Snart så!

Kommer jag få ett starkare hjärta, vara en starkare person och en mycket gladare männsika. Och jag hoppas verkligen att allt går vägen på fredag, så jag slipper hela tiden  ha hjärtklappningar i huvudet hela min vakna tid. Det tar så sjukt mycket på en att vara "sjuk" och man känner sig så hjälplös och bara i vägen för alla, fast jag vet att det inte är så.


!!!

Nu känns allt så nära, nu kan det hända att allt vänder och bara blir bättre?? Kan hända att jag engång för alla blir av med mina hjärtrusningar och slipper vara rädd hela tiden och slippa alla tankar.

Det är tydligen ett vanligt ingrepp och jag är som tur  bara lokalbedövd när dom gör det. Men visst jag är rädd skit rädd om jag ska vara ärlig men det kommer gå bra det här.

" Just idag är jag stark
Just idag mår jag bra
Jag har väntat så länge på just den här dan
Och det är skönt att den äntligen kommer
Väntat så länge på just den här dan"



High Five!!

Igår var vi och åkte skidor vid träsket, jävlar i min låda vad det var härligt och det gick ju bra för mig jag är ju inte dirket charlott kalla men jag tar ju mig fram. Det var så himla roligt och få åka och plus att jag stod på benen efter det är ju skiit bra, det lönar sig att vara envis och inte ge upp ;)


Glaaad!

Känner mig så otroligt glad idag allt känns så himla bra! Så ikväll unnar jag mig själv ett glas vin och tända ljus det får man göra fast det är måndag :)

RSS 2.0