Vinkväll.

Igår hade vi en liten vinkväll hemma hos mig jag,Ronny och Ellen mycket trevligt och kvällen gick så snabbt? Sen for vi till öltältet där det var mycket folk men trevligt sådant, avrundade min kväll vid 1 då jag ska jobba idag.
 
Ligger inrundad i mitt täcke och önskar att jag vore ledig idag men ikket, nåja det är ju bara 5 timmars jobb sen är jag ledig imorgon thank good. Imorgon kommer även min sambo hem åh jag längtar.
 
Plikten kallar,,,
 
 

Födelsedag.

I måndags fyllde jag hela 24 år?!? Det var en fin födelsedag och det kom som många fina människor och gratta mig jag älskar ju att fylla år, tycker det är så roligt när folk kommer hem till en och man sitter och fikar och surrar så himla mysigt.
 
   Men när jag var omkring 19-20 så hade jag världens åldersnojja, det kändes som att livet var över och att jag var jätte gammal och det kändes som att jag var för gammal för allt. Men nu inser jag ju att jag bara var barnet själv.
Nu känns det bara kul och fylla år och jag är ju inte gammal, man har ju faktiskt hela livet på sig att göra en massa roliga saker, Det är ju bara en själv som bestämmer sina begränsningar. Man ska leva livet här och nu och inte sitta hemma bara för att man är en siffra på ett papper.
 
 

Gröna Fingrar!

Ännu en helg passerar och jag är ledig även den här helgen skönt. Igår hade jag lillebror Pontus som sov över här med mig och det var så mysigt, är kul nångång och bara få vara med han själv vilket inte blir så ofta tyvärr, Så vi laddade upp med godis,chips och dricka precis som han ville vi  kollade på fångarna på fortet och efter det slockna han på stört. Idag har vi rantat runt lite överallt och han är ju bara för go min lilla solstråle :) Lillen har ju blivit en stor pojke redan börjat förskolan var tog tiden vägen??
 
Har varit hos mamma och bjöd in mig själv på middag som vanligt när jag ensam. Sen har jag fixat lite här i lägenheten har planterat om mina blommor och bytt gardiner så snart är jag nöjd :) Känns skönt att vara hemma själv och få pyssla på i mina egen takt plus att då får jag bestämma allt själv ;)
 
Imorgon är det städning på schemat har lovat mig själv att jag ska städa och plocka upp banankartongerna det borde jag ha gjort för längesen men det är som lite sirap i armarna.. hehe.
 
Nu ska jag slå på Hollywoodfruar och sen sova.
 
Kram

Energi!

Jisiises vilken energi jag har fått den har äntligen hittat till mig som jag har väntat. Har jobbat sen förra veckan och jag har ändå hunnit göra en massa saker EFTER jobbet. Blir så glad av det så det bara pirrar i kroppen :) För ett halvårsen låg jag golvad när jag kom hem från jobbet jag var trött, sur och ville bara sova.
 
Nu orkar jag göra nått efter jobbet igår när jag kom hem efter jobbet började jag laga mat så jag skulle få matbackar?? Har aldrig hänt tidigare. Idag städade jag när jag kom hem helt otroligt. I mångas ögon är det kanske inte en så stor deal men för mig är det jätte kul att jag har energi över och jag verkligen känner att jag orkar mer.
 
Jag hade verkligen behövt komma igång med träningen har köpt så fina träningskläder i Umeå så jag måste ju börja träna det är bra både för kroppen och för hjärtat. Gillar inte att gå på gym men det finns ju en massa annat skojj man kan gå på.
 
Ihelgen blir det Palmelund för hela slanten och oj vad jag ska njuta av skogslivet plus ta ett glas vin eller två :)
 

Adjö.

Förra veckan tog jag farväl av min lägenhet, och det kändes i hjärtat när jag lämnade min trygga bostad som bara har varit min och jag har kunnat komma och gå som jag har velat. Men samdtigit så underbart!! Äntligen bye bye Kullen och min lilla etta.Nu börjar ett nytt kapitel i mitt liv och jag är så himla glad och lycklig att få bli sambos plus "matte" :) Herregud hade nån sagt det åt mig för lite över 1 år sen hade jag aldrig trott dom. Tänk vad vinden kan förändras snabbt?

Lycklig.

Är så himla glad. Förra veckan var jag på återbesök hos min läkare i Umeå och jag fick glada besked, min operation har blivit lyckad :) Kan ni förstå glädjen i mig när han sa det. Och det är tydligen väldigt sällan att personer som kommer tillbaka från en adblation som är så pigg som jag är nu, oftats mår dom lika dåligt. Så båda jag och min doktor var överlyckliga över det goda resultatet. Känns som att en sten har lättat från mitt hjärta och ÄNTLIGEN kan jag slappna av. Det här hade aldrig gått om jag inte hade haft så bra personer runt om mig som verkligen tog mig på allvar och agerade snabbt, har läst att vissa har fått tjata sig till en adblation men för mig gick det ändå relativit snabbt. Nu vill jag bara visa min kärlek till alla som har brytt sig om mig och stöttat mig :)
 
 
 
 
 Såhär glad är jag just nu :)
 

RSS 2.0