Ovisst.

Jag blir så less. Nu är det höst igen och då är det ovissheten som kommer som ett brev på posten som ett slag i ansiktet. Har inget jobb nå mer och det har jag aldrig när semester perioderna är slut och jag är så jävla less på det. Jag tror ju att jag kommer att få jobba men jag vill ju ha ett vik jag orkar inte nå mer att spring vika det är så sjukt jobbigt okej nå låter jag som en bortskämd unge och jag vet att det är mitt eget fel den här gången. Jag har en rejäl klump i magen.

Nu till nått roligare imorgon vankas det kräftskiva med gamla coopare och hur kul ska inte det bli?! Jag har till och med tagit en semesterdag imorgon och det händer aldrig Jenny Karlsson så då förstår ni hur taggad jag är :)
Men då är det ju det där med kläder att det alltid ska vara så svårt att bestämma sig? Ska fara på stan imorgon och se om jag hittar nått fint att ta på mig.

Ber till vädergudarna att det iallafall inte regnar imorgon man kan ju hoppas ;)


Kluven!!

Igår fick jag ett väldigt roligt besked så roligt att jag hoppa i soffan och skrek och nästan att det föll en tår från mitt öga JAG KOM IN PÅ SKOLA!! Vet ni vilken lättnad det är? Jag kan också och det är sån jävla lycka!!

Men nu när jag väl har kommit in då börjar jag tveka, hur dum får man vara? När jag kommer in på det jag verkligen vill plugga och allla säger ÅK OCH PLUGGA. Nä då blir jag osäker varför är det så? Varför kan man aldrig vara nöjd?

Jag vet inte alls hur jag ska göra, jag har ju varit ganska så mycket sjuk i sommar och till höst väntar en hjärtoperation för mig så det känns som att jag kanske borde låta hälsan gå i första hand? Och börja plugga till våren istället allt lutar mot att det blir så. Men än är inte sista kortet lagt.


Nu ska jag på kalas.


RSS 2.0