Jaha.

Måste snart gå och sova eftersom det är tidig uppstigning imorgon 04.45 ringer klockan jiihooo, eller så inte. Tur att det är kort dag slutar redan ett tack för det annars hade jag nog dött.

Inte vet jag nu om det blev så mysig middag, min karl kommer på att han ska iväg och basta så var det med den middagen vi hann ju äta iallafall och gott var det jag har blivit en rikigt hejjar på matlagning!:) Så jag har haft en riktig tjejkväll med ansiktsmask, måla naglarna, tända ljus och one tree hill skönt att sitta ensam ibland och bara var!=)

Godnatt!

Hjäääälp.

Årets kallaste dag och vad händer?
 Jo jag får punktering efter en huvudled en fredag eftermiddag vid fyra tiden toppen! Det är ki inte ovanligt har bara väntat på att nå sånt ska hända, tur att Ronnys pappa var hemma och kom och hjälpte oss annars hade vi stått där än och frysit.

Kaaaallt..

Fyfan vad kallt det är ute brr. Idag skulle det vara skönt att ligga på en strand med en drink i handen!=) Suck.. men det lär ju aldrig hända.
Så det är lika att bunkra upp med mössa,vantar och täckbyxor tur att jag köpte det i veckan!:)
Har varit på språng hela dagen började med en fika på vetehatten sen en snabb runda på stan. Nu sitter jag hos Ronny med en kopp te i handen och ska snart fara på Konsum och handla.
 Längtar till sommaren så man kan fara på en liten roadtripp.

Ikväll blir det ett glas vin och en smarrig måltid!:)


                    Muntra gänget haha!



Ps. I love you.

Har legat i soffan och kollat den filmen imorse har sett den filmen förut och jag tycker att den är så bra och den verkligen berör en. Jag har gråtit så tårarna har sprutat genom hela filmen tänk om man förlorade sin älskade vad hemskt. När jag ringde till Ronny sen för att prata så stakade jag på orden och till och med då trillade en tår ner haha, jag lever verkligen in i filmerna ibland lite för mycket. Se den om ni inte har sett den det är ett måste!

Love

Världens gullunge!:)

Jag har varit på ranten hela dagen. Folk undrar hur jag orkar när jag kliver upp 04.45 och börjar jobbet klockan 6 och slutar vid tre och ärligt det vet jag inte själv men jag förbjuder mig själv att gå och sova när jag kommer hem utan istället speedar jag på här hemma och sen lägger jag mig rätt så tidigt vid 9:P då orkar man.

HAr blivit bjudne på middag hos fammo idag och det uppskattas till tusen ni vet jag och matlagning dålig kombination sen var jag och hälsa på pappa med familj. Pontus var pigg och då menar jag PIGG men ändå lugnare haha, vi var och mötte Linus så då passade vi på att åka bob och gladare unge för man leta efter hela han skrek av gläde när vi åket  ner för backen man blir själv som ett barn när man ser och hör han!:) Man lyser som en sol onär man far därifrån han ger en verkligen glädje och energi:)Bara solen börjar värma så ska jag packa in barnen i bilen och åka till tippsta eller dundret och åka bob man får verkligen barnasinnet tillbaka när man är med dem små liven:)


MuMmums.

Blev en riktig fin middag idag som vi båda var med och styrde ihop fläskfile med potatisgratäng och sallad riktigt gott!:) Titta jag kan om jag bara vill haha!

Sen har jag spendera kvällen hos Ronny med Bella det blev det obligatoriska teet och med en hemgjord semla till mums, vad jag har ätit en massa gott:) Och vilket gäng vi är jag sitter och kollar krigsfilm och Bella läser om vad som hände på 1800 talet och Ronny föreställer sig hur det skulle vara om vi var med i Lotta kåren, jag och Bella med gröna basker på små mopeder haha, jaa jag är trött.

gonatt.





Lördags mys.

Har sovit tretton timmar inatt. och det var då välbehövligt. har bara strutsa omkring här hela dagen men nu är då det väl ändå dax att ta på sig kläder och se vad den här dagen/kvällen erbjuder?:)

Vi måste då iallafalla handla det är prio ett men sen då? Och inte har vi varit och hämtat vårat nya köksbord till veckan måste vi göra det.

Och ingen skidåkning har det blivit heller typsikt att det ska vara så kallt när man är ledig är ingen lust att åka i 20 - minus grader men imorgon kanske? Annars är jag ledig två dar till veckan så då blir det att åka skidor.


Inspirerad!

