Julen kom och for.

Nu har julen varit och farit och den var stressad nästa år ska jag ligga på en strand med en paraply drink i handen och bara njuta. Jag tycke inte om och ha skilda föräldrar jag tycker bara det är jobbigt och jag ser ingen fördel med att ha två jular och mer julklappar.
Sånt gjorde man kanske när man var sju om ens det eftersom jag tycker att julen hör till familjen så ska ju alla vara samlade men det suger att inte få vara med alla sina syskon samtidigt!! Utan man ska stressa runt så man hinner iallfall ge sina julklappar. Julen i sig är ju annars mysig.

Vi har fått våran årliga uppestittar kväll där vi snackar gojja och dricker glögg  och iår provade vi på glögg från systemet men det var inge gott. Nästa år där vi vanligt glögg!=)

Juldan var vi inte men jag hade nog för höga förväntingar och det var inte så jävla kul iallafall, stod mest och längtade hem till min säng!=)

Får se vad man hittar på till nyår!

JAAA.!

Jag är nu nästan klar med julklapparna har bara två kvar och hade dom haft öppet hade det också varit klart men jag får ta det under helgen. Det gick väldigt smärtfritt tog endast en halvtimme riktigt stolt är jag!:)

Så idag måste jag ta julpapper från jobbet så jag kan slå in alla julisar och bara invänat den stora dagen haha! Snart ska jag iväg och jobba och jag älskar att jobba eftermiddag tycket det är skönt man hinner med så mycket på förmidda.

Ha en bra eftermiddag! 


Äntligen helg eller nått sånt....

Min helg kommer att spenderas på jobbet och ett försök att hitta dom sista julklapprna och det är typ till hälften plus att det är en massa andra saker som jag borde göra men icket. Som vanligt så är jag i sista minuten men nu är det inte ens kul utan bara ångest.  Jag som annars brukar ha en massa idér men nu står det helt stilla i huvudet istället hittar jag en massa saker åt mig själv ego jag är!

Helst av allt skulle jag vilja packa in hela famiöjne i en resväska och åka till varmare länder guu så härligt det skulle vara!=) Men som sagt det går inte..! Nä julen har sin tjusning och jag älskar den men inte just nu bara haha!

Imorgon har jag hela dagen är planerad!

Gonatt!


Faaaan!

Jag blir så jävla förbannad på mig själv!!! Alltid väntar jag till sista dagen och vanligtvis brukar det ordan sig men just nu ser det ut som att det inte går. Åhh.´Jag har bara mig själv och skylla och nästa gång ska jag vara i god tid!

Fullt upp.

Har hållt igång hela dagen från klockan nio till nu. Men det är så kul att umgås med dom man tycker om och hålla på och pynta på här hemma så jag hade gärna varit ledig några dagar till!=) Men iofs så jobbar jag bara imorgon sen ledig två dar och då ska jag vaar barnvakt och äta julbord! Så det blir en bra helg!

Idag klev jag upp och gjorde mig iordning sen får jag och hämta Ronny vi for vidare till coop och handla en smarrig frukost sen hemm till mig och tjoa! Vi for vidare till stan där Lena dök upp och även Dennis, for och köpt choklad hem till mamma och fika. Jag och  Ronny satt och målade i målarböcker vi blev som tio igen!! Haha!

Har även hunnit vara på Mirandas julfest och hunnit sätta lite mera jul här hemma eftersom jag blev så less i söndags när inget gick som jag hade tänkt migl. Och nu ska jag dricka en varm kopp the som doftar jul inte helt fel det!

Ha en trevlig kväll.

RSS 2.0