Heeeja!

Har vakant för en stund sen och nu ska jag fika frukost och klä på mig. Sen ska jag iväg och hämta Ronny vi ska på stan en liten snabbis nu på morgonkvisten sen ska jag iväg och jobba några timmar. Sen ska jag igen på stan ikväll när dem har kvällsöppet så då hinner jag titta om dem har nå kläder man kan inhandla till helgens bravader!=)

Fick igår ett jobbförslag som jag tror jag ska nappa på eftersom mitt jobb på konsum tar slut imorgon och jag vet inte alls hur det blir där. Och det är trist för jag trivs där, men som sagt jag behöver pengar och gärna ett schema att gå efter.

nú ska jag fika!

onsdag.

Är nyss hemkommen från jobbet och ska snart laga middag är riktigt stolt jag har lagat mat hela veckan och då har vi haft middagsgäster två dar!=) Så jag är inte så dålig ändå!

Sen ska jag iväg på coop och dollar och förbi hos pappa. Undrar hur affären har öppet ihelgen? Måste ju hinna köpa nått att ha på mig om jag nu ska ut men det lutar åt det iallafall=)

nu laga middag!

Godmorgon.

Sitter nyvaken i min morgonrock och tittar bort mot sängen som ser väldigt lockande att krypa ner i igen alldeles så där varm och härlig!=) Men man kan ju får drömma till den...!

Det enda jag har gjort dem här dagarna är jobba,sova och äta inget annat så fucking boring jag hatar när man bara göra samma sak hela tiden.
Jag vill också ha lov och kunna vara ute hela nätterna för att sen sova halva dagen för att sen umgås med kompisarna och smida planer inför helgen.! Men  vad gör man nu INGET och jag har inte ens lust att gå ut ihelgen hrm!

Men jag ska se det positivt jag får en bra lön och då kan man snart igen boka en liten resa snart igen och det är faktiskt det som gör att man orkar kliva upp när det är mörkt ute. Men jag gillar vintern annars man får ha en massa ljus tända, och dricka en massa tee!=)



Då var det helg.

Skönt med helg och lite ledighet mne jag kan ju inte påstå att jag har jobbat rätt mycket så jag är alldeles utsliten nejnej, jag har jobbat fyra dar och ändå så känner jag mig som en död säl haha! Idag är jag ledig men då har man som vanligt tusen saker att uträtta men kvällen blir lugn ska ligga framför tv:n hela kvällen förhoppningsvis.

Imorgon har jag tagit på mig ett extra skift och det behövs för nu måste jag spara alla mina pengar så man kanske kan fara på en liten mini weekend här snart!=)

Sitter och funderar om jag ska ta en promenad eller städa åtminstone damsuga nått av det men det är så kallt ute så det blir nog städning eller jag får se.

Fredag

Jag vill göra nått nytt som jag verkligen brinner för men jag vet inte vad för just nu är det tusen saker som snurrar i skallen och jag kommer på nya saker hela tiden som jag vill göra. Önskar bara nån kunde säga det här ska du göra. För just nu känns det som dagarna bara tickar förbi och jag står fast på samma ställe och det känns göra jag inte nått snart så är jag fast jag blir bara fegare för varje dag.!

Nu ska jag dricka en kopp och titta på idol!=)

Sjukis.

Är sjuk idag har ont i kroppen, och halsen värker som attan trist. Så idag har jag legat i soffan och tagit det lugnt suttit framför datorn hela dagen. Det är såna här dagar man önskar att man hade fler kanaler, vi har ju bara ettan,tvåan,fyran och sexan så jag missar alla favorit serier i höst!!

Jag har även fått en bil att ha i vinter och det ska bli så skönt slippa åka buss, och sitta på jobbet och alltid vänta och be andra  om skjuts.

Nu ska jag kurera mig.

Hemma igen.

Förra onsdan landade vi Sverige igen och det kände väl sådär jag hade då kunnat stanna några till i Turkiet var så underbart härligt där!=)

Vi har solat, badat, ätit god mat, druckit goda drinkar. Det har varit en riktig semester och det behövdes jag behövde komma bort från all stress som har med vardagen och göra. Jag hade lätt kunnat åka dit igen, och nu fick man smak på och resa igen så jag måste börja fundera på nästa resmål?=) Familjen kommer bli tokig på mig när jag bara pratar resor men det är så kul man får som en kick av det vara på resande fot. Så nu är det jobba jobba som en galning igen och lägga undan pengar!

ciao


RSS 2.0