Jag får panik.!!

Idag är det första advent ovj jag har inte satt upp en endaste julska okej ingen stor ska i det men jag är ju en sån där männikska som håller fast vid traditionerna eller förösker gör adte så gått det går iallafall. Och varenda granne har satt fram jul utom vi!!! David tycker att det inte är en stor sak men jag stör mig på det!! Fjantigt jag vet!!

Våran lägenhet ser ut som ett bobnedslag det är IKEA påsar oöverallt och tvätten har vi inte vikt in än och ja suck det ser förjävligt ut. Men imorgon är jag på G!!

Helgen då? I fredags for jag till happis med Ronny och hans family var på alla diverse affär så man var ju slut innan man hade kommit till IKEA men det blev shopping men inte så mycket ändå och tur var ju det. Nöd och näppe fick vi in allt i bilen var och hälsa på hans morfar också.

Lördag upp och jobabde kännde mig lagomt sliten ögonen rann och var röda såg ut som att jag had evarit på världen sparty men icke hade bara varit på IKEA. För till Ronny efter jobbet dem skulle ut på stan på öltältet så jag betsämde att jag följer med nykter vad ska jag göra hemma i min ensamhet?! Jag kom ändå in gratis så det var ju lugnt kul och kolla på alla människor men man känner sig som en tråk pelle haha! Samlade ihop gfolket och for hem har somant tre inatt och upp på jobbet igen.

Sammanlagt har jag sovit tolv timamr ihelgen vilket är på tok för litet för mig och ögonen håller på att trilla igen vilken sekund som helst!!.

By the way jag tror jag ska färga håret mörkt eller inte så mörkt bara nån nyans mörkare?!

Tjoo

Söndags mys.

Har varit ensam hela förmiddagen har dock tvättat en stor hög med kldäer:/ Men snart är det färdigt och då är det skönt. Har kollat one tree hill och fikat frukost med tända ljus det kallar jag mys på hög nivå. Tog en liten paus från tittande ska kila ner till tvättstugan.

Igår hade vi glöggkväll på schemat och och det var som att man var 14 igen haha! Satt på pojkrummet hos Ronny och drack glögg med lite sptes i och fnissade fick då verkligen använda magmusklerna haha! Hade ju lust med korgen men ingen annan hade lust så det sket sig men efter kvällens slut var jag lika glad för det skönt och vakna upp pigg också.

Nu tvättstugan!


En stor röra.

Så ser du ut i vårna lägenhet just nu. Suck återgien suck. Och gissa vems tur det är att städa tralala min tur! Känenr mig inte motiverad men måste ju och för att inte tala om våran tvätt jisiees så är det nån som har lust att städa så är det bara att titta förbi.=)

Är ledig i två dar och det är så skönt för sen kommer jag och jobba varje helg fram till jul iallafall varje lördag men det blir bra med pengar. Ikväll ska vi ha glöggkväll och gissa vad jag längtar vi har köpt vanlig glögg med jag sa att vi kan ju köra med lite spets i heheh!

Ska sen vid tolvb tiden vara på stan med mamma och mina småsyskon och kolla på tomtar på hembygdsområdet det är så mysigt där och där får man verkligen julkänsla.

SEE YOU

Liten&skör.

Så kände jag mig igår alldelse ynkling. Bytte skift igår så jag jobbade förmiddag istället för eftermiddag fråga inte varför för jag avskyr att börja klockan sex!! Men tänkte det kunde vara kul och äta middag hem nångång med sin käraste!=) Men det var välidgt dumt så här i efterhand eftersom jag är så känslig får jag inte min sömn eller har slarvat med maten får jag migrän och det fick jag igår så det vara bara att gå hem från jobbet och sova i fem timmar sen kändes det bättre men var fortfarande trött så jävla trött.

Idag jobbar jag sex timmar sen har jag helg det ska bli så skönt ska enbart ta det lugnt ska på spa hemma hos mamma här under helgen och bada badkar har inte gjort det evgiheter. Fundera på om jag ska ta en promenad nu?!

tjoo 

Jag bor i mina byxor.

Nu förtiden har jag bara mina träningsbyxor på mig det är så skönt och avslappnad att ha dem. När jag jobbade på Lindex hade man bara på sig fin kläder och det var en ständig press att alltid klä sig fint det var ju inget dem sa men man blev studerad från topp till tå av kunderna och ni kan ju gissa hur mycket man handla där herregud va det gick pengar. Jag är mer en sån där mys tjej som gillar att  ha mössa och träningsbrallor.

