Fredag!:)

Äntligen är det helg igen tycker veckorna bara  springer förbi en snart sommar!:) 

Jobbar hela helgen igen, men dock inte så långa skift skönt, imorgon har vi även personalfest med coop gänget så det blir skojj:) Även om jag måste ha i bakhuvudet att jag jobbar på söndag men kul och se alla utanför jobbet också:)

I veckan var jag och Ronny men en skidtur och hatr ni sett Reine och Mimmi i fjällen så kan ni ju tänka er hur det såg ut haha, vi var som ett gift gammalt par där vi satt med vårat fika i backen och fryste haha det är då Karlssons alltid!:)

Igår började vi och kolla på en resa igen!;) Jag vill åka iväg nu!!

Nu kallar jobbet.

 Tänk och få ligga sådär igen?:)

Vår vår vår.

Jag ÄLSKAR när solen börjar titta fram och solen är på intåg, kan det bli bättre?:)

Var med Dennis,Emma och Ronny i måndgas och åkte skidor jisses vad kul det var när man hade bra utrustning man bara gled i backarna som  Kalla eller nja nu överdrev jag men ni förstår.

Idag börjar jag jobba klockan 5 skönt, ska väl hinna göra nått innan jobbet.


Städa städa städa.

Det är vad jag måste göra idag (suck) jag hatar att städa och jag har dragit ut på det hela helgen men nu är det dax. Tror tillochmed att jag ska ta och tvätta kläder om tvättstugan är ledig!

Det blir bra det här vi har ju en liten etta så det ska ju inte ta hela dagen utan bara sätta på spotify och sätta igång. skrubba skrubba.

Jag saknar mycket....

Jag saknar solen&värmen.
Jag saknar glädjen jag fick där.
Jag saknar skrattet.
Jag saknar ALLT.

jag blir så arg på mig själv...
jag sitter och deppar att jag är för gammal men är jag gammal? NEJ!!
jag deppar att det inte finns nått att göra och jag har inte ens tagit upp telefonen för att ringa en vän ändå sitter jag här hemma ensam och tycker så förbannat synd om mig själv det är ju så man får skämmas för sig själv.

Men ibland behöver man få vara ensam och fundera för sig själv, man får inte glömma bort sig själv.

Ha en trevlig kväll!!



Vi hade iallafall tur med vädret!

Igår kan man sammanfatta min dag i 210 blås hela dagen.  Jag klev upp 05.00 gjorde mig iordning for på jobbet jobbade till klockan 12.00. Järnet till mamma byta om snabbt och se till att barnen vara startklara jag hade lovat dem  att vi skulle åka på dundret och eftersom jag inte har åkt på sex år!!! Så ville jag att Dennis skulle följa med som hjälpreda så det var Jag, Dennis, Miranda och Linus som for på dundret och åkt och det var så jävla kul och jag fattar inte varför jag slutade med sånt?!!

 MEN nu till saken när vi är påväg hem och har lastat in skidorna och barnen är på plats så säger Dennis men Jenny inte kan du köra du har ju punka på däcket!!!! Jag trodde jag skulle bli galen så det vara bara att ringa mamma och säga att dem måste komma och hämta oss, så där satt vi med skidor över hela bilen, ungar som gnällde och rutorna som var immade och en efter en bil lämnde parkeringen jag ville bara gråta, då kändes det som i filmen vi hade iallafall tur med vädret.  

Efter att allt det var fixat med att byta däcke och diverse så hem snabbt och byta om och vidare till pappa där jag skulle vara barnvakt till Pontus vi for på diverse äventyr.

Sen när jag väl var hemma och pusta ut så gick jag igenom mejlen och vad ser jag då? Erbjudande om lgh på 2 plats men jag har ju inte sett det eftersom jag varit utomlands så nu är jag ute ur kö!!!! Tror ni jag blev nå galen?!!! Jag trodde jag skulle börja grina och var påväg och hämta snaran!!

Nu ska jag på jobbet!!


Underbart.

Min solsemester blev överförväntan galet kul. Ni kan tänka er fyra tjejer på solsemester i Cran Canaria behöver jag säga mer?

Det har verkligen varit en bra för själen semester och som vi har skrattat ja herregud man har legat dubbelvikt många gånger och ni kan ju tänka er när jag är med och med min engelska åh herregud men dem har fått skratta åt mig.:)

 Vi har varit på vattenparken man kände sig som ett barn på julafton vi har åkt rutschkanor (stava?), en hel dag, vi sparng som småbarn där och ögonen lyste hahha!

Barrundorna var ju som ett endaste happy hour och dansat har vi gjort:) Det har varit helt wild and crayz man har sprungir från bar till bar gissa om man trivts?;)
 
Solen har varit på våran sida nästan hela tiden, vissa dagar blåste det men vi är inte dem som är dem. Klockan nio har vi klivit upp och sprungit bakom gardinerna för att kolla om solen är framme, fort på med bikni och sen  ut och  pressat!:)

Och gissa vem som hade fjärilar i magen igår när jag kom hem och skulle träffa David? JAAAG!! Det är första gången vi är ifrån varandra så länge och vi har varit tillsammans i snart 6 år jag studsa upp i famnen på han, man var som nykär igen så det vart många pussar!;)

Det var en helt underbar resa som tog slut för fort, men snart far jag iväg igen!


RSS 2.0