Helgen!

Har varit ledig två dagar nu och är även ledig idag plus att jag börjar 5 imorgon thanks good att semester dagar finns och att jag har varit så duktig på att spara. Har ännu TIO dagar kvar wiiie!
 
 I lördags kollade jag skidor med Ronny m familj och dom var så gullig som hade tagit med choklad och smörgås till mig som vi åt under pausen så gulligt.Skidtävlingarna var så spännade det var synd att Kalla ramlade i lördags det hade nog blivit pallen om hon inte ramlade. Men Hellner tog brons iaf.
 
Jag var välidgt pepp på en utekväll i lördags drack lite vin här hemma sen for jag med Tobias och dom på krogen och oj vilken kö det var stod och köade i 1 timme, folk skrek och man for som en vante fram och tillbaka tillslut gav jag upp sur som en citron blev jag... Men det är fan inte värt det så speciell är inte nex.
 
Söndag for vi upp igen och kolla skidorna och jag var väldigt tveksam då jag frös som en liten hund och kände mig lite varm, men jag tänkte att jag har ju en biljett och det är bara att härda ut, hade blivit så besviken om jag satt hemma så jag pälsade på mig. Och vilken tur det var så spännande och där ett tag trodde jag att det var kört men det gick, kanske inte hela vägen men det blev silver för både damerna och herrarna och jag fick en lite tår i ögat. Jag lever mig verkligen in i nått när det väl gäller haha.
 
 
 

Letar.

Har suttit och letat på olika forum om personer som har medfött hjärtfel i min ålder, men det är inte det lättaste oftast är det mammor som är gravida eller har små barn som har skrivit om deras barns hjärtfel.
Skulle vara så intressant att läsa hur en vuxen i min ålder mår? Vilka begränsningar den har? Kan den människan leva som vanligt? Har den haft mycket problem nu när man blivit äldre? Ja det är många frågor som man skulle vilja ställa plus att man är lite nyfiken om det.
 
Har aldrig varit så brydd om sånt förut men när jag mådde dåligt hela vintern/våren så började man fundera hur andra männsikor i min situation mår och hur dom lever, I våras var jag för risig för att ens ork börja leta men nu när man har fått lite distans skulle det kunna vara kul.
 
 
Har tagit ett härligt bad nu på förmiddan med tända ljus en bra tidning, ansiktsmask,skum,citronvatten mmm så härligt, När man inte kan gå på spa varje dag så får man lyxa till det lite själv. Perfekt innan jobbet!
 
 
 

RSS 2.0