Åre.

Jag var väldigt nervös på onsdan när jag skulle flyga till Stockholm och möta upp dom från Skåne på centralen, så där nervös som man är första gången man ska på dejt nervös. Men jag hade inget att vara nervös över alla var så goa och trevliga. 
 
Jag har fått möta människor som är min situation alla frågor och funderingar man har fick jag svar på, fått höra intressanta livs historier och fått träffa väldigt fina människor.
 
När vi alla satt i jaccuzin och badade så hade alla ett ärr mellan brösten och bara det var en sån häftig känsla av och se där var man inte unik utan en i mängden. Jag har aldrig mått dåligt över mitt ärr har kunnat ha bikini och badat som alla andra, har jag träffat en pojkvän så har jag aldrig skämmas av att klä av mig. Men det var ändå häftigt och få se. 
 
Vi pratade inte bara tunga samtal utan pratade om allt möjligt. Vi åkte skidor och hade det bara det gött. Mitt självförtroende steg verkligen och jag är så glad att jag tog chansen och for på det här. Jag behövde verkligen det här.
 
 

Värre än dagisbarnen!

Alltså mitt immunförsvar är ju värre än dagisbarnen just nu. Sjuk för tredje gången på mindre än en månad! Vad är det här? 
 
Ute är det klarblå himmel och plusgrader och strålande sol men jag låtsas som att det snöar lala. Det kliar i mina fingrar att fara upp på dundret men idag måste jag vila är ju bara 3 dagar kvar tills jag åker till Åre! Jag är så nervös över att träffa alla människor men det blir säkert bra, 2015 skulle ju vara året jag antog utmaningar så det blir nog bra :) 
 
Nu blir det att snörvla vidare och pimpla the!

RSS 2.0