Torsdag!

Jobbar hela dagen igen! Efter jobbet har jag tänkt bege mig till Fammo och hälsa på sen blir det en promenad runt älven skulle jag tro!=) Försöker ju vaar hurtig men det går inte så bra. Måste ta min cykel från fammo så jag kan börja cykla till jobbet uppför alla backar!=)

Imorgon är det midsommarafton men hallå? var är sommaren just nu känns det mera som höst än sommar skulle inte skada med lite solsken och värme såhär till midsommar!=) Har inget inplanert förutom att jag ska vara barnvakt på lördag men imorgon då? För ett år sen var jag på bröllop och det var det roligatse jag har varit på i hela mitt liv!

Tänk om man skulle äga en stuga!!

Nu kallar jobbet!

Tempo!

Helgen gick i ett rasande tempo! Och oj vad jag stressa på fredag  för att jag skulle hinna vara på skolavslutning hinna se studenter springa ut plus jobba hela dagen. Men jag hann  med allt lite övertid bara sen iväg och fika överallt. Hur ska det inte vara när ens egna ungar har skolavslutning,baler, student? Kommer ju få sjukskriva mig en vecka i förtid för att man ska hinna med allt ojoj!

Lördag jobbade jag förmiddag, for hem och tog igen lite sömn! Bestämde mig i all hast att fara ut ändå fast jag inte var på topp men oj så kul jag hade var hemma efter 4 nångång! Men nu blir det lugnt till helgen har varit ut alldelles för mycket men kul har jag haft!:) Jobbar hela veckan och helgen är ännu oplanerad får se!

Nu laga middag!

Helgen.

Vart en riktigt lyckad helg var ut på lördan och jag ångrara inte en sekund att jag for ut!:) vi åt  grillat och shaka loss till gamla godingar hos Bellas far sen bär det av till korgen där det var mycket folk och bra go!:) Söndag mådde man som man mådde och jag tänkte aldrig mer så som man alltid säger! Men kul hade jag!

Var igår och gick upp för backhoppan med mamma jissis vad tung det är. Fattar inte hur en del orkar springa upp för den men snart ska jag väl också klara av det slutet av sommaren ska jahg klara der!

Nu ska jag äta jordgubbar!

         

              

VAJSING!

Det blev nå galet med bilderna men hinner inte fixa det nu!=)


Hemma igen!

Vi bestämde oss förra helgen att vi skulle åka till Stockholm! Så i torsdags for vi till Kiruna jag och Bella sov där. Sen hoppa vi på planet på fredag morgon mot Stockholm!=)
Det har varit en toppen helg med shopping,god mat, VÄRMEN vilken hetta trodde jag skulle flyta bort där ett tag så varmt var det!=) Och inte att förgllömma min resepartner!:) Haft sjukt kul!
Det blev inget partjande eftersom man slockande så fort man la huvudet på kudden efter man gått hela dagarna på stan i den värmen, fötterna värkte och var svullna haha!  Glömde ju säga att vi hann ju se vaktparaden också haha!

Men nu är man hemma igen tillbaka till verkligheten! Börjar strax mitt eftermiddagsskift! Nu ska jag väl klara mig hela sommaren påkonsum, nu är det bara att klura ut vad vi ska hitta på till hösten för äventyr en utlandsresa kanske?=)


                              


                      

   Nu jobbet! Ciao

RSS 2.0