Nytt år!

Imorgon känns ju bra. Nu har vi iallafall en liten plan om morgon dagen så det känns ju bra man vet vad man ska börja med sen får vi se vad som händer under kvällen?:) Börjar iallafall dagen med ett långt jobbar pass känns ju sådär lagomt kul men sen är jag ledig två dar:)

Jag är ingen sån där människa som gillar att ge nyårslöften eftersom jag ladrig håller dem det går MAX en vecka sen är man på ruta ett igen så jag har gett upp sånt för länge sen.

Men nu så tänkte jag inte ge nyårslöfte utan det är en order från mig
1. Börja träna är ett måste känner mig som en valross för tillfället.
2. Vara lite mera ego och kunna säga NEJ!!!
3. Sluat stressa.

Tror ni att det kommer funka?!

Bjuder på nån bild från förra nyåret!


Home sweet home!

Har idag kommit hem från min lilla semester som har varit alldeles underbar!:) Jag behövde verkligen resa iväg och få ta hand om mig själv och bara vara har inte haft ett dugg hemlängtan har bara varit så skönt!:) kändes kul och komma tillbaka utvilad det känns bra!:)

Har shoppat alldelse för mycket där nere men typiskt mig måste bara handla och ha nånting så är det ju alltid, tror jag tävlar lite med mig själv att jag måste ha många påsar med mig hem haha!;) Men nu är det slut handlat på ett mycket bra tag först till våren. Hade behövt rensa min garderob också men usch så jobbigt.

Har hunnit vara på födelsedags kalas idag men födelsedagsbarmet var inte så närvarnade hon  hade fullt upp med sina kompisar som dem tjoade, presenterna dög iallafall tur det:)

Imorgon ska jag till far min och ge julklapaprna åt dem också!:)

Nyår om  två dar vad ska man göra?

Soo long!


Braaa.

Oj vad jag har det bra här och vad jag trivs blir verkligen bortskämd med deras goda mat:) Har då ingen lust att åka hem på tisdag men det ska väl också gå bra. Jag behövde den här resan den kom verligen lägligt.

Igår var vi på Välas shoppingcenter det såg litet ut från utsidan men där inne oh my good kände mig som ett barn på julafton med 110 affärer då kan tänka er=) Jag handla inte så överdrivet mycket och nu gjorde jag inga dumma köp som jag oftats gör jag blev riktigt nöjd över min shopping:)

kram

God jul.!

Sitter här i Ängelholm och har just pratat med mamma jag kan erkänna att lite hemlängtan har jag efter min stora familj men det blir bra det här nångång måste man ju bryta på traditionerna och jag får ju fira jul med David!:)

Idag när vi satt och fika frukost så tittade solen fram gissa om jag blev glad? Jag bra ååhå där är ju solen och himlen var lite blå har aldrig varit med om det i hela mitt 21 åriga liv på julafton men nångång ska det ju vara den första!:) Vi promenerade till Ica och skulle handla nått och då hitta jag ett jätte fint armband så det blev min julklapp till mig själv:P.

Vi har nu suttit och kollat på Kalle Anka och jag sitter och skrattar med åt allt medans dem andra ser lite uttråkad haha! Känner mig som 12 år haha!

Ha en bra julafton!

Kramar

Hit&Dit.

Har verkligen varit en sån dag har varit fram och tillbaka mellan Kullen och Gällivare men jag tror aldrig jag har varit så här social som idag. Slog upp ögonen vid halv elva?!! Panik tänkte nu går hela dagen åt helvete men icke.
For till Ronny med stolarna som jag har haft i några månader blev bjuden på lunch och det var gott eftersom det ekar i vårna kyl så inge frukost, sen for vi och kollade en sista julklapp till min fammo sen vidare till Kullen för att slänga på en tvätt dumpa av han hos hans mommo i Gve. Jag for en snabbis till mamma sen vidare och fika med Malin hann surra lite snabbt. Vidare hem för att slänga på en till maskin sen iväg till Coop för att hämta svärmors julklapp tog med oss mat som vi åt hos svärmor satt och surra ett tag sen blev det bråttom. Järnet till pappa som hade hunnit gå coh lägga sig!!!?? Va FAAAN tänkte jag men han skulle upp tre på natten och jobba så då förstod jag. Pussade en massa på Linus sen iväg till mamma för att fika och julklappen blev mycket nöjd så nu blir det handla en massa nytt:D. Och nu slutligen är jag hemma och vi har nyss packat färdigt nu ska vi bara röjja upp lite plus att jag ska slå in Davids julklapp sen är jag REDO för semester och julen.

Ha en bra jul!


Öppna ögonen.!

Jag har nu börjat inse att jobb och pengar är verkligen inte allt.
Jag är ingen stålkvinan som klara allt.

JAG BEHÖVER LEDIGT!!!

Och gissa vem som är ledig i 8 dar? Jo jag är så glaaad nu så ni anar inte.

Nu ska jag iväg på julavslutning.

tjipp

Kanske det är dax...

Om man drömmer om skolan så är kanske dax att börja plugga igen?! Jag har sån lust att läsa upp lite ämnen iallfall matte b känns som att då har man lättare att söka in på skolor hade behvöt läsa upp engelska ockås men man kan inte läsa det på distans så det gick inte. Men nu är ju frågan orkar man plugga plus jobba? det är ju bara ett ämne. Eller så ger jag mig fan på att klara av det helt enkelt är ju bara ett halvår!:) Men nu måste dem svara när jag ringer eller så kanske dem har jullov redan?.

