Hello Rastlöshet!

Är så sjukt rastlös och jag har två veckor kvar av min semester?? Aldrig är man nöjd.

Nu känns det som att jag hade kunnat jobbat hur mycket som helst eftersom jag har sån energin och det är en härlig känsla gott folk. Sen gör det ju inte saken sämre att alla säger att jag ser ut att må så mycket bättre, det är kul och höra. Nu väntar jag bara på att få gå på min efterkontroll i Augusti..

I lördags var jag på dop för lilla Elise och det var så himla vackert, och hon var så snäll hela tiden. Sen idag fick jag en inbjudan på ett till dop i september så himla roligt när det trillar in sånt och när det är ens vänner :)




Full Fart!

Har varit full fart hela veckan, längesen jag var igång så här mycket men det är så underbart samtidigt att jag blir så lycklig bara jag tänker på det :).

Förra helgen var det Kiruna som stod på schemat och ja jag kände mig gamla, men jag hade även kul jag kunde verkligen slappna av och bara ha kul och leva här och nu, så himla fint när man ser artisterna och solen gå ner bakom dom helt magiskt! Hann även dra en svängom om på Ferrum och oj vilket drag jag kommer nog leva på det lyckoruset hela sommaren :)

Söndag packade vi ihop och for till Ronnys stuga, passade helt perfekt. Där har vi solat,läst,druckit massavis med vin, pratat, njutit. På onsdag packade vi ihop och gasade hemåt och hoppade snabbt i duschen och gjorde iordning sen snabbt på onsdagspub väldigt bra drag där.

Det blir nog en bra sommar det här.. har två roliga saker att se framemot :)

RSS 2.0