Myskväll.

Verkligen  en myskväll på hög nivå med mina goa vänner. Det var verkligen länge sen vi umgicks allihopa oxh det var riktigt skönt att få vara med dem en kväll och bara slö prata och koppla av som en slags terapi!=) Senaste gångerna vi har varit med varandra har varit när vi ska ut och hur social är man mer varandra där man far ju åt olika håll på engång man kommer dit sen möts man i garderoben så är det alltid.

Men jag har hunnit göra mycket idag också. Hunnit jobba några timmar, fixa&dona till Bella som fyllde år igår men vi var dit idag, varit på stan, hälsat på fammo, ätit middag hos mamma och umgåts.
Plus att jag har hunnit bli blond också men jag måste baar fixa lite till så blir det bra måste ringa svärmor imorgon och höra om hon kan hjälpa mig!=)

Jag har ju även tagit tag i skolan så om ungefär en vecka blir jag en skolflicka igen ska bara läsa upp ett ämne men det känns jävligt bra att man har tagit tag i saken nu iallafall! Så nu jävlar ska jag köra stenhårt!! Peppad till tusen!!=)

Gonatt

Brr....!

Verkligen konstigt väder här uppe ena dagen är det plus grader och idag var 25 minus här i kulle jissis höll på och frysa ihjäl och min bil går väldigt trögt när det är kallt kommer knappt upp för backarna med den haha! Såna här dagar vill jag åka till thailand eller det vill jag varje dag!=)
 
Såg hos Ronny ett program från thailand där det var svenskar som jobbade som reseledare gissa om man blev sugen och fara på nått sånt. Fy fan vad kul det hade varit om man hade farit på nått sånt tänk och få vara på borta hela den mörka´och kalla perioden!=)

Ibland blir jag irriterad på mig själv när jag är så himla slarvig och då menar jag verkligen väldigt slarvig jag har glömt bort två tvättstuge tider. Och slarvar bort alla viktiga saker såsom papper och allt möjligt hade inte huvudet suttit fast hade det också varit borta haha!

nu bädden!

Middag.

Min middag blev mycket smarrigt och jag blev överlycklig att jag har lyckas när jag har lagt ner hjärta och själ i min matlagning det händer inte allt för ofta men det är kul att pröva på nå nytt. Så få se vad som hittas på nästa gång!

Nu ska jag dricka mitt the och sen ska jag hoppa i sängen för nu är min ledighet slut har varit grymt skönt och få vara ledig!=)

gonatt!

Ny vecka!

Idag har jag Ronny varit flitiga och promenerat men det blåste så jävla kallt så vi korta av runden lite grann jag som hade tänkt en långprommis men det kommer ju fler dagar och nu har ju även solen börjat titta fram bortom horisonten så mysigt!:)

Är ledig idag och det är så otroligt skönt. Hela morgonen var jag på helspänn ifall det skulle ringa i telefon och jag måste fara och jobba men det slapp jag:)

Jag har ju förra veckan varit och handlat träningskläder så nu är jag redo för gymet och alla pass jag  har lust att gå på! Så nu är det inga dumma bortförklaringar som gäller utan nu är det bara och köra på!! yeah! Jag är taggad till tusen hoppas min träningspartner är det?!=)

Nu ska jag gå och leka kock ska nämligen prova på en ny maträtt antingen misslyckas jag och då är det katasrof och jag blir sur och ger upp matlagningen för en tid, eller så blir det perfekt!=)

tjopp

RSS 2.0