Ska strax bege mig mot stan och handla sista julklappen köpte ne spikmatta åt mamma igår men nått annat ska hon!:) Sen ska jag äta en sen lunch med Dennis och sen är det jobbet men endast fyra skift kvar yeeeyye!!



Visst såg jag annorlunda ut?!

Nu klä på mig!

Jag drömde en fin dröm.

Vilken dröm jag hade inatt. Drömde att jag var i Thailand på semester vi hade hyrt en liten stuga vid vattnet och det var så varmt och vattnet var sådär jättefint som i resekatalogen men tyvärr var det ju bara en dröm kanske  jag drömde om det eftersom det är svinkallt ute och i lägenheten.!

I tisdags bjöd vi Anthony och Sara på middag vi hade lagat tacos och till det drack vi lite vin och öl kul och kunna göra sånt där mitt i veckan:)

Tänk om en vecka är det julafton helt sjukt jag var igår och handla bort det mesta av julklapparna så det är skönt har bara en kvar och det får jag ta imorgon sne är jag färdig. På söndag ska vi ha lilla julafton hos mamma eftersom jag inte här hemma när det är jul så det blir mysigt äta gröt och goda mackor!:)

tjopp!

MmMmM!

Sitter och äter tomtegröt och rostat macka med jucie det är så gott!:) David blir kanske mindre glad när det är smulor i soffan men äsch det är ju bara jul en gång om året heheh! Jag har världens julstämning det bara myser i hela kroppen åh vad jag älskar det!:) Jag har mina ljus tända dygnet runt och dem doftar så gott! Första gången på typ 7 år jag har sån här julstämning:)

Idag har coop julbord men jag skippar det hade varit kul och gå men jag jobbar och blev snäl att ta ledigt men det handlar om tvåtusen spänn och jag är ju inte dirket nån lover för julmaten ändå! Nån måste ju jobba så är det ju.

Nu ska äta upp sen lyssna på lite bra musik innan jobbet.


A goodnight.

Tänk att det är endast två veckor kvar tills tomten kommer iihih! och det är två veckor tills vi åker och gissa om jag längtar fy så skönt jag ska sova sova och åter sova sen ska jag komma tillbaka utvilad pigg och alert och ingen kan gnälla att jag ser trött ut som jag har fått höra nu i ett halvår.

Jag jobbar hela långa helgen så det blir inte mycket till tid över får se om vi kör glögg kvällen på söndag vore ju skitkul men alltid är det nått som kommer imellen som vanligt.

Just nu ser det ut som att jag blir kvar på Coop till sommaren och det är ju jäytte kul att man har ett jobb och en fast inkomst så varför ens gnälla?! Men när fan ska man hinna ta tag i skolan?!!  Och inte bara det jag vet för fan inte ensa vad jag ska läsa nå mer?!! Kan någon svara det åt mig? Jag hde viljat gå till en spå dam så hade hon kunnat spått min framtid vad enkelt det hade varit.

Jag funderar om man skulle ringa nån som vill gå och äta lunch med mig på Nittaya!?


Long time!

Har suttit hopkurad framför one tree hill hela morgonen med levande ljus och frukost mysigt tänk om man skulle göra så varje morgon då skulle jag älska att kliva upp!:)

Vad har hunnit hända sen sist då?`Hmm, jag var på världens roligatse 140 års fest i lördgas och oj vad vi firade det var hur kul som helst sen blev det krogen där allt gick snabbt och jag smakde lite för mycket av dem goda drinkarna men sånt händer!:) Sen blev det pizza och sen vidare var hemma klockan sex på morgonen jag var måttligt slut och har könt mig som en zoomibie hela veckan men är det fets så är det!:)

Har hunnit sätta upp julen nu och igår drack vi glögg myspys i år har jag verkligen julkänsla det är så mysigt helst hade jag viljat slippa jobba så jag hade hunnit göra en massa roliga saker så som glöggkväll,baka, umgås!:) Men man måste ju jobba!

Har även varit och tittat på en lägenhet i söndags men den fick vi inte men ska och titta på två stycken så äntligen börjar det hända saker hoppas jag!

Plikten kallar...

Mitt vinterland.!

Tycker det är så mysigt när snön hänger ner från träden åh så mysigt. Det är så kul och promenera då också man blir liksom varm i kroppen av myskänsla!:)

Annars då? Jag jobbar och jobbar som vanligt men det är kul och nu ska jag börja få läras mig annat eller helt nytt är det ju inte men nytt på Coop och det gillar jag!:)
Julen har jag försökt få upp men det går lite segt har iallafall satt fram en tomte och hängt upp gardiner men ingen ljuststake dåligt.

Idag har jag mycket på kalendern och göra måste fara och köpa blommor plus presenter sen hem och byta om och vidare till Barrvägen på middag med coppisarna sen hem och nanna kudde.

Börjar nämligen klockan sex imorgon!!! En lördag men det ska nog gå bra sen på kvällen är det fest åh vad jag har längtat och då åker finkläderna på när vi ska fira min älskade farmor.

tjopp


RSS 2.0