MYGG!!!

Jag hatar dem så mycket jag kan aldrig sova länge eftersom jag har en massa mygg snurrandes i öronen hela morgen.!! Och fönstret måste vara öppet annars dör man av värmeutslag haha! Det är inte lätt de här!!

Jo förresten lägenheten var jävligt snygg och fin så vi är i flyttar taget just nu. Längtar tills man kan fara på IKEA och handla lite nya prylar så det blir snyggt för just nu känns de lite tomt där men det blir bra!!=)

Nu måste jag packa ner lite grejjer sen fika och iväg till jobbet.

ses


Snabba puckar!=)

Just nu är jag överlycklig vi ska äntligen få en större lägenhet, och vi får redan idag nyckeln så alltid gick väldigt snabbt fick veta igår och på tisdag ska vi vara ute från våran lägenhet men det är bara två portar bort så det går snabbt.!=)
Så nu måste vi åka till IKEA här nån helg och handla lite nytt!=).

Solen tittade fram även idg också så snart ska jag sticka till mamma och ligga och sola sen måste vi en snabb runda på stan och handla presenter till dennis som fyller år idag!=) Grattis brollan!!

hejs

Tisdag.

Jag titttar ut och blir deprimerd det bara reganr och blåser nu vill jag ha lite sommar, men det ryktas om att det blir varmt till helgen och det passar ju bra för då är jag ledig tre dar!=)

Jag jobbar bara hela tiden känns de som men jag har hunnit vara på en snabb semester i stockholm några dar och det var lovley precis i rätt läge. Så nu spanar vi efter utlands resa till hösten så det bara jobba jobba hela tiden men jag trivs med så det går!=)

ciao


RSS 2.0