Dagen D.

Hoho igår fick jag äntligen mitt efterlängtade körkort oj vad glad jag blev när han sa att han skulle godkänna mig vilken lycka!=)

Nu måste jag äta frukost och hopp i kläderna!

Ciao

Har ingen rubrik.

Blev ingen promenad idag usch var så himla kallt ute fast termometern visade noll men sådär rått usch. Så vi for istället på stan och jag inhandla ett par nya jeans och en t-shirt=) Sen for vi till svärmor och fika bulla som vi hade handla mums! Och nu städar vi blen inge roligt men kul sen när den ser fin ut för just nu är det som en sophög haha!

Lovley.

Vädret idag har så härligt åh jag vill bara hopp i kläderna och gå ut och vara ute hela dagen man måste passa på när man är ledig. Får lite panik när man sitter inne och olen lyser så fint där ute och varmt är det. ska nog strax hoppa i kläderna och bege mig ut på en promenad tror jag.

Ha en solig dag!

Äntligen.

Då är jag ledig igen och det är skönt för den här dagen har varit superstressig ingen lugn stund alls men det gillar jag det ska vara lite tempo annars blir det så långtråkigt.

Helgen ser än så länge oplanerad ut emn alltid nått ska man väl hitta på hoppas det blir fint väder så man kan vara ute och sola hade en liten plan på att åka längdskidor imorgon men det får vi se hur det blir med den saken haha!

Nu ska jag hoppa i en varm dusch sen läsa nya klick.

Ha en bra fredag!

Vardagliga ting.


Jag är sjukt osocial med mina vänner var med ronny i fredags och då hade vi inte setts på en månad det är mycket konstigt men eftersom han bor mest på fjället och jag är kassan på konsum är det inte så konstigt att man inte hinner ses eftersom vi båda har knäppa arbetstider.
Men det är inget jag klagar på eftersom man får bra ob och då får man bra med pengar i slutet av månaden som man sen jan slösa på en massa värdelösa ting jag älsakr att spendera mina pengar men på något sätt lyckas jag spara också och det är ju jävligt bra!

Har även tänkt fara förbi fia här nån helg och umgås med henne måste ju spana in lägenheten hon bor i plus att vi alltid har kul ihop en massa fnitter som femåringar haha! Fast det är nog mest jag som står för det hoho!

Och förövrigt så hoppas jag att jag inom en snar framtid för det där jävla körkort nångång det är efterlängtad och jag ångrara mig att jag segade på. Men jag har ju överlevt!!=)

ses


Nyvaken.

Hmm, sitter här nyvaken har lite ont i huvudet och känner mig en aningen trött, jo jag var ut igår och det var sjukt kul, var då längesen jag har haft så här roligt kanske sommaren sist. Har trott att jag har blivit för gammal för krogen men det hade jag inte utan det vara bara åldernoja haha!

Idag blir det en mycket lugn dag ska nog ta en promenad även fast väderet är pissigt jag som hade viljat fara till skogen och grilla en korv men det kommer ju fler soliga dagar.

Jo jag var ju på min moffas begravning förra helgen och den var jättefin men väldigt jobbigt det är så hemskt när sånt där händer då inser man verkligen hur mycket folk verkligen betyder för en och hur mycket man älskar personerna men det är tragiskt att sånt här måste hända mår bara dåligt över det, men han har det bra där han är just nu.

RSS 2.0