Har varit på gymet idag med Lena och det var år och dar sen jag var där men det var riktigt kul och skönt och gå med nån som förstår sig på maskinerna för jag är då helt ute cyklar haha!

Snart ska jag på massage med varm choklad ni kan ju gissa vem som kommer att må som en prinssesa!:) Har ju snary klippkort där så mycket som jag springer där men jag fick så många presentkort och då är det lika att passa på. Sen måste jag handla nått att äta? Men vad? den ständiga frågan.

Ha de


Haringenfantasi.

Jag har nyss kommit hem från jobbet åh vad det är skönt och sluta tidigt men det är sjukt jobbigt att kliva upp klockan fem på morgonen fattar inte att folk orkar kliva upp så dagligen. Nä det är inget för mig.

Hade ju tänkt tvätta idag men det var upptaget skit också jag som verkligen hade behövt tvätta. Ska iallfall och simma  så skönt sen ska jag hem  laga grekiska biffar och nu håller vi tummarna att det går vägen och blir en god måltid hoppas kan man ju.

Sen får vi se vad som händer tror inte det var nån pardise hotel idag? Jaaa jag har blivit fast vid den  men jag ser inte så mycket tv så nått måste man ju se.  Men David tycker att jag säger så om alla program men jag har lugnat ner mig tro mig förut kunde mna ju hela tablån i huvudet haha!

ses

Traalala!

Igrå hade vi vinkväll med ost och kex mys. Ronny frågade om det var rektorerna som var på plats för att ha ett litet möte haha!

Idag har jag sovut till klockan tolv?!! och det var så jävla skönt och få sova ut sen har jag och David varit ute på en rikitgt långpromenad i 1,5 timme så skönt väder ute!:) Och nu ska vi till fammo och äta middag ska bli så gott så skönt och slippa laga mat! Sen blir det väl att slå på en film.

Ha en skön söndag!


Löööördag!

Åh vad skönt med helg och jag är ledig hela helgen hur underbart är inte det?!:)

Dem senaste dagarna har jag varit riktigt aktiv har prommat och simmat så jag är riktigt stolt över mig själv och nästa vekca blir det gymet har ju gymkort där men jag har inte använt det så flitigt men nu är det ändring yeyeys!=)

Idag är det lördag har tänkt lura med David på stan få se hur det blir? Sen ikväll ska vi ha vinkväll åh vad jag längtra längesen sen sist!


HmmMM!

Hade behövt sova men jag har ingen ro i kroppen så jag sitter här och glor istället. Tänk egentligen vad beroend man är av datorn det är ju helt sjukt jag kan bli helt hispig om jag inte har suttit framför datorn under dagen och vad gör man? Kollar facebook och läser lite bloggare sen läser man nsd och aftonbladet inte så mycket mer... ibland kan man sitta timmar. HERREGUD!!!

Idag har jag jobbat ett sånt där kort skift och det tycker jag om men det blir ju inte så värst mcyket  pengar i slutändan så jag sa att ihelgen kan dem ringa mig om nån blir akut sjuk det hade ju inte skadat om jag var ledig men det är ju jul snart och då ska det ju handlas men inte lika mycket i år.

Tänk snart får man börja dricka glögg och pynta jul här hemma vad roligt jag längtar har redan börjat få lite julstämmning mysigt.

Var och tog en promenad nu på kvällskvisten skönt att gå själv också nångång ha hög musik i örnen och bara gå och gå hade kunnat gå hela natten kändes det som haha!

Godnatt!









Stolt.

Igår var jag verkligen en stolt bagare kan jag lova er. David fyllde ju år irgår och jag har tänkt baka hela helgen men jag har inte haft ork men så igår fick jag orken så klockan tre började jag baka och gästerna skulle komma efter fyra ja jag vet sista sekunden som alltid men det allt flöt på bra och det blev rikigt lyckat dem frågade till och med efetr recept!:) Tänkt där ett tag att nu ringer jag och säger upp mig och blir hemmafru på hel tid men jag ångrade snabbt det hehe! Men ni som känner mig vet att jag avskyr allt som har med bakning och matlagning att göra men igår var det the moment haha!

