Avsked...

Finns inget tråkigare och ta avsked av en vän. Och jag som är så himla blödig jag gråter ju till allt till och med om Sverige tar guld i os haha. Så ni kan ju tänka hur det var i söndags när vi stod på tågstation och sa Hejdå, det var så hemskt och det gjorde så ont i mig. Men jag är väldigt glad och stolt att han vågade ta steget och fara iväg :)

Helgen då jag har haft sjuuukt kul har dansat,druckit vin,skrattat,gråtit och bara haft kul hela helgen, men nu kastar jag in handduken för kroglivet för ett tag iaf.

 Nu måste jag verkligen börja packa,rensa och flytta ska vara ute snart och ja det enda jag har gjort är kläderna. Tycker det är så tråkigt, så tråkigt men imorgon måste jag göra ett ryck.

LOVE.

,

Spark i baken...

Behöver verkligen nån som sparkar mig i baken så jag börjar sätta fart med mitt packande, just nu går det väldigt seegt. Har iaf renast min garderob så det är ju iallafall en början, men behöver sätta lite fart nu känner jag.

Har tvättat hela gårdagen plus att jag tvättar ännu!!? Aldrig mer ska jag samla på så här mycket tvätt.

Sitter och följer os slaviskt har på tv:n för det jag kliver upp till det att jag går och sover, vet inte vad som har hänt, blivit värsta sporbruden höhö.

Kan inte sova...

Puuuh jag börjar jobba om mindre än sex timmar och än har jag inte somnat??! Hatar och jobba förmiddag för hur man än gör så är man ju alltid trött.

I tisdags sa jag äntligen upp min lägenhet och jag flyttar ut redan nu i augusti, känns så skönt och att äntligen få slippa Kullen. Nog för att Kullen har sin charm men det är ju som himla långt till allt och att få besök är ju nästan bara att glömma. Så från och med första september är jag SAMBO!! :) Känns så spännade och roligt att det bara pirrar i kroppen, är så lycklig och glad :)

Sommaren kom och gick lka snabbt som nån sa det var sommar. Men vad hjälper det att klaga det blir ju inte bättre men liiite mera sol hade ju inte skadat. Är verkligen sugen på en sista minuten så bara jag får klartecken från läkarna så då bokar jag en. 

Är ledig nu två helger i rad så nu helg ska jag rensa i mina saker och oj vad jag ska rensa helst hade man slängt allt och köpt nytt men man är ju inte miljonär tyvärr.

Ska göra ett nytt försök och sova.

RSS 2.0