jag har hur myceket enregi på kvällarna och på dagarna håller jag på att somna bakom kassan haha! Men jag är så glad hoppas verkligen att vi tar lägenheten så får vi fara till IKEA och shoppa en massa saker längtar verkligen!!!=)

Nu har mitt vikariat börjat på Lindex till sista december mne jag hoppas verkligen att jag får fortsatt där trivs verkligen plus att det är ett  jobb och jag får pengar som jag är i stort behov av!!=) Jag vill börja träna nått men vet inte vad fast jag har lite lust att köpa årskort på badet skulle vara skönt att simma några längder eftersom styrke träning får jag inte träna!!!

Hoho nu ska jag gör mig iordning sen jobbet!!

Ha en bra dag!!

Höst.

Jag äslakr verkligen när det börjar bli mörkare om kvällarna och lite kallare så man får klä på sig mera kläder det är riktigt mysigt sitta och dricka tee och krypa upp i famnen med den man tycker om!=) Är inte rikigt förtjust i sommar när det blir så där jätte hett ändå drömmer jag mig bort om att åka till varmare bredgrader haha! Men den här sommaren var ett riktigt skämt inge sol överhuvudtaget nån dag annars brukar jag alltid bränna mig om kinderna men nu är jag blek!!

Helgen har bestått av jobb och lite utgång och sen igår sov jag hela dagen och det var verkligen härligt och nu i veckan återstår det jobb. Och jag hoppas verkligen att vi får besked snart så man kan börja planera vad man ska handla och när vi ska åka till IKEA längtar verkligen tills jag får pynta i vårat hem!!!=)

PUSS


RSS 2.0