ALDRIG SLUT!!

Det tar på mina krafter det här nått enormt. Har återgien fått vara på lassarettet på grund av mitt hjärta jag väntar på besked från Umeå vad dem ska göra med mig men så alla vet är ju inte läkarvården det snabbaste. Nu blev jag iallafall sjukskriven helt den här veckan sen halvt tre veckor framåt, ingen ide att jag försöker hanka mig fram på jobbet. Jag börjar känna mig less på det här jag som har mått väkldigt bra nu i flera år och så ska det nu börja krångla för mig, jag hoppas att jag snart får åka dit!!




Fuck!!

Jag måste ha världens sämsta immunförsvar vaknade upp med världens halsont och är jätte tjock i halsen. När ska detta elände ta slut undrar jag?? Har ju varit sjuk sen typ slutet av April och det ena löser av efter det andra.

Man ska ju plocka sju sorters blommor nu när det är midsommarafton och drömma sin drömman men inte f-n vill jag ha nån man jag vill leva ensam ett bra tag nu. Börjar känna att jag hittar mig själv igen och nu kan jag ligga i soffan under filten och dricka mitt tee och vara ensam och det är så skönt att jag äntligen kan vara ensam och trivs med det vägen har varit lång men jag har klarat det!! Nu kan jag äntligen skratta och jag kan komma på mig själv att jag skrattar och då skrattar jag ännu mer :) Man ska skratta i livet.

Ha en great midsommarafton.

PUSS

Måndag!

Har varit på läkarbesök idag och det var inga positiva besked jag fick höra och det känns som att hela jag bryts långsamt ner...!! Nu vill jag bara att dem gör nått vad som helst bara jag kan få leva igen utan att leva i ovisshet och vara rädd om man kan göra det eller det.



Lärka!!

Äntligen äntligen är jag frisk och mår bra!!! Vilken härlig känsla, jag känner hur mycket mer jag orkar just nu både fysiskt och pyskiskt och det är helt underbart!!

Nu vill jag bara få vara frisk hela sommaren och kunna njuta av den varje sekund. Jag har lovat mig själv att aldrig mer pressa mig sådär och pengar är inte allt i världen det viktigaste är att må bra och ta hand om sig själv. Jag har fått världens lyx schema i sommar och det är great sen att man har tre veckor betald semester sen i juli är ju inte fyy skam det heller.


Ska njuuta idag av min ledig dag!!


Härliga sol!

Jissies vilken värme Gällivare äntligen har fått! Hoppas att det nu håller i sig hela sommaren det skulle vara guldvärd man blir så mycket gladare av sol och värme :)




Regn och åter regn.

Men efter regn kommer solsken? Jag är så otroligt less på min kropp just nu så jag vill bara sälja den på blocket, har åter igen fått vara på akuten med hjärtklappningar denna gång. Men det är väl kroppen som säger ifrån och behöver vila gissar jag.


Sitter hos mamma och tittar ut på blixtrarna riktigt mysigt må jag säga! :)


RSS 2.0