Äntligen

Så har vi tagit oss i kragen och bokat resa det blir att vi far till turkiet samma dag som jag fyller år om fyra veckor!=) Så jag hoppas dem här veckorna går snabbt!=)

Den här veckan har jag motionerat varje dag stolt över mig själv till och med igår när regnet öste ner så var jag och gick upp för backhoppan och det känns i benen idag!=) Så nu jävlar ska jag köra så här varje vecka och man blir mycket piggare bättre än att ligga framför datorn oh inte gör nått.

nu äta frukost sen jobba!
 
hejpa

Racer Kalle.

Haha vilken resa igår vi låna fammos pytte  liilla röda bil och for till kiruna en sväng men vilken resa haha! Stannade mitt i korsningen,körde på rött och mitt i skogen efter en massa skogsvägar fick backa och krångla så kanske man skulle ha satsa istället på att bli racer förare haha!

Har jobbat idag och det var sista skift som jag hade på schema förhoppningsvis får väl jag jobba extra i veckan men det ska ändå bli så skönt och vara ledig och få ordning här i läggan det behös men jag har inte haft ork eller inspiration och humöret har varit i bergochdalbana men jag skyller på jobbet!!

nu måste jag tvätta bort ansiktsmasken.

gonatt


The&prat.

Det älskar jag kan dricka hur många koppar som helst men blir aldrig less på det är så gott och helst sitta med nån och bara prata helst tänd ljus också det blir så där höst aktigt helst nu när hösten börjar komma och det är mörkt ute det gillar jag!=) Erika var förbi mig nyss och det blev en del planerande så kanske vi styr upp och har lite party tillsammans skulle vara kul!!=)

Idag tog jag mig i kragen och skulle gå ut och promenera fast detta dåliga väder men jag är så less på att sitta inne hela tiden det regnade men jag hann väl gå i tio minuter innan jag gav upp! Men det är ju alltid nått haha!

Erika gav mig förslaget att jag kunde promenra imorgon till jobbet men jag vet inte om jag är så pigg på det direkt på morgonen men får se hur jag gör kanske sitter på jobbet i en timme och blir update om alla kändisar i skvaller tidningar eller promma och få motion vi ser ju hur jag känner det!=)

gonatt!


Guten morgen.

En ny härlig dag eller så inte haha! Ska strax iväg till jobbet och jobba några timmar men hade hellre legat här i soffan hela dagen mycket skönare men man måste ju få pengar till brödfödan!=)

Hoho igår var jag ledig hela dagen och den spenderades åt att vara så social som möjligt hinna umgås med så många som möjligt haha bäst att passa på när man är ledig för till helgen jobbar jag mördar skift huvvaligen men det blir mycket pengar!=)  Håller på spana på utlandsresor nu för fulla muggar så jag hoppas man hittar nån som duger åt mig och min karl så kan vi snarst möjligast lämna detta land för en vecka vore gott!!=)

Nu äta lite frukost!

Ha en lovley day !

KALAS!!=)

Vart det i lördags när vi fira Ronny som fyllde 20 och inte är nå mer tonåring utan nu en riktigt man haha!
Men kul var det åt gott och tjoad var förbi torget där det var full rulle vi dansade hela kvällen satt inte ner en endast gång haha!

kram


RSS 2.0