Ibland framåt, ibland bakåt

Hej hej det var längesen sist.
 
Jag är fortfarande sjuk och jag väntar ivrigt på att åka ner till Lund och få den hjälp jag behöver, för såhär kan man inte må det är ju varken bra för psyket eller fysiskt. Mitt hälsotillstånd går verkligen uppochner ena dagen kan jag vara mycket piggare och nästa dag må mycket sämre. Förstår om folk tycker det är konstigt om jag orkar mer ena dagen och nästa dag orkar jag ingeting, det är knappt så jag själv förstår det. Men så är det och det är ju bara att gilla läget.
 
Ibland vill jag bara slå näven i bordet och säga att" nä nu checkar jag ut från min kropp och återvänder aldrig mer", Men på nått sätt, jag vet inte vars ifrån jag får den så hittar jag ändå styrkan och försöker att inte ge upp hoppet, jag försöker kämpa för min skull och för dom i min närhet. Så länge doktorerna säger att det går så ska det väl gå, men alla vet ju hur det är med min otur och förra resan till Lund är ju ett skräck exempel på hur det kan gå.
 
idag har jag lite roligt att se framemot då jag får besök och det uppskattas verkligen :)
 
 
En härlig vårdag!

Underbart.

Påsken har varit helt underbar. Har kört en massa skoter, grillat korv, pimplat, solat och bara varit så skönt, som balsam för själen. Jag känner mig mycket piggare och friskare det är så härligt att kunna göra såna här saker det är underbart. 

RSS 2.0