Man ska ha husvagn...

Ligger i husvagnen på havsbadet och det stormar och spöregnar ute, vet inte om jag ska skratta eller gråta?!? Varje år tänker jag aldrig mer men ändå så åker man hit och är nåndag. Igår var vi en snabbis på stan och fikade hann med en liten shopping också. :) Blir väl stan idag också när vädret inte är med oss. Lill pigan, som inte är så liten nåmer!

Fatjas levererar!

Veckan har gått så himla fort det har varit full fart non stop. Vi har haft besök varje kväll och övernattnings gäster i flera dagar och det har varit så kul! :) Vi har hunnit måla halva stugan, krattat och eldat upp en massa skrot som har legat på gården Vi har inte bara jobbat utan gjort lite roliga saker också hoppat från båten, åkt badring efter båten, åkt wakeboard, fiskat, solat, druckit nått glas vin, grillat, och badat badat så himla kul :) Det bästa av allt det är att det är vårat ställe. :) Idag åker jag till Piteå och är där några dagar sen blir det stugan igen på hem vägen. Skulle enligt tidsplanen redan vara påväg men seg som man är :P Nu måste jag packa..

Nypa mig i armen.

Ligger i sängen och lyssnar på regnet som smattrar på fönstret, ska kika på Skärgårdsdoktorn den serien blir man aldrig less på. Sommaren har inte ens varit ännu, men vad gör det när man får må bra igen?!? Det är en sån underbar känsla :) Ja men nu till nypa i armen i historian. Det är såhär att vi har köpt stuga!!! Våran alldeles egna stuga som vi ska pyssla om och göra den till vår :) Den är på ett så himla fint ställe och det var verkligen kärlek vid första ögon kastet. :) Den är helt perfekt och passar oss väldigt bra, sen att det är lite fix på den är bara kul :) Längtar så mycket tills vi ska åka dit och börja måla och fixa på den och framförallt vara där. Sen att jag älskar att elda och tända ljus är ju bara en bonus ;) Jag är så himla lycklig!! Var helt exalterad igår efter vi hade skrivit på papprerna :) Nu är det det enda jag tänker på och funderar på färg och inredning och allt sånt, guu vad kul det ska bli :)

Gräsänka.

> Är ensam hemma några dagar och eventuellt till helgen så åker även jag till sjöfallet. Jag har diskat och dammsugit så nu slipper jag hundhår för tro mig dom är tamifan överallt jag kan bli galen!! Ja jobbet då, det rullar på märks att man är väldigt ovan går som en 80 årig tant när jag kommer hem pga träningsvärk haha! Tobias tycker jag bara gnäller att jag är trött hela tiden :P. Men det är kul och få se folk och det tar väl ett tag innan man kommer in i det. Snart har jag semester :) Ihelgen var vi Pajala på marknaden den är så mysig, Miranda och Dennis åkte karusell men jag var tvungen att stå över tyvärr!! Gillar annars att åka men kanske nästa år :)

Back to work!

Idag börjar jag jobba och jag måste erkänna att jag är lite nervös. Hade till och med ställt klockan men det behövdes då inte haha! Känns riktigt kul och få komma in i vardagen igen, har ju haft det ganska så enformigt nu i några månader. Jag spyr åt att titta tv och ligga och läsa jag vill ha lite action nu :) Den här veckan har jag tänkt köra bil för man vet ju inte riktigt än hur mycket man orkar, men nästa vecka då har jag tänkt börja cykla till jobbet. Känner att jag behöver komma iform min kropp är som en potatissäck och jag har noll kondition. Helgen har varit lugn och bra har hängt med familjen hela helgen så det har varit mysigt.

RSS 2.0