Tisdag.

Var igår och köpte springbyxor efter att jag länge har suktat efter såna så nu gjorde jag slag i saken, men det blev inte nå dyra craftbyxor utan nike men jag tror dem duger lika bra?:) Men jag måste köpa en jacka till, för igår när jag var och jogga/gick så såg jag ut som hejkomochhjälpmig och det var en alldeles för varm jacka jag hade. Men det gick f-n bra även om inte kondisen är på topp så orkade jag. Kan ju inte begära att jag ska orka springa flera kilomter första gången. Så nu ska jag hålla i det här och inte börja slappa efter en vecka..!
'
Idag jobbar jag hela dagen 10-20 det går fort bara jag kommer dit.


3 dar.

Så länge har jag varit ledigt, så skönt och inte är det mycket jag har gjort hade behövt göra en massa saker men det skiter jag utan jag rullar mest tummarna och gör det jag tycker är kul!:) Det är en bra plan det.

Har varit med fammo nästan hela dagen vi har rantat runt på affärer och druckit koppvis med kaffe det är verkligen en kruttant och när jag blir gammal hoppas jag att jag blir som hon!;) Med henne kan prata allt med och då menar jag ALLT.

nu ska jag hoppa in i duschen ochs en höra vad vi ska äta.


Tänk inte så mycket.

Det sa en  människa till mig häromdagen att jag tänker alldeles för mycket. Bryr mig för mycket om andra än mig själv, måste börja tänk mer på mig själv och leva mitt liv. Det är svårt men jag ska försöka jag måste det för mitt eget bästa.

11.00

Och jag har redan städat hela lägenheten plus tvättat många maskiner med tvätt har endast tre kvar!:) Gissa om jag känner mig stolt? Nu har jag hela dagen kvar att lattja med!:)

Vi var i stockholm i helgen och jissies vad jag älskar den där stan den är helt lovely!:) Vi har haft det underbart och jag hade gärna stannat några dar till där men man måste jag tillbaka till verkligheten nångång. Knake man gör ett besök till sommaren man vet aldrig.

nu tvättstugan!

Resande fot.

ikväll sticker jag till kiruna och imorgon flyger jag till Stockholm ska vara där över helgen, ska bli väldigt gött.! Vi ska fira Davids farmor som fyller år och det är därför åker vi dit men inte klagar jag för det få bo på hotell och äta god mat plus liiite shopping!;)

Men varför packar man alltid ner hela sin klädgarderob med sig när man åker ikväll och kommer hem på söndag? Jag får alltid sån beslutångest med kläder! Mne jag hoppas att det duger det jag har med mig annars kanske man hittar nått fränt där?=)

Påsken då? Den var värdelös kan jag påpkea er och jag var sur för att jag jobbade två dar, men som det känns nu hade jag kunnat jobba hela helgen och tjäna pengar.
 Vi gick iallafall ut på lördag och förfesten var jättekul men krogen vilket skämt det var för det första var det inge folk där och för det andra man kände inte igen nån!!!
Och enda dagen det var fint väder så sov jag bort hela dagen lyckat!!
Men jag fick ju vara ledig två dar och det var ju skönt!;)

nu måste jag packa ner det sista!

Tjoo

Ensam i hela världen!

Så känner jag mig just nu ensam och övergiven. Men jag är inte övergiven utan bara lite deppig såhär på kvällskvisten varför jag blir det vet jag inte? Men det är PÅSK och vad gör man sitter här hemma i Gällivare och gör nada jag jobbar imorgon och på lördag vilket känns förjväligt jag vill också vara ute och roa mig!!!

På lördag jobbar jag tack och lov endast 7-12 sen kickar jag igång festen men jag tror det kommer bara vara jag och en massa 92:or ute men det skiter jag i för jag vill ha kul!:) Men det blir bra det här folk måste ju äta och nån måste ju vara på jobbet och ta betalt och jag har ju varit på mina resor plus att jag åker till stockholm nästa helg så det känns inte läge att ta ledigt igen.

Jag fick höra från mina spioner att det var dött ute i svängen idag. Det är nog imorgon det är mest folk ute gissar jag.

Nu ska jag tvätta bort ansiktsmasken sen vika in kläderna i garderoben och sova!

GLAD PÅSK!!

RSS 2.0