Morgonstund!

Har vaknat ruggigt tidigt idag, innan kl 7 slog jag upp mina ögon och var fast besluten att inte somna om! Försöker få en jämn sömn så att jag orkar mer med dagarna, plus att jag ska jobba lite extra nu i dagarna och då vill jag vara fit for fight, jaa jag ska ju egentligen inte jobba mer än mina timmar men snål tarmen tog i haha!

Har slängt på en ansiktsmask och ätit goo frukost så här i mörkret och det är ju mys om nått. Skönt att vara vaken och sitta och fundera om livet och allt det där.

Klickade hem en vinterjacka igårkväll så nu hoppas jag bara att den sitter som ett smäck, sen är jag redo för vintern och oj vad jag ska åka skidor i vinter är riktigt pepp på vinter nu tror det kommer att bli en väldigt bra vinter.


Passa dig som satan i gatan!!

Jaaa jag vet är lite efter att lyssna på Veronica Maggio, men varför har jag inte lyssnat på den låten förut? Vet att jag nynnade på den i Piteå iallafall.

Var ut igår och vilken kul faktikst lite sådär halv spontan var och åt middag med Anna och Frida och sen kom svanen dit och då bestämde vi oss för att gå på krogen och det var helt okej faktiskt inte mer än så. Och idag mår jag braa skönt.

Idag ska jag enbart ta det lugnt.


Jag vet inte?

Jag har sån där obehaglig klump i magen, jag vet inte riktigt vad jag ska göra? Usch hatar att ha så!

Idag är det sista dagen att söka in till skola till våren? Och jag vet inte hur jag ska göra? Jag har ju alltid nån slags plan men sen backar jag alltid ut och väljer trygga Coop framför allt annat. Jag vill ju plugga, det vet jag men jag vet f-n inte till vad, jag är helt vilse när det gäller det. Sen vill jag verkligen ut och resa vill åka och vara borta Jan,feb men det gäller ju att få med sig nån? Vilket inte är det lättaste. Önskar man kunde vara lite mer spontan och bara fara ut i världen.

Och den här åldern ibland känner jag mig inte alls gammal jag menar 23 år är ingen ålder men sen när man tänker på skola då känns det som att det är försent? Konstig det där hur man tänker? Det är som att man blir pyskiskt stressad över det...





Söndag!!

Idag skulle det bli en såndär härlig söndag med vila och lite promenad. Istället vaknar jag upp med en ond kropp, feber, halsont och inser att jag är sjuk igen för typ 511 gången!! blir så less på det här kunde man inte få vara frisk lite längre?! Mitt immunförsvar måste vara sämst, trodde man blev härdad när man har syskon som går på dagis och skola plus att man jobbar inom handel men ikke det.

Nu är det Hollywood fruarna nått positivt.

Mia Törnblom!

Vilkne power kvinna alltså hon är, blev sjukt inspirerad av henne. Var på föreläsning igår med några från jobbet och lyssnade på henne. Och det var värt varenda krona, allt hon sa stämde in på en. Hon pratade om självkänlsa och man är ju verkligen en riktig mobbare mot sig sälv hur man alltid jämför sig med andra och tittar hur andra ser ut, vad andra handlar, hur andra är så mycket duktigare, än en själv man känner sig ful, man handlar onyttigt och man är hlet jävla sämst känenr man sig som. Men nu är det ändring man ska se sig själv i spegeln och säga fan vad härlig jag är och beröma sig själv! Skulle ha kunnat ta med henne hem.

Blev lite shopping inne på Hm också inte nu för att den är så stor och inte så mycket utbud men nån tröja hittade jag allt det är ett måste nu när vintern står och knackar på.

Jag är ledig i fyra dagar och det ska bli så skönt och vara ledig helgen och bara vara. Måste kanske ta en dejt med dammsugaren också?


RSS 2.0