Jag blir så taggad och inspirerad när alla åker iväg och pluggar jag vill också. Och det känns verkligen som att alla har farit och dme har kommit på vad dem vill bli. Så imorgon ska jag ringa komvux och anmäla mig på två kurser sen får vi se hur det slutar men jag ska kämpa på!:)

Har jobbat idag och det kändes som världens segaste dag. Men nu har jag iallafall duschat och gjort en ansiktsmask och rakat benen bingo så nu är man lite fresch inför helgen.=)


10 månader senare!

Jag tog ju skoterkortet förra året i Mars och jag fick ju ett inbetalningskort betalde och sen trodde jag att det skulle dimpa ner ett kort men nej nej man ska tydligen skicka in papper och då undrar jag vilka papper?!! Dennis tog ju ockås det samditigt och dem har skickat in papperna och han får sitt kort? Hmm, jag tror ju helt klart att jag aldrig fått papparen men det kan ju vara så att jag råkat slänga dem!!! Men nu tog jag mig i kragen och ringde 20 minuters vänte tid och det jag får som svar återkom nästa vecka men nu är det på g iallafall!:)

Have a nice day!!

Tv-spelgodis&film

Så har min kväll sett ut. Har ätit på tok för mycket godis har tittat barnfilm som jag nästan började gråta till ja jag vet jag är en blödig människa sen har vi spelat tv spel och ojjj vad kul det var men jag blir då lätt spöad av en sjuåring haha!

Men dra åt helvete!!

Vad är det där för dårar?!! Det msåte dem flesta ha sagt idag när dem for förbi me billen eller satt hemma och titta ut i köksfönstret och såg två stycken glida förbi på ett par längdskidor i mörker och 20 minus grader kyla!! Hahhaa!

Men det var kul och jag upptäckte vilken sjukt dålig kondis jag har det är ju skämmigt vad dåligen den är nä det har hårdträning nu som gäller tänkte dricka ett glas vin ikväll men NEJ  jag ska jävla klara det här utan att stå och flås i varje backe och vila hundrafemtioelva gånger!! Nu kör vi!!!:)


4 daaar!!!!

Så länge är jag ledig och gissa vem som är glad över det som hoppar jämna fota här hemma jo jag=)=)

Och gissa vad jags ka föra ihelgen? Jag ska åka längdskidor för hela slanten jag är sjukt taggad för det ska ni veta att mitt mål är dundret runt får se hur det kommer att gå. Men har man bara viljan så klara man allt så nu ger jag järnet för det så håller vi tummarna att man orkar.

Var och klippte mig i veckan kände att håret började bli så risigt. Och vad man får skämmas när hon klipper och man ser hela min utväxt och man har färg klickar lite här och där och det är en blandning mellan mörkt, ljust och lite lila usch. Funderar på att köpa nån hårfärg och slänga i håret nu ihleg men vad? ljus? mörkt?

Och vårna resa till Thailand går åt pipsvängen var så sur här för en dags sen när det inte finns nå resor dit blir så jävla dfjrgjgklthnm. Men jag ska hitta om så det är det sista jag gör!!!

nu hopp i duschen!

Lördamorgon.

Har fortfarande inte vant mig hur skönt det kan vara att vara ledig på helger för i höstas jobbade jag som ett pysk varenda helg och nu tar jag inte på mig så mycket jobb nå mer och det är skönt man måste få ha lite kul och göra lite saker också:)

Nu ska jag på stan med Bella vi ska en fika sen måste jag gå och spana efter ett köksbord eftersom jag är kräkless på vårat och vill ha nytt nytt sen funderar jag på att köpa färg och måla om byrån OCH sen måste jag plocka ner julen och städa ser ut som andra världskriget.

Och vad tror ni jag fick igår när jag vaknade? Jo urininvägsinfektion så det var bara att ringa vårdcentralen och få en tid tur att det fanns kvar tider så slapp jag fara på akuten. Jag får alltid sånt där tjaffs.

Nu måste jag sminka mig.

hej

Klantigt.

Måste berätta igår på jobbet när jag satt i kassan och var lite uttråkad så tänkte jag att jag kan ju lika gärna smörja in läpparna nu när det är så lugnt så jag stoppa ner handen i byxorna och började leta efter lypsylen. MEN jag hade ju glömt att jag hade jag hade ett kniv blad löst i fickan eftersom kniven hade gått pajj titidgare under dagen och klantiga jag stack mig och ojj vad jag blödde givetvis kommer det ju en massa kunder så jag rullar papper runt fingert och ler oh låtsas inte bry mig. Tillslut inser jag att jag måste ropa på hjälp så jag får plåstar om och skölja av men det hjälpte inte fick byta plåster 4 ggr innan det sluta blöda tror aldrig jag har blött så mycket för så lite.


RSS 2.0