Bullbak

Är så sugen på att baka nått helst peppakakor eller lussebulla så man får riktig julstämning men vet inte om jag riktigt ork att börja själv att baka tror mamma skulle baka imorrn så fara nog dit och smakar en bulla skulle vara gott plus att man ändå är bjuden på middag där imorrn inte fel det!=)


Har även lite lust att sätta lite jul här hemma har iallfall lagt undan en stjärna kanske hitta nå mer passanade får se hoppas man hittar nått annat så det blir lite jul här hemma.!

Idag har jag hunnit med mycket varait på stan, fikat och hunnit umgåts det är inte ofta man hinner med det nuförtiden när man har så konstiga arbetstider!

kram
 

Tråkigt.

Har inget att göra men ska nog försöka sova lite hade varit bra så min sjuka går över men den är nästan borta och jag vill aldrig ha med den att göra med. Har ätit pencilln nu två gånger på fyra veckor börjar bli less plus att jag har ett jobb och dem undra nog vad jag pysslar med får alltid så dåligt samvete när jag blir sjuk speciellet när man har varit sjuk varannan vecka nästan.! Känns som att man har sabbat nått.!

Snart måste jag börja söka jobb på allvar, men jag ids inte ens sätta foten på arbetsförmedlening verkar ju inte vara till hjälp. Så jag löser det på egen hand.

Nu ska jag äta pigglin!

gonatt

Miljoner saker.

Alltid när jag är ledig så har jag det fullspäckat ska hinna med en massa saker hela dagen allt är planerat i varje minut så det känns aldrig som att man har varit ledig när dagen är slut men den här veckan är slapp jobbar i morron 14-18 och är ledig igen onsdag!!:)

Idag hade jag tänkt hinna med att städa upp här hemma det ser bedrövligt ut. Men idag måste jag vekligen göra det går nog rätt så fort när man börjar.

Helgen var verkligen välbehövligt har hunnit vara på en liten tripp alltid lika roligt, sen har jag även hunnit varit ut var verkligen en spontan utgång men rätt okej faktiskt!:) Söndan innebär en massa mys låg i sängen hela dagen och det är verkligen lovley!:)


Irriterad.

Är så less och irriterad på mig själv jag behöver en förändring och det är nu, jag önskar att man inte vara så feg och inte tänkte på alla andra utan nångång på mig själv. Det finns tusen saker jag drömmer om att göra men inget gör jag har väl satt mig i en situation som man skulle ha tänkt över lite mer.!


Segt men bra.

Helgen vart inte som man hade planerat men det brukar aldrig bli som man planerat. Var taggad att fara ut i helgen till och med två dar inte ofta det händer, men mådde inge bra så min krogvistelse var inte så kul stod och gäspade i ett hörn på krogen haha så jag kastade in handduken efter ett och skönt var det då mådde jag som en lärka på lördag morgon medans andra mådde sämre!!=)

Lördag fick vi middag hos mamma vädligt gott mums!=) Och när nån vill bjuda oss på middag tackar jag verkligen inte nej matlagning och diskning är inte min stora sida haha! Brukar vara kaos i köket när jag sätter igång med matlagningen haha! Har ännu inte provat på med bullbak men det kommer.

Idag är jag ledig så jag har som vanlig en massa saker inplanerat idag få se hur mycket jag hinner göra då, hade iallafall en liten plan på att promma ner lekia och häsla på bella få se om jag orkar med det.

tjoo

RSS 2.0