Lördagkväll.

Sitter här i soffan med myspys kläder och har nyss kikat Bridget Jones dagbok helt okej film. Ska snart gå och sova, frågan är väl om jag kommer kunna sova? allt för många tankar som snurrar i detta huvud.
 
Har haft en riktig pissdag eller den började redan igår kväll att jag mådde dåligt och var väldigt trött, sov över tolv timmar inatt trodde jag skulle må mycket bättre imorse men inte. Har varit så orkeslös hela dagen, så jag var tvungen att ställa in dopet jag skulle på idag. Känns så himla trist, hade verkligen sett framemot det och ordnat skjuts hade jag gjort, jag kör inte bil själv då jag kan få en hemsk yrsel.
 
Ibland undrar jag hur mycket ska man orka, innan man bryter ihop? Har ändå varit rätt så positiv och inte alls tänkt så mycket på det hela. Men idag kom tårarna men kan vara bra och lätta lite ibland.
 
Och nu är det ju endast två veckor kvar, hoppas det går snabbt nu. Hoppas på besök i veckan så går det liite snabbare.
 
 
 
 
 
 
 

Bokat&Klart

Äntligen kan jag andas ut och bara vara "sjuk" igen. Har hållt på och tjorva med våra flygbiljetter till Lund halva dagen och äntligen är det klart så skönt. En sak jag undrar över? Hur gör pensionärerna när dom måste åka på sjukresa. För inte är det ju att man får nått serverat, nej nej man ska ringa hit och dit och fixa allt själv.
 
"Nu är det endast tre veckor kvar" sen hoppas jag att jag kan få vara frisk. Men det är inget jag tänker fira för man vet ju aldrig och jag ska absolut inte planera långt fram för det kan alltid komma förhinder och man blir alltid så besviken. Fast det viktigaste är ju att man får vara frisk, allt annat är oväsentligt.
 
Har fått vara hos mamma hela dagen och gud så skönt att få komma ut lite och se nått annat än våra väggar, man blir så mycket gladare av att bara byta soffa för ett tag. Dock är jag väldigt trött nu men det var det värt :)
 
 
 

Jag drömmer...

Just nu är det mycket jag drömmer om och längtar efter.....Tänk den dagen jag kan gå in på en affär utan att jag måste stödja mot en vagn, inte behöver stanna och vila, kunna känna sig pigg och fräsch, kunna gå en långpromenad utan att stanna och flåsa sjuttioelva gånger, städa hela lägenheten, bada badkar när jag ensam, kunna jobba, åka skidor, hälsa på folk m.m. Så länge sitter jag här i min soffa med tv:n och te koppen i högsta hugg och ringer till folk om dom kan göra det och det och pekar lite med handen åt Tobias. Det är inte kul men jag har svalt det och det är bara att gilla läget. Och dom i min närhet förstår och en vacker dag ska jag tillbaka all kärlek till dom så som dom har gett åt mig nu<3

Tulpaner!

Har köpt hem så fina tulpaner, jag blir alldeles varm i hjärtat när jag ser dom. Det känns som att våren är på intåg när man tittar på dom och det spritter till i kroppen <3.
 
Har hunnit vara och lämna blodprov,handla och ätit frukost skönt. Min dygnsrytm är ju inte den bästa men jag har ju alltid tid att ta en power nap under dagen. Sen under dagen får jag kanske besök? :) Imorgon kommer min lilla Fammo jag har inte sett henne på över två veckor så det ska bli så kul och få kram om henne, hon har varit så ledsen och orolig. Min lilla fammo <3
 
 
 

Fuck Life!

Känner mig allmänt bara less och blä just nu. Jagvillhamittlivtillbakapunktnu. Känns som att jag inte kan göra nått utan att bli slut och jag måste hela tiden be om hjälp vad det än är. Som idag måste mamma följa med till försäkringskassan, apoteket. Jag vill bara att detta helvet ska ta slut nu! Jag vill oxå leva ett normalt liv som det känns nu så tror jag aldrig att jag kan få det normala tillbaka..
 
Jag hat fått tid för op nu i Februari och jag hoppas verkligen att allt nu går vägen. Mitt mål och min önskan är att jag ska kunna åka skidor till påsk så vi får väl se hur det blir.
 
Jag vet att jag gnäller mycket och är säkert deppig, Men här kan ju ventilera mig och det är skönt att bara få skriva av sig lite. Och som folk gnäller på fb så gör det här inget.
 
Var nöjd med livet och kom ihåg att det är DU som skriver din egna bok!

Fredag.

Igår var en kul dag. Tittade skidor och hockey och ja vad ska man säga? Jag kände hopp för livet som jag så fint citerade till Tobias haha! Jag släppte tillochmed en liten tår när småkronorna gick vidare till final som förövrigt är imorgon klockan 2 ihihih! Sen Kalla heeerrguuud vilken bragd hon gjorde igår ojoj. Jag var en stolt svensk igår. Kanske man skulle sadla om till sportjournalist?? ;)
 
Sitter förövrigt och dreglar över solsemestrar, ååååh vad jag vill åka iväg. När hela den här sjukdomshistorian är över ska jag boka på engång,
 
 

1 Januari

Det blev en lugn nyårsafton, åt mat hemma hos mamma sen for jag till Ronny där vi satt och prata, jag smuttade på min päronsoda medans dom andra drack lite starkare drycker :) Känns så onödigt och dricka ifall det händer nått med hjärtat så bättre och vara på den säkra sidan och man kan ju ha kul för det.
Vi stod uppe på parkasbron och fira tolvslaget och oj vad folk det var där och man såg ju verkligen allt. Vi  skålade och tjoa och släppte upp lyktor i himmlen så himla vackert. Sen rundade jag av vid 1 tiden.
 
Imorse vaknade jag upp med att jag knappt har nån röst och känner mig hängig, så nu är jag som dubbelt sjuk! Det var det sista jag behövde då en förkylning tar jätte mycket på hjärtat. Men som alla säger det är bara att gilla läget!!
 
Jag har inte gett några nyårslöften då jag aldrig kan hålla dom. Jag hade ju en del mål för det här året men dom strök jag lika fort jag blev sjuk så det enda jag vill nu är att bli frisk!
 
Ska titta lite svensson svensson då får man ju skratt!
 
 
 
 
 

RSS 2.0