Snabba bud.

Igår fick jag ett samtal från Lund vilket jag inte alls var förberedd på. Jag hade fått en operations tid redan nästa onsdag alltså 20 mars!!? Jag blev såklart överlycklig för det är ju inte kul med den här väntan men även lite panik. För vem skulle kunna följa med  mig med såhär kort varsel? Jag ringde pappa och han följer med så det är skönt. Jag får ju inte resa själv eftersom jag inte får bära nått efter operationen plus att jag inte vill resa längst ner till Sverige själv och genomgå en operation själv, då är man inte så kaxig fast man snart är 25 år :) 
 
Så nu är det bara att ställa in hjärnan på operation. Dock kommer jag inte må så mycket bättre eftersom jag har fortfarande läckaget mellan förmaket och det kan dom inte fixa till den här gången :/. Utan nu är det samma operation som jag gjorde i maj och det är ju för att försöka få bort hjärtklappningar. Läckaget kan dom fixa till först om nån månad så det är ju en evig väntan på allt men jag börjar bli van nu.. 
 
Jag ska försöka tänka positivt och vara stark! 

Tick tick tick.

Exakt så låter det i min hjärna tick tick klockan går så långsamt och dagarna likaså vill bara att det ska bli torsdag så jag får veta hur planerna ser ut. Det får även bli onsdag då min andra hälft kommer hem wiie! 
 
Har mått lite bättre den här veckan har kört bil en hel del och tagit mig fram på egen hand så det är skönt. I fredags var jag och Ronny och åt på glade kocken, åhh mamma Mia vad gott det var som en orgasm i munnen. 
 
Igår stod ju mello på schemat och jag hade ju önskat att man kunde dricka drinkar och vara lite glittriga av sig men istället satt jag hos mamma och tittade med dom och det är ju också mysigt. :) Tyckte det var helt rätt låt som vann, låten har som satt sig i huvudet och man blir ju så glad bara man tittar på Robin hela han lyser upp som en sol :) 
 
Nu ska jag fara och äta middag hos Mamma. 
 
tjoop
 
Jag hoppas att jag snart kan åka till värmen!

Sluuut.

Nu börjar skid vm lida mot sitt slut :/. Det har varit blod svett och tårar här i Malmberget haha. Dom tog mer medaljer än vad jag hade tippat så det är ju bra :) Men nu är ju frågan vad ska jag göra nudå?? Har följt det slaviskt både i tv:n och kvällstidningarna vilken nörd jag är! :) Nu måste jag hitta på nått annat att sysselsätta mig med och det får inte vara nått fysiskt! Jaja nu måste jag återgå till 5 milen ;) tjaao

<3

jag har än engång fått besöka akuten hade bröstsmärtor och alldeles orkeslös fick vara där över natten på observation. Alla prover såg bra ut så det är väl bra. Men frågan är väl vad är det nu för fel?? Jag önskar ingen människa det här är som att man hela tiden går två steg bakåt.. Känner mig så ledsen och hjälplös! Är så glad att jag har sån fin pojkvän han ställer verkligen upp för mig och är vid min sida hela tiden <3. Ligger hemma hos Fammo och tittar skidor, myser och blir ompysslad min fina Fammo :) Mamma har varit hemma hos oss idag och städat helt frivilligt  och jag värderar det så högt :) jag har absolut inte har nån ork alls, knappt att jag orkar ta på mig skorna.       

RSS 2.0