Rufsigt hår.

Sitter här nyvaken och håret är lagomt rufsigt, igår var en såndär blää dag. Hade en ruskig huvudvärk och det slutade med att jag låg på toan och spydde och sen låg jag i sängen och halv kikade på tv och david fick inte säga ett ord vilken hemsk sak jag är!

Men jag hann även fara på stan med mamma vi kollade på mattor och fick låna hemm två över helegen så nu ska jag kolla i lugn och ro. Hann fara förbi backmans och köpa lite saker hem plus en skinnjacka från mondo. Och nu är Jenny pank lönen kommer om tre veckor haha!

Skönt när både jag och david har en ledig tid nu på morgonen så vi hinner ligga och mysa, det har inte blivit nå mycket av det på dom senaste veckorna så idag har vi lite tid för varandra innan jag ska på jobbet. Men ikväll är jag ensam igen david ska på sväng och jag jobbar idag och imorgon typiskt.!

TJOOP

Hej Hopp!

Har jobbat hela veckan och de ska jag fortsätta med så jag får linte penkis jag har nog blivit lite penga beroende dåliigt dåligt! Jag slösar mer pengar nu än när jag jobbade på Lindex och då blev det att man handla en hel del så jag fattar inte vars pengarna tar vägen?! Mitt spar konto börjar minska haha! Nog prat om pengar.

Påsken kom föbi och for lika snabbt och jag märkte inte ens när den kom jag har legat och varit krasslig och på min vakna tid har jag varit på konsum.! Så kul påsk hade jag. Jag längtar tills det blir lite varmare så man kan gräva ner sig i en grop och sola och grilla lite korv och vara social, det måste vi göra här nån helg. Jag som har hatat att vara i stugan och har nu börjat gilla det och hade mer än gärna viljat ha en egen som man kan vara i hade varit rätt så mojsigt. Orkar inte vara i våran när vi är så m¨ånhga blir så trångt och jobbigt.

Igår fickjag stor besök av Fia och jessica och det var några månader sen vi sist såg eller vi har ju träfft men bara som hastighast, och det blir nog här en helg att fara och hälsa på henne hon bor ju inte så långt ifrån gällivare! Det hade varit perfekt vå¨r jag behöver komma bort och göra lite annat.

Nu hopp i kläderna fammo ska bjuda på palt idag mums!

tjoo

NEJ!!!

Jag har gått och blivit sjuk, varför just nu? En annan dag hade varit mycket bättre eftersm jag har tagit på mig att jobba hela påsken som ser ganska så mörkt ut, men jag vilar idag så kanske jag orkar obba imorron och på lördag var inte så jobbiga skift jag behöver verkligen pengarna.

Jag har iallfall nåt att roa mig med har en sex and the city box och lite gossip girl att se så det är ju bra kan ju blir rätt ensammt att ligga här hela dagen. Vet inte alls vad jag ska hitta på till påsk jag vill fara ut och grilla en korv och tare lugnt så jag får se krogen skiter jag nog i.
Men om den här sukan håller i sig så blir det väl inne hela helgen.

ciao

Dagen efter.

Igrå for jag ut var inte sådär riktigt på hugget alls har velat fram och tillbaka hela helgen men tillslut bestämde jag mig, och det var kul mycket folk nästan för mycke men det är alltid kul hann köra nå moves men sen blev jag trött så tillslut var jag övertrött haha!

Idag har jag städat hela lägenhet dammtorkat och hela köret plus tvätt kläder så det har varit en städardag men det behövs också plus att jag lagar mat huff  börjar bli en liten hemmafru men baar nästan eftersom jag inte rikigt tycker om det här med matlagning eller städning usch! Men nu är det rent och fint i vårat hem mysigt.!

ciao

Lycka

med stor bokstäver jag är glad väldigt glad det kom precis lägligt. Nu har jag bara en sak till att göra sen har jag ett kort.=)

Less less.

på att vi ständigt jobbar om varandra antingen så börjar jag när han slutar eller så tvärtom. Vill ju hinna ses en hel kväll nångång längtar tills nästa evcka då är vi ledig två dar tillsammans och det var längesen. Och jag hoppas jag är ledig men man kan aldrig planera trist.

Det var bättre förr när man gick skola då hade man mer socialt. Fast jag skulle inte byta för då hade jag ännu bott hemma och det vil jag abslut inte mycket skönare och ha sitt eget hem kunna göra vad man när man vill. Hade viljat tapetsera om här igen jag är verkligen en krångelmajja. Alla tjatar om vi inte söker lägenheter i gällivare och större men jag trivs här i kos och det är billig hyra och då har man råd att göra en massa andra saker vill inte ha en svin dyra lägenhet och kan kanppt göra nått den sista veckan innan lönen kommer.

Fick veta idag att nästa vecka ska jag till pajala och då jobbar jag!! så jag måste höra om jag får byta skift med nån vill inte missa pnegar eftersom nästa vecka hade jag bara två skift och jag är beroende av pengar tyvärr!

gonatt!

?

Många tankar cirkulerar runt mitt huvud just nu vill helst inte vara ensam vet inte varför jag blir så harig, mitt huvud går på högvarav har bara en bild i huvudet hela tiden.
Trodde jag skulle vara ensam nästan hela kvällen men som tur ringde dom och frågade om jag kunde jobba till 21.00 skönt. Så man får lite annat och tänka på.

tjing!

RSS 2.0