Jobbar en lugn vecka endast 18 timmar på hela veckan men jag behöver det så jag får motivationen tillbaka och börjar se piggare och gladare ut. Var på mitt gamla jobb iugår och handla och dem tyckte jag såg så glad och lycklig kul och höra!:)

Förkylningen är ännu kvar haft det nu över en vecka och det verkar inte släpp jag blir galen men idag ska jag bege ut mig på en promenad kanske dumt men jag blir tokig på att inte röra på mig nog för att jag ska jobba idag och där får man sin motion haha!

Ha en trevlig dag

!

Hjäääälp.

Titta mig i spegeln igår på jobbet och det var ingen vacker syn kan jag säga alldeles blek och jävlig mörka ringar under ögonen och munsår inte speciellt snyggt. Sen säger alla vad du ser slut ut och trött mm jippie precis vad man vill höra. Tänk om det skulle finnas nån mirakel kur man drack ett glas sen poff är man som en ny människa har kroppen full med energi man kan drömma...

Har vaknat fem imrose av jag höll på att kvävas av min hosta det var ju sådär lagomt kul och sen kunde jag somna om  så jag har kollat nyhetsmorgon och läst lite bloggar men sen somnade jag och sov länge skönt. Har varit på stan och köpt present åt David och hann även med en fika mysigt.

Nu väntar jag på David ska komma hem så vi kan fara till Fammo och äta smörgåstårta smaskens!


Hör och Häpna!

Julen iår kommer jag inte att fira hemma med min älskade familj. Utan jag och David plus hans familj tar flyget och firar iår i Ängelholm hos hans farmor och farafar och det känns bra än så länge bara lite vemodigt.

Men skulle jag vara hemma skulle jag säkert jobba hela julen så det är ändå ingen skillnad plus att man får åka iväg och ladda sina batterier. Och det behöver jag sammanlagt sen jag tog student för 2,5 år sen har jag haft semester en vecka annars har jag bara varit ledig max fyra dar i streck så det behövs. Nu är det bara att hålla tummarna att det finns flygbiljetter kvar men det skulle väl gå bara man pusslade ihop det.

Förkylningen håller ännu i sig men så länge jag inte har feber eller ont i kroppen tänker jag gå till jobbet och imorgon och på lördag är jag ledig så då går det ju. Bara inte kunderna tror att jag har svinis men det har jag inte.

Nu ska jag dricka Juice.

Sen jobbet.

Host snörvel.

Jag har blivit sjuk igen förstår inte hur jag lyckas med det. Det behövs bara att David säger att han har ont i halsen så blir det tio ggr värre för mig dagen efter jag har verkligen ett dåligt immunförsvar.

Mne jag ska ändå gå och jobba hur nu jag ska finna ork i det men det går om man bara vill bara bita ihop och le så blir nog det bra. Ska fara på apotekt och köpa strepsil och så måste jag köpa så jag kan äta nått fast mat lusten är inte på topp.

Helgen som var.

Jobbade hela lördagen kände mig lite stressad eftersom jag skulle sen snabbt till Ronny och börja  festa med dem. Men jag var snabb stämpla ut klockan sju sen handla till bålen lite grejjer och järnet till Ronny och klockan 8 var jag klar!:) Där var jag effektiv. Alla var utklädda förutom jag och Bella jag hade ju tänkt vara pirat men jag orkade och nu i efterhand ångrar jag mig jaja det kommer fler år hehe! Ronny och Lena var flygkapten och flygvärdinna och det var som att man var på ett flygplan shit så likt det var!:)
Krogen var kul men jag har haft roligare men man blir så trött när man har jobbat och den senaste tiden har jag gått och lagt mig vid nio så det har ju sin förklaring. Hann fundera både ett och annat på krogen planera David födelsedags present och allt annat David frågade igår om jag bara har suttit på en stol hela kvällen men det har jag inte hahaha! Man var ju ändå ganska så skötsam inga pinsmaheter iallfall men lik förbannat så är jag blåslgabe och det är inte pågrund av alkoholen jag lovar utan det var nån som ville hjälpa till när Ronny lyfte mig och då föll vi i golvet pinsamt!!!!

Igår var bara en sån där mys dag vi åt frukost vid halv fem och middag vid tio!:) Och låg hela dagen i soffan och kollad efilm efter film skönt man behöver sånt ibland.

Ska snart bege mig mot jobbet jobbar endast fem timmar idag skönt!

Ha en bra dag!

RSS 2.0