Skratta eller Gråta.

Vet inte vad jag ska göra! Och jag blir så frustrerad, arg och ledsen samtidigt.
Det är inte kul när det känns så. Det blir väl bättre...

Hade matteprov idag, tror ni jag gjorde det nä. Så nu har jag två prov att plugga under lovet plus en diskussion på engelska att göra jippe. Men det är självvalt och jag hade behövde få göra det då.

Jobbar idag och på söndag skönt.

Igår.

Var det 6 år sen du&jag blev vi.


Packar väskan.

Imorgon åker jag och Ronny till luleå och är där hela helgen. Vi ska på inflyttningsfest på lördag hos en kompis till han. Och jag behöver få komma bort och tänka på nått annat just nu. Så det här kom väldigt passande.

Har hoppat av naturkunskapen, känns surt och jätte tråkigt men jag har ingen motivation just nu och sitta och läsa om nervsystem och sinnesorgan. Det blir så ibland.

ska fara på engelska nu.

Önskar

Ibland önskar jag att man vore två år och man kunde ligga i sin mammas knä och hon säger att allt kommer och ordna sig. Men nu är det ju inte så jag är 22 år och måste stå på egna ben fatta egna beslut visst vet jag att mamma finns där i vått och torrt. Men det är ändå jag som måste fatta besluten, hojj det är rörigt det här.

Jag är ännu inte börja plugga jag måste börja med det nu, men samtidigt är sängen så lockande är jätte trött och ögonen håller på att falla ihop när som helst. Jag ska göra lite frågor sen ska jag unna mig en powernap !:)


Mysigt med snö.

Jag vet inte..?

Jag har nog aldrig grubblat så mycket som jag gör nu. Men såhär är det att jag tänker och tänker och undrar om jag kanske ska hoppa av Naturkunskapen? Det känns som att det är bättre att jag fokuserar på matte och engelska istället för det är ju verkligen dem ämnena jag behöver. Hur skulle ni ha gjort? Nu har vi igen ett jätte stort prov på fredag och jag har missat jätte mycket lektioner och allt känns bara blä och blää.


Får se hur det blir.

Lördag var kul hann med både det ena och det andra! ;) Men nu till helgen blir det lugnt och då får det vara va det vill fast hawaii tema på korgen. JAG SKA INTE.

Huvudet är uppochner ännu...

Godmorgon.

Ska strax sätta mig ner och äta frukost sen ska jag bege mig till stan och kika lite kläder tänkte köpa mig nån snygg blåsa som jag kan ha på mig ikväll när det vankas fest :) På tal om fest min pojkvän kom hem inatt och var allt annant än nykter så imorse när jag vaknade kändes det som att jag också var bakis haha. Mitt pepp på att gå ut försvann typ då, men jag hittar det snart igen.

Ska även fara sola men vet inte om badhuset är öppet idag? Och ta en promenad ska jag också ta så mysigt att gå efter älven när solen lyser. :)

Have a nice day!

Me and Ronnii



Träningsvärk?!

Har så ont i mina ben och magen så det känns som att jag har varit på värsta tränings passet. Men det är värsta är ju att jag inte har gjort nått haha! Har sprungit upp och ner till tvättstugan igår plus prommat, men inte kan man få en sån träningsvärk va? haha.

Show and tell gick väl hyffsat igår stakade lite på orden men bara jag får ett G så är jag nöjd.

Jobbar idag endast 5 timmar idag.

Ska ta en promenad inannan jobbet.


Ut eller In?!!

Just nu vet jag varken ut eller in eller fram eller bak?! Allt ä ett endast stort kaos i mitt huvud och jag tar dagen som den kommer.

Idag ska vi ha show and tell på engelskan och jag ska prata om  min älskade farmor. Jag hoppas att det går bra och att jag inte blir alltför nervös och bara stakar fram ord. Måste sitta och öva ner det typ NU.

Sen ska vi till mor min på middag köttsoppa bjuds det på mums, passar perfekt när vädret är som det är. Jag längtar tills det kommer en massa snö så jag få ha på min nya jacka!!:) Plus att då får man börja åka slalom och längdåkning och det längtar jag till.

Nu måste jag rusa till tvättstugan.


Ny vecka.

Den här veckan har jag ägnat en tanke åt skolböckerna plus lektionerna jag är mycket stolt. Den här veckan är lugn från skolarbeten har endast imorgon en uppgift att göra så det ska jag väl klara av.?!

Annars då? Lurade med ut Ronny i lördags och jag sa till han på kvällen att jag ska köra all in och att jag gjorde det herregud det var all in för hela slanten. Det är inte ofta nån behöver säga att Jenny ska inte ha mer öl haha!
Men jag behövde det. Få vara lite wild and crazy och bara tänka på mig själv och skita i vad andra ska tycka och tänka.

Jag hoppas bara att ska bli bra nu!!

Hade viljat åka iväg på en minitripp igen. TYP NU!!




Spola tiden!

Jag önskar att man hade kunnat spola tillbaka tiden, ett år eller så. Men man kan ju inte det utan man måste ju leva här och nu även fast det känns som sju svåra år. Det suger!!!

Skolan har stått åt sidan hela veckan, ja jag vet jag är sämst och jag förstör för mig själv. Men jag behövde det. Idag ska jag jobba kväll skönt det ska bli. Helgen är jag ledig då ska jag ägna skolböckerna en tanke.

Helst av allt skulle en enkelbiljett härifrån vara mer lockande!



..

Livet suger...

...

Snart hoppas jag.


Blablabla...

Så låter det i mina öron just nu. Sitter och försöker plugga in olika delar på cellen,matspjälkningen,hjärtat och ja det går väl sådär men jag gör mitt bästa. Jag hade behövt sova för längesen men jag måste plugga och jag skulle bli sjukt besviken på mig om jag inte klarade provet för att jag ville sova, nä sova får jag göra imorgon.

Imogon ska bli en såndär kul dag har jag bestämt. Jag ska skratta,fika,umgås,ta ett glas vin eller fler men jag ska bara ha kul och göra roliga saker. kanske jag unnar mig något fint också?:)

Nä nu plugga vidare..

RSS